STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahha
nie pamiętam
mój już od dawna
nie wstawiałam ? Tylko na zdjęciach nie widać zieleni
-
Lisa24 wrote:Ja właśnie rajstop tez nakupiłam jak głupia, a teraz wszystkie sukienki na mnie za małe
za bardzo opinają się na brzuchu i biodrach
.. myslalam ze kupię jakas na święta.. ale typowo ciążowej tez się już za bardzo nie opłaca
Ja już nic ciazowego nie kupuje. Starczy co mam. A święta w szpitalu albo w domu po CC więc strojenie mi nie w głowie będzie coś wygodnego i już
Ale ty troszkę dłużej pochodzisz z brzuszkiem jeszcze,noi mi np po ciazy ubrania ciążowe też posłużyły trochę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 18:06
-
Kendy a ja na odwrót oddałabym wszystko za jeszcze jeden pokój wolny dla drugiego dziecka, młody od urodzenia spał tylko u siebie. Niewiem jak to będzie z nami w sypialni, noworodek to ma gdzies halasy ale potem to kiepsko to widze,moj maz chrapie jak smok :p
-
Wiecie co:) gdyby w ciąży kobiety były bezkarne chyba bym męża zamordowala:) jedynie to że szkoda mi mojego życia no i kredyt za dom chłop spłaca to dzisiaj uratowało:)
Mówię jak do człowieka dorosłego, zrób mi kochanie cztery stojaki na skrzaty które uszylam bo sprzedalam i rano kurier przyjedzie po nie:) oczywiście kochany mąż się zgodził bez problemu, poszedł zrobił pomalować i mówi że do kolegi idzie, to ja mówię mu że ok, jak zrobiłeś to spokowraca 22 dumny jak paw i pijany jak świnia i przynosi mi stojaki... DWA nie cztery tak jak potrzebuje... brak mi słów.
Zośkaaa lubi tę wiadomość
-
Hehe ci faceci jak ostatnio mój się napił tak porządnie i zaczął mi beblać i marudzić jak to pijany to na drugi dzień tak go nawrzeszczałam że ma się pilnować i najlepiej do mnie nie gadać jak pije to od tej pory się jeszcze nie upił hehe. Pijany się z trzeźwym nie dogada i kropka. Zwłaszcza takim trzeźwym z musu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 22:50
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mój na szczęście jak się upije, chociaż nie wiem czy to nawet można nazwać upiciem, to na szczęście na wesoło
Najgorsi są ci, którym po alko włącza się agresor.
Trzeba iść spać, bo o 4 pewnie znowu pobudka -
Mój jest wesolutki aż za bardzo A mnie to wyprowadza wręcz z rownowagi:) jak można napić się w środku tygodnia tym bardziej że ostatnio pił coś chyba w wielkanoc... teraz pewnie w wannie zaśnie jeszcze i bede miała nerwy do rana:) już dzisiaj chyba spala nie bede:)
Dobrej nocy mamuski:) -
Moj jak na codzien jest małomówny i kilka słow wypowie to jak się napije to się robi wielki filozof wtedy potrzebuje rozmawiać na kwestie wszelakie od polityki po ubogą kolorystykę męskich skarpet. a gada długo i się powtarza zagłębia w kwestie. Mam ochotę go wtedy udusić jego ubogą w kolorystykę skarpetką.
Zośkaaa lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Hej.
Ja wczoraj padłam szybko. To był jeden z tych gorszych dni. Kręgosłup bolał i żołądek też,znowu ciężko było jeść i ten refluks.Zauważyłam,że ostatnio więcej mam tych gorszych/cięższych dni niż tych lepszych. Choć dziś wstalam rano naszykowałam śniadanie i poprasowałam wszystkim ubrania do szkoły/ pracy i żyje i kręgosłup ma się dobrze. Wczoraj zrobienie herbaty mnie wykańczało,za to dziś boli mnie ząb...ale nie ten leczony teraz tylko wcześniej ..ehhh:/
Fajny temat...pijanych mężów.
Mój jak wypije jest niegroźny dla otoczenia, jest śmieszny dla wszystkich dookoła ale nie dla mnie:) irytuje mnie:) jak to fajnie Spaceangel napisała : " pijany z trzeźwym się nie dogada"za to jak balujemy razem świetnie się z nim bawię,chyba z nim najlepiej
ale rzadko mamy taką możliwość,oj bardzo rzadko.
