STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy wrote:A miewacie takie kłucia bolesne szyjki. Tzn nie wiem czy to szyjka ale nie podbrzusze a boli jakby w pochwie w środku a jeszcze nie w macicy. Nie miałam tego wcześniej .Wczoraj wieczorem mi się to zdarzyło i teraz.Od wczoraj wieczora biorę luteinę dopochwową . Nie wiem czy to może mieć związek.Wzięłam nospe i jeszcze jeden magnez i leże.
Ja też mam takie jakby ukłucia w pochwie albo szyjce - nie wiem, gdzie. Zazwyczaj, jak stoję albo chodzę. Ze 2 razy dziennie mi się to zdarza. I też biorę luteinę. e szyjkę mam twardą, zamkniętą i cały czas w okolicach 4 cm. Więc się nie przejmuję
-
Fajnie. Mój buźkę chowa na każdym usg. Za to jajeczka wywala zawsze:)
No ja też mam twarda zamknięta. Na każdym USG sprawdza. Ale wiesz jak coś boli coś się dzieje to człowiek panikuje. A sytuacja może się diametralnie zmieniać w naszym stanie.A po przejsciach bardziej się jest przewrażliwionym.Tyle różnych historii sie słyszy.Słyszałam o przypadkach gdzie dziewczyny rodziły w dniu kiedy były na wizycie i lekarz zapewniał,że nic się nie dzieje a do porodu daleko. Ale nie ma co panikować jesteśmy pod kontrolą, dbamy o siebie ,nie przemęczany się. Ja leżakuje praktycznie cały weekend. Ciągle coś boli ,ciągnie, kłujeskończyła się sielanka
ale i tak jest fajnie. Nie zamieniłabym się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 15:47
-
Mi zostały 64 dni do terminu
To już tak niedługoPo prawie 4 latach walki będziemy prawdziwą rodziną
Kendy, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Kłucia też mam i przypuszczam że to młoda coś majstruje w okolicach, czasem naciska na pęcherz i to też jest bolesne przyzwyczaiłam się
Co do ruchów już nic mnie nie zdziwi mała ma czasem ciche dni i przestałam się tym przejmować. W środę znów się zobaczymy jak miło
Dzisiaj skończyliśmy wreszcie malowanie jeszcze tylko szablon do zrobienia nad łóżeczkiem i koniec roboty już mam dość szczerze mówiąc ale dobrze że teraz malowaliśmy bo za miesiąc już nic bym mężowi nie pomogła a szkoda mi go bo po pracy przychodzi zmęczony a tu w domu robota. My dziś mieliśmy placków ciąg dalszy dorobiłam do nich gulasz który będzie też na jutro z ziemniaczkami bo ja gotuje na dwa dni już od jakiegoś czasu.
W poniedziałek chyba kupie dynie bo są już w przecenach i zrobię zupę krem.
11.2017 - aniołek 8tc
-
A ja spojrzałam w kalendarz belly i aż 82 dni...ale spojrzalam tez na kalendarz poprzedniej ciąży i urodziłam w 287 dniu, termin z om teraz mam na 19.01 ale z daty zapłodnienia jest to 23.01 i to jest właśnie 287 dzień ciąży
no ciekawe :p wolałabym jednak szybciej tym razem
-
Mammamia11 wrote:Zośkaaa na brody fajne poszewki z pepco są po 14,99 takie futrzane;) wczoraj wzięłam taką szara ombre, będzie na 4 skrzaty:) były jeszcze białe i kremowe;) na jakiejś grupie szyciowej jedną dziewczyna poleciła je właśnie:) cenowo wychodzi tak jakby zamówić 0.5m futerka...
Dobrze wiedziec, tanio wyjdzie, dzięki
Wczoraj w galerii widzialam takie poduchy właśnie, sprawdzilam cene dla porownania - 45zl
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
A las w słoiku to taki mały ekosystem zamkniety w sloiku, piękna sprawa, wygoogluj sobie
Udało mi się wczoraj kupić plaszczyk, mam nadzieję, że po ciąży też mi posluzyI botki przejsciowr kupilam, co prawda mam prawie nowki ale na obcasie, co grozi zachwianiem przy ich zdejmowaniu przed wejsciem na wage u ginki
Więc chciałam coś bardziej na plaskim. No i szybko znalazlam coś co mi się podobalo, ale dziś musimy jechac z tymi butami z powrotem do sklepu bo się okazało, że w pudelku mam dwa rozne buty
Mąż tak spakowal, a w sumie swoją drogą nie wiem hak babka przy kasie sprawdzala te buty, że nie zjarzyla
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośka, jakbym widziała mojego męża
on tez raz wziął buty o innej rozmoarowce a raz nie to pudełko bo sobie pomylił przy odkładaniu na półkę.
Jak tam, wyspane?) byliśmy wczoraj na urodzinach, ale na szczęście można było odespać dzisiaj, bo godzinę dłużej
)
-
Hej
Ja obudziłam się ok 6 i tak dosypiałam i dosypiałam aż do teraz ale wyspana jestem:)Wczoraj mieliśmy ten swój romantyczny wieczorek i się trochę przeciągnąłale w domku z kolacją przy świecach i męża szarlotką gruszkowa ( bo nie mielismy jabłek.) Też dobra z lodami. Noi w tygodniu rano wstaje bo szkoła to w weekendy odsypiam.Synek chyba jeszcze śpi,coś się nie "odzywa"..
Spaceangel
Jak grzyby ?
Fajnie ,że malowanie skończone. To pokój córeczki robicie? Pochwal się
Zośka
Wygooglałam. Ładne:)
Gonię męża po córke,bo sie stęskniłamlubię jak jesteśmy wszyscy w domu