STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny te poranne nudności, co ja gadam... Jakie poranne :x one trwają cały dzień są tak męczące ze juz ryczeć się chce. W pierwszej ciąży nic a nic mi nie dolegalo, nawet nie czułam że w niej jestem a teraz nudności, zmęczenie, zimne poty.. A to dopiero 7 tydzieńJulka1993
-
Marcelcia wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka. Oby krwiak szybko się wchlonal i byś mogła cieszyć się ciąża.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Julka1993 wrote:Dziewczyny te poranne nudności, co ja gadam... Jakie poranne :x one trwają cały dzień są tak męczące ze juz ryczeć się chce. W pierwszej ciąży nic a nic mi nie dolegalo, nawet nie czułam że w niej jestem a teraz nudności, zmęczenie, zimne poty.. A to dopiero 7 tydzieńDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Julka1993 wrote:Dziewczyny te poranne nudności, co ja gadam... Jakie poranne :x one trwają cały dzień są tak męczące ze juz ryczeć się chce. W pierwszej ciąży nic a nic mi nie dolegalo, nawet nie czułam że w niej jestem a teraz nudności, zmęczenie, zimne poty.. A to dopiero 7 tydzień
Mi się zaczęły wymioty... Miałam lekkie mdłości, czasem były mocniejsze... Podobno imbir pomaga ale ja jak zrobiłam sobie herbatkę z imbiru to myślałam, że dodatkowo bym się zwymiotowała... -
nick nieaktualny
-
isto wrote:Ej weźcie, ja też chcę rzygać! Do tej pory tylko wiszę nad kiblem, ale nie jestem w stanie się przełamać
Mnie moment bierze... Nawet nie mam zwiastunów "przed" po prostu bierze i albo dobiegnę albo nie -
nick nieaktualny
-
isto wrote:Ja dzisiaj byłam na badaniach i były tam też wszystkie ciężarówki z miasta. Wszystkie!
No nie wszystkie hahaha ja pójdę jutro... mam nadzieję, że dam radę i się nie obrzygam ;/ -
nick nieaktualny
-
marcelcia wrote:Serce bije, wielki krwiak podkosmówkowy. Leżenie
-
Ja miałam mdłości okropne na przełomie 4/5tc teraz jakby wszystko mi minęło, czasami mnie zemdli jak jestem głodna, jestem bardzo senna. Przez brak mdłości właśnie ja panikuję... wizytę mam umówioną na 28.05, będzie to moja pierwsza wizyta u mojego lekarza, bo poprzednia była u innego na szybko ze względu na progesteron 12,60, było wtedy usg i był widoczny maleńki pęcherzyk przy Beta HCG około 1000. Teraz wizyta będzie w skończonym 7tc, więc mam nadzieję, iż będzie już serduszko, poprzednia ciąża zatrzymała się na 6t5d, gdzie wcześniej było już widoczne serduszko. Mam nadzieję, iż przełamię tą barierę. Strasznie się denerwuję, zwłaszcza brakiem mdłości, na szczęście nie mam plamienia tak jak wtedy.
-
A ja dziś rano krew upuscilam do badania bety i progesteronu... czekam jak na szpilkach.... bolal mnie brzuch jak na okres ale 4 dni temu przestalo...Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Ola to kciuki za wyniki
Sylwunis też kciuki
Isto pomyśl, że nasz też powinni teraz przepuszczać ale a się nie odzywam na razie, jak mogę to postojeSylwunis lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Też jutro idę na badania. Trochę tego mam do zrobienia... 200 zł pójdzie jak nic.
u mnie 400 -
nick nieaktualny