STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na nivea jestem uczulona
ale czym nie posmaruje, ile peelingow nie zrobie to ten suchy placek jest
nawet mam.krem taki z wit a i nic to nie daje eh
Kendy ja lubie horrory i normalnie oglądamy ale zeby jakis tytul przytoczyc to gorzej, zawsze maz sciaga jakies i ogladamy :p okulus ogladalas? Jak nie to polecam jest mega.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 10:42
-
Kendy wrote:Zośka
Noi fajnie:) Ja dziś robię zupę jarzynowa ,taka bombę witaminową wrzucę wszystkie warzywa jakie mam:)
Udanych zakupów. A zakupy dzidziusiowe?
My z mężem mamy weekend we dwoje,córka u dziadków:) wczoraj w ramach " romantycznego wieczoru" graliśmy w Fifę i oglądaliśmy złomiarzy objadając się domowymi frytkami:)nie ma co takie romantico hehe.
Może dziś bardziej się wysilimy:)
Swoją drogą wciągnęli mnie ci złomiarze oglądałam z zapałem,maz się śmiał ,że krytykowałam a tak oglądam .Pośmiać się można :)w
Taka kicha w telewizji. Polecacie jakiś dobry film? Z tych nowszych? Mam ochotę na horror ale chyba nie najlepszy pomysł ???
Kendy, może coś tam kupie dla malego jeśli mi się spodoba. Ale bardziej jedziemy z kurtka dla męża, może za kurtka dla mnie, jeszcze chcemy pokupic wszystko do "lasu w sloiku", chcę też porobic swiateczne skrzaty, ale brody nie mam i tak wiesz
Ogladalas Deadpool i Deadpool 2? Ogólnie polecam, chociaz jedynka lepsza, ale teksty tak dobre, zer ubaw po pachy
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa na brody fajne poszewki z pepco są po 14,99 takie futrzane;) wczoraj wzięłam taką szara ombre, będzie na 4 skrzaty:) były jeszcze białe i kremowe;) na jakiejś grupie szyciowej jedną dziewczyna poleciła je właśnie:) cenowo wychodzi tak jakby zamówić 0.5m futerka...
-
Ja sobie wymyśliłam ,że zrobię całej mojej trójce poduszki sowy z akcentem kolorystycznym w kolorze pokoju.Znalazłam fajny filmik na YouTube jak uszyć taką poduchę. Ale z racji tego ,że nic nie mam by się za to wziąć nie wiem czy koszt materiałów nie zrówna się z kupnym pluszakiem z tego co patrzę. A i talentem plastycznym nie grzeszę,maszyny do szycia nie mam,musiałabym ręcznie i zniechęca mnie trochę wizja efektu końcowego mojego dzieła. Ale satysfakcja że mają coś zrobionego przeze mnie fajna. Pomyślę nad tym. Mam teraz czas na takie pierdoły,później go nie będzie. Urodzę i wpadnę w swój wir:)
-
A miewacie takie kłucia bolesne szyjki. Tzn nie wiem czy to szyjka ale nie podbrzusze a boli jakby w pochwie w środku a jeszcze nie w macicy. Nie miałam tego wcześniej .Wczoraj wieczorem mi się to zdarzyło i teraz.Od wczoraj wieczora biorę luteinę dopochwową . Nie wiem czy to może mieć związek.Wzięłam nospe i jeszcze jeden magnez i leże.
-
Ja spaghetti dziś serwuje. Mój lubi to się ucieszy jak wróci z pracy. Potem planuje zakupy spożywcze, takie większe. Tylko mąż jeszcze o tym nie wie. Ale na szczęście odkąd jestem w ciazy jest jakiś bardziej uległy.
U mnie nawet od czasu do czasu nieśmiało przez chmury przebija się słońce. Od razu inaczej.
Miłego weekendu wszystkim życzymy!!! -
katepr wrote:Na nivea jestem uczulona
ale czym nie posmaruje, ile peelingow nie zrobie to ten suchy placek jest
nawet mam.krem taki z wit a i nic to nie daje eh
.