Goniąc Marzenia
Wózek nie drogi ,niecałe 1400zł a ma wszystko co trzeba.
Miłego dnia i dobrego samopoczucia. -
Moj byl ostatnio pijany moze 5 lat temu hehe. Tak to wypije jedno sommersby i tyle.
ale ale w sobote idzie po pracy na jakas impreze pracowniczą to może cos wypije chociaz znajac zycie nie bedzie mu sie chcialo wracac taxą wiec nie bedzie pil zeby auto prowadzic
-
oo a mój mąż ze względu na przyjmowane leki nie może pić od ponad roku i raczej już nigdy nie będzie mógł- szkoda wątroby.
A w związku z ciążą ja też nie piję i powoli rozdajemy zapasy alkoholu z domurobi mi się pusta półka w kuchni na jedzonko Zośki
-
Kendy bardzo ladny wózek
Moje dziecie chyba cały czas ulozone jest poprzecznie, wolalabym zeby nuz fiknela glowa w dol, poki ma jeszcze miejsce..
Zapililam ulubiona swiece, rozlozylam lozko i zabieram sie za orange is the new black.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Czarnaiwi
Dziękuję
Co to jest Orange is the new black?
Ja piję kawkę,gotuje rosołek. Relaksuje się .Zaraz przyjdzie córka z koleżanką ze szkoły będą szaleć:)i płucze pralkę..bo zaraz wstawie ostatnie bielutkie pranie dla dzidzi. Stwierdziłam że to co na wyprawkę do szpitala przepiore i przeprasuje jeszcze raz:)i jeszcze jeden raz przeprasuje przed samym spakowaniem do torby do szpitala.
Przespałam się jeszcze,ząb dalej ćmi. Na ból tylko pracetamol tak?. Jeszcze w ciąży nic nie brałam przeciwbólowego. Nie miałam potrzeby.
A jeszcze przede mną upieczenie ciast meżowi do pracy i coś do domu na weekend. Zamiast torta robię tarte z owocami i kremem.
I chciałam zacząć poscielkę szyc ale to moze wieczorkiem.
Agnuka
Jak idzie leżenie ? Jak ci na L4 czas leci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 11:09
-
Hahha, mój gdy wypije to po prostu wysciskalby mnie na amen. Jak on mnie wtedy koooocha. Ostanio popil po pracy z okazji urodzin kumpla, wrocil o północy, oczywiscie slyszalam jego powrot, umyl się, zjadl coś, przebral się i polozyl się w salonie na kanapie. Wstałam, poszłam do niego i spokojnie mówię, że ma wstac i iść spac normalnie do sypialni bo przecież znajac.jego chrapanie to już mialabym nocke z glowy nawet przy zamknietych drzwiach. A on na to "będę Ci chuchał". Na co mówię, ze juz poczulam ten smrod wychodzac z sypialni i, że ma iść ladnie umyc zęby i normalnie przyjsc do sypialni, na co M zwiniety pod tym kocem: "ale kochanie nie krzycz na mnie". Wtedy jeszcze twardnial mi brzuch i poszlam dodatkowo po Aspargin i oczywiscie dochodzenie, jaka tabletke biore, a dlaczego, a czy bardzo mnie boli... W takim stanie jest najwiecej pytań i gadania
Ale ogólnie po pijaku jest pocieszny
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Hahha, mój gdy wypije to po prostu wysciskalby mnie na amen. Jak on mnie wtedy koooocha. Ostanio popil po pracy z okazji urodzin kumpla, wrocil o północy, oczywiscie slyszalam jego powrot, umyl się, zjadl coś, przebral się i polozyl się w salonie na kanapie. Wstałam, poszłam do niego i spokojnie mówię, że ma wstac i iść spac normalnie do sypialni bo przecież znajac.jego chrapanie to już mialabym nocke z glowy nawet przy zamknietych drzwiach. A on na to "będę Ci chuchał". Na co mówię, ze juz poczulam ten smrod wychodzac z sypialni i, że ma iść ladnie umyc zęby i normalnie przyjsc do sypialni, na co M zwiniety pod tym kocem: "ale kochanie nie krzycz na mnie". Wtedy jeszcze twardnial mi brzuch i poszlam dodatkowo po Aspargin i oczywiscie dochodzenie, jaka tabletke biore, a dlaczego, a czy bardzo mnie boli... W takim stanie jest najwiecej pytań i gadania
Ale ogólnie po pijaku jest pocieszny