STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie plamię, ale boli mnie ten brzuch. Nie non stop, ale pobolewa. Ale zauważyłam, że jak jestem bardziej zajęta to mnie nie boli, więc myślę, że częściowo sobie to wkręcam. Jestem w tym mistrzem. Jak by mi ktoś powiedział, że objawem poronienia jest swędzenie za lewym uchem, poczułabym je w ciągu godziny
-
natalaa_aa wrote:U mnie bóli też brak...jak widać co ciąża to co innego dlatego nie ma co porównywać.. W pierwszej miałam takie bóle że aż się zwijalam, ale zero plamienia
Za mną intensywny dzień, ale fajny. Rocznica się udała,pogoda dopisała. Super
U mnie identyczny schemat. Moze macica zrobila sie bardziej plastyczna i brzuch nie boli
-
czerwona_róża wrote:Ja z kolei w pierwszej ciazy ladnie znosilam luteine podjezykowa (ktora bralam bardzo dlugo) a teraz zle mi z nimi. 3x2 to masakra. Mam wrazenie ze caly dzien je ssam. A to jedynie czesc progesteronu ktory mam.
Nie mozna zmienic na inna? Bo to pewnie makabrycznie zmienia smak... -
natalaa_aa wrote:Oj ja też...i strasznie dużo mi się śni.. Ok 3 razy wstaje w nocy na siusiu i co znowu zasnę to śni się coś...
Mi tez... Ale sny na caly dzien ;p mam takie mega mieszajace w glowie ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Tez biore luteinę podjęzykowa 3x2. Ale w sumie nie wiem czy gorszy jest jej smak czy dopochwowa która wyciekala
No wlasnie dlatego wole nie wychodzic z propozycjami. Dopochwowa biore rano i wieczorem. Ta wieczorna mi sie pewnie wchlania. A poranna czasem wyplywa a zdarzylo sie ze przy toalecie prawie cala wypadla. Zaciskam zeby i biore co mam na liscie
-
Hej dziewczyny, mogę się przyłączyć? Jutro zaczynam 6 tydzień ciąży. Ogólnie od czasu do czasu wieczorem łapią mnie bóle okresowe i żołądek boli ale tak to brak objawów. Biorę utrogest dwa razy dziennie dowcipnie ( jestem po in vitro) i wiem że jakoś na 21-22.1.2019 mam termin porodu jeśli się nie mylę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 22:22
Sanka, wisienka94, Minie Black, mommytobe, katepr, Marciiik lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Hej dziewczyny jak wam dzień minął widzę po wpisach ze na odpoczynku. Ja niedawno dotarłam do domu po pracy i biorę relaksujaca kąpiel. Co do objawów to czasami mnie trpche brzuch pobolewa a tak to nic jakbym w ciąży nie była....
Miłego wieczoruPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
marcelcia wrote:I na SOR wyladowalam z krwawieniem... Zobaczyłam serce ale nie wiadomo skad krwawienie...
Ja dziś mam lekarza wieczorem, trzymajcie kciuki żebym zobaczyła serduszko.Marciiik lubi tę wiadomość
-
Marcelcia oby wszystko było w porządku! Ale tego stresu to Ci ogromnie współczuję
Solane kciuki zaciśnięte!
Witaj Paulcia! Rozgość się i spędź z nami miło i spokojnie najbliższe miesiącePaulcia28, Solane lubią tę wiadomość
-
marcelcia wrote:I na SOR wyladowalam z krwawieniem... Zobaczyłam serce ale nie wiadomo skad krwawienie...
Niechcacy polubilam... A moze masz za duze endometrium? Albo po prostu tak masz... Mowilam, moja mama i zona kuzyna mialy normalne krwawienia.