A używałaś może kremu mixa z 10% kwasem hialuronowym? Mi bardzo pomaga na takie placki suche (i tylko te kremy z kwasem hialuronowym co deklarują ile maja go w składzie bo inne typu bielenda nivea loreal g**** warte), a na ciele super są kremy do mycia / pod prysznic z biodermy atoderm. Polecam na problemy z liszajami.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Kendy wrote:Nie oglądałam ,oblukam.
Trochę się obawiałam horroru w ciąży ja jestem strachliwa ..i emocjonalnie podchodzę do filmów.:)zobaczymy.
A reszta jakie plany na sobotę?
o takie...https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81f097182006.jpg
jestem dumna ze swojej konsekwencji w działaniu -
Marin wrote:Ja jestem po ivf, więc to termin liczony od dnia zapłodnienia. Mi się marzy jeszcze ten rok ale co ma być to będzie
Może przedświąteczne porządki pomogą
Agnuka
Brawo. Ja też jestem dumna ;)miłej nauki.Agnuka lubi tę wiadomość
-
Też macie dzisiaj taki senny dzień? Mi się tak oczy zamykają... Koszmar! Dziś na obiad pomidorowa, a na deserek zrobimy sobie sałatkę owocową z bitą śmietaną
Aaaa! I kupiliśmy dzisiaj chustę dla naszej córkiOczywiście używana, bo takie są podobno najlepsze, bo nie trzeba z nimi już tyle pracować. Ciekawe czy Adunia zaakceptuje chustonoszenie...
Kendy lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Też macie dzisiaj taki senny dzień? Mi się tak oczy zamykają... Koszmar! Dziś na obiad pomidorowa, a na deserek zrobimy sobie sałatkę owocową z bitą śmietaną
Aaaa! I kupiliśmy dzisiaj chustę dla naszej córkiOczywiście używana, bo takie są podobno najlepsze, bo nie trzeba z nimi już tyle pracować. Ciekawe czy Adunia zaakceptuje chustonoszenie...
Też mam taki dzień, za pół godziny mamy wyjezdzac, a ja chetnie bym się polozyla w kimono
Agnuka, brawo Ty!
Kendy, zdarzalo mi się takie kłucie w szyjce, bardzo sporadycznie,właśnie w środę musze powiedziec gince o tym. Mam też inne kłucie ale to na bank pecherz i na bank w momencie takiego uklucia mały mi tam uciskaBo.innych problemow z pecherzem nie mam
Agnuka lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
W końcu nadrobiłam, myślałam że nie skończę czytać!
U mnie w brzuchu ostatnio spokojniej i jakoś tak mi dziwnie, ale to pewnie jeszcze normalne, że się maluch mało rusza czasami? Coś czuję jak się czasem przesunie, coś kopnie.. ale jak dawał popalić, to trochę narzekałam, więc nie dogodzi się
Poza tym jakiś taki napięty ten brzuch bardziej, więcej magnezu biorę i nawet nospe zdarza mi się łyknąć, bo ciągnie- nie boli ale bardziej właśnie ciągnie.
Dziś koncertPoszukam jakiejś kurtki w c&a bo w nic się już nie mieszcze.. Mąż zaoferował mi swoje, ale jest za wysoki więc dupa
W ogóle, to w przyszłym tygodniu w końcu zamierzam coś zacząć prać, bo jak mi dzisiaj apka pokazała... zaczęłam 3 trymestr.. ale leci ^^ Normalnie nie ogarniam jak szybko mi ten czas ucieka..
Wczoraj tak szukałam czegoś do jedzenia, ale nie znalazłam tego smaku, który mnie męczył więc no ;P Dziś może coś dobrego na mieście zjemy, to zaspokoi moje zachcianki ^^
Miłego weekendu
Kendy lubi tę wiadomość