STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega jakbym do naszego szpitala pojechała w 37 tygodniu czekać na porod bo czop odszedł to by mnie wyśmiali ach ci faceci to mają pomysły
jak do 39 tygodnia nic się nie zadzieje to warto sprawdzić czy przez odejście czopa nie ma żadnych infekcji. Wcześniej moim zdaniem nie ma sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 17:46
Mega lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Hehe dokładnie
Swoją drogą chciałabym kiedys zobaczyć jakiegoś faceta w ciąży...z katarem umierają a co dopiero 9 m-cy w stanie odmiennym z różnymi dolegliwościami.Prawda jest taka ,że oni przy nas to mięczaki dlatego to my kobiety chodzimy w ciąży i rodzimy:)
Mega lubi tę wiadomość
-
Hej
ja nie powinnam wychodzic z domu... przed wczoraj tyle kasy wydalam i dzis...
Choc w sumie z neta tez zamawiam...
Bombki kupilam drewniane, rybke zamowilam na wigilie. Ciesze sie bardzo ze swiat
Kupilam tez prezenty dla rodzicow, malemu ciuszki bo nie nadazam prac.
Dzis na obiad mam zupe jarzynowa
-
katepr wrote:Seli jakieś ubranko świąteczne masz dla małego?
Maz kupil z newbie sweterek i legginsy swiateczneale mysle, ze bedzie za duze troche ;p albo sie myle.
Teraz kupilam spodnie i body z kamizelka w Kiabi -
Mega ale widać, ze tata się martwi i przejmuje, w sumie słodko
Seli udało się przejsc tylko na cyca?trochę się przeraziłam tym ze musisz dokupić ubranek
teraz zwątpiłam czy mi jednak wystarczy ;P na jakim rozmiarze teraz jesteście??
Mega lubi tę wiadomość
-
Kendy, następne donoszone!
U nas dzisiaj porządków ciąg dalszy. Zajrzałam tylko na chwilę zerknąć czy podczas mojej nieobecności nie przybyło jakiegoś Bobaska
Coś nam się Zosia nie odzywa, pewnie mocno zajęta.
Miłego wieczoru!Kendy lubi tę wiadomość
-
Kurde ale mam ochote zjeść jakiegoś syfa. Jak mi do piątku nie przejdzie to w drodze powrotnej od lekarza odwiedzę McDonalda
I orzeszki.... mniam....Kendy lubi tę wiadomość
-
Ja pepek mialam wklesly
Nie moge przejsc na samego cyca, za malo przybiera. Nie najadalby sie samym cycem. Wisi po 30 min i dojada 30-40ml. Ale przystawiam czesto.
Ja mam rozmiarek 50, ale np. tylko h&m i kiabi, reszta 50 to giganty... -
Lisa24 wrote:Ja mam różnie, raz płaski, raz lekko wystający.
Dziewczyny a powtarzalyscie teraz kiłe i hcv?? Czy tylko hbs i HIV?? -
A ja się właśnie zryczalam... Obejrzałam właśnie jeden filmik na Youtubie o narodzinach i pękłam. Chciałabym już mieć Adunię przy sobie, ale ogarnia mnie taki strach... Boję się porodu, boję się że nie dam rady, boję się że coś pójdzie nie tak, że Mała będzie chora, że nie będę potrafiła zająć się własnym dzieckiem
Hormony chyba wariują... Mamusie też tak mialyscie przed pierwszym porodem??
-
Paulina każda z nas się boi najważniejsze to się nie dać temu strachowi sparaliżować. Ja kupiłam pakę ubranek na 56 ale używanych nowe mam tylko śpiochy od siostry reszta to używane w dobrym stanie bo w sumie nie wiem ile w czym pochodzi. Pamiętam siostra nakupiła w pierwszej ciąży ciuchów za majątek a młoda jej od urodzenia w połowe nie weszła.
W sumie ciężko zgadnąć bo moja ma kość udową starszą o tydzień to może będzie "wysoka" ale mimo wszystko mam tą paczkę 56 na wszelki wypadek
11.2017 - aniołek 8tc