STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaaa jakie emocje!!!!!. A ja jeszcze nic nie przygotowana gdyby coś się nagle działo, koszule ciążowe w drodze u kuriera, staniki tez, szlafrok wyprany ale nie wyprasowany, walizka ma rozdarty zamek i trzeba dopiero naprawić.... masakraaaa!
Mój Maksiu w dodatku codziennie ma inna pozycje, jeden dzień głowa w dole, potem u góry, i tak co jakiś czas na zmianę, czasami poprzecznie. Oby pupą nie chciał wychodzić .... bo taki poród więcej boli prawdopodobnie...
Gratulacje ZosiuuuKendy, Mammamia11 lubią tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Cześć dziewczyny. Czarek chyba chciał wbic się jeszcze na podium. Nic wczoraj nie wskazywalo na akcje.
Poszukalam sobie kolejnych wzorow na ozdoby z filcu, pomylam podlogi i sobie lezalam juz cale popoludnie. Dopiero w nocy poczulam kilka uciskow, ale myslalam, zer maly.jakos lezy dziko. I nagle lekko pocieklo. Myślę, no muszę.wstac, bo jest podejrzanie. A gdy wstalam to juz wodoapad. Wody odeszly o 1:30. Przed 2 wyjezdzalismy z domu, a o 7:38 Czarek już plakalNo i jednak SN. Co mnie cieszy. Wazy 2900 ale nie znam dlugosci. Zachlysnal się wodami więc się nim zajmuja. Oddycha sam, ale przez te wody czasem cos bulgocze i zapobiegawczo ma tlen podlaczony. Ale jest ok. Jest sliczny, cudowny
M plakal bardziej niż ja :)Ale ja już sil nie miałam.
Nic mi się w brzuchu nie wierci, az dziwnie...czarnaiwi, Magdoczka, OlinkaO, Paulina_2603, Lisa24, Mega, Elmuszka, Marin, Reni, olkakarolka, Agnuka lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja sie teraz rozryczalam, byla wizyta lekarska, jest stabilnie i coraz lepiej. Zwiekszamy pokarm i... moge kangurowac!!! Wreszcie go przytule
Paulina_2603, Magdoczka, Mega, Marin, Reni, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
O matko Zoska siedze i płacze, takie emocje!
Seli i tak sie cieszę że w końcu dostaniesz swojego malucha!
Czekam na pieniądze z zusu i lece robić ostatnie zakupy. I jeszcze od wczoraj lekko pobolewa mnie dół brzucha... Chyba wolała bym taki poród z zaskoczenia -
Seli wrote:Ja sie teraz rozryczalam, byla wizyta lekarska, jest stabilnie i coraz lepiej. Zwiekszamy pokarm i... moge kangurowac!!! Wreszcie go przytule
A mąż żyje po pępkowym;)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 13:57
-
Paulina_2603 wrote:Zosiu super, że poród szybko poszedł
Wracaj do sił i dużo zdrówka dla Was :* A rodziłas u siebie czy na Polnej?
Na Polnej i póki co jestem zadowolona, szybko.się mną zajeli. Położna twarda babka, ale w sumie takie konkretne są świetne. Super pociagnela porod do samego końca. I pochwala za szybkie zalapanie o co chodzi i dobra wspolpraceGdy powiedziala, że ostatni raz mam przec to juz wiedzialam, że ma racje, no i miała
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
O raaany! Przyjaciółki u mnie były, właśnie poszły, weszłam na szybko na forum zobaczyć co tam, a tu takie emocje
Zosia gratuluje z całego serca !a to niespodzianka piękna. Czarek chciał Wam zrobić prezent na Mikołaja
) a wiadomo co wywołało wcześniejszy poród??
Tak się napaliłam na ćwiczenia z aniballem, ale jak widzę co się tu dzieje, to zaczynam wątpić czy zdążę
Seli super wiadomościciesz się chwilą i napisz od razu jak tam kangurowanie
wyjście do domu zbliża się Wam wielkimi krokami
)
Ja dzisiaj przez to wszystko nic nie robię tylko siedzę i oglądam zdjęcia z ostatniego usg
Co do obracania się, to Hania teraz tez zaczęła się kręcić i obracać, raz jest poprzecznie raz pionowo, chyba nie ma jeszcze tak bardzo mało miejsca -
Zośkaaa Gratulacje i zdrówka dla Ciebie i Czarusia;)
To już coraz blizej;)
My dzisiaj od rana na zakupach, ale mamy fotelik:) spędziliśmy w sklepie dwie godziny, tak się wymeczylam że mi juz wszystko jedno było czy z bazą czy bez, jaki kolor model... tylko chciałam już kupić i wyjsc:) ale tatuś wczuł się bardzo i miał milion pytań do sprzedawcy:) ale wzięliśmy Joie meet z bazą, myślę że będzie ok, ma dobre opinie;)Kendy lubi tę wiadomość
-
A my dziś mamy labe:) obiad serwowała córka:)Jak to fajnie :)Najpyszniejsza tortilla jaką jadłam .
Teraz chodzi mi po głowie deser ..napoleonke bym zjadła..ale po takim obiedzie odpuszczam:)
I ogarnęłam prezenty pod choinkę..i luz.Teraz tylko czekać na paczki,ładnie zapakować i dobrze schować
Ciężko ochłonąć po tych emocjach ostatnio serwowanych na forum ...
Seli jak tam już po tuleniu?
Zośka a Ty masz synka cały czas przy sobie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 17:57
-
Ale ryczalam caly dzien
tu mam czeste dojscie do niego. Wiadomo, staram sie nie przesadzac bo i ma lampy nadal ale jest cudnie. Coraz wiecej sie karmimy
Kangurowalam 15 min okolo, ucalowalam glowke i maz naklikal fotek.
Ja zaraz po kangurowaniu odciagnelam w 20 min 120 ml mleka ;p co 40 min zajmowalo mi 60 ml.
Dostalam od rodzicow pandorke ze smoczkiem i misiem
A maz... coz... mama mowi, ze balkon i chodnik jest orzygany...Takze ten... Malo co pamieta chyba :p
Jeju, emocjonuje siea moja kolezanka z sali poplakala sie ze mna
juz wyszla do domu ale mamy kontakt przez fb.
-
No to mąż dał czadu
ale usprawiedliwiony ...syn mu się urodził.
Ale piękne emocje przeżywasz. Magiczna to jest miłość matki do dziecka,cudna więź, nie do opisania. To trzeba przeżyć by zrozumieć
Ładny prezencik od rodziców. A fotek klikaj jak najwięcej,cudna pamiątka.Suoer,że laktacja się pięknie rozkręciła. Teraz już tylko z górkiSeli lubi tę wiadomość
-
Oj z gorki
Na razie odliczam do srody. Choc nie mam wielkich nadziei, ze wyjdziemy w czwartek ;p