STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Paulcia
Solane kciuki za wizyte
Mi sie z wyrka wstac nie chce ;pPaulcia28, Solane lubią tę wiadomość
-
marcelcia wrote:Nie wiem, ale zaczynaja traknki byc w krawi.. Wiec to juz chyba koniec
Jestes dalej w szpitalu? Cos dali Ci na krwawienie? -
Sanka wrote:A weź nic nie mów! Córka zarządziła pobudkę o 5.30 a teraz już w drodze do pracy jestem, przynajmniej się nie spóźnię...
Ojjj... a nie idziesz na l4? -
marcelcia wrote:Dopisala mi dupshaston i wypisala do domu zeby czekać
Acha... a nie mówiła nic jak będzie się pogarszać albo coś? Albo możesz się skontaktować ze swoim ginekologiem? -
marcelcia wrote:Wiem... Ale w sumie co mogła dać.. Chyba nic
Nie wiem, może się mylę ale chyba powinna Cię przytrzymać na obserwacji... -
natalaa_aa wrote:Marcelcia ściskam i trzymam kciuki aby wszystko było jednak dobrze!
Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Moja jutro, zwariuje
Dasz radę ja mam za tydzień -
marcelcia wrote:Wiem... Ale w sumie co mogła dać.. Chyba nicDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
katepr wrote:Ja mam na 17 a i tak sie boje ze urodze w grudniu. Nie chciałabym lipny miesiac do tego koniec roku no do dupy :p
My zaraz wlasnie do zoo sie zbieramy, mały ostatnio nie chce spać w dzien to trzeba jakas atrakcje :p pewnie bedzie ful ludzi
Ika to sie nie martw tylko zrob badania i dostaniesz suplementy na anemie i tyle. Ja jak wymiotowalam w ciazy to tez mialam , duzo ciezarnych ma. -
Ika23 wrote:Nie ale aplikacja ciazowa pokazuje ze powinnam miec troche wyzsza wage.
Ja też niby mam według apki za małą wagę o jakieś 2 kg
Ja dziś nawet dobrze Jutro muszę iść na badania bo dziś nie miałam kubeczka na mocz i nie chciałam dwa razy latać ;/ -
Hej dziewczyny, jestem mamą Oliwierka, który urodził się 22.12.2017r. i niedługo chyba dołączę do was, gdyż @ spóźnia mi się już 9 dzień, test jeden pozytywny drugi negatywny, czekam na wizytę u lekarza, którą mam 30.05. Pozdrawiam i gratuluję wszystkim
Paulcia28, Zyziaa, Malamii26, mommytobe, Solane, Marciiik, sallvie lubią tę wiadomość
Oliwierek- 22.12.2017r.