STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ika23 wrote:Wiem wiem zrobie ale niestety tutaj badania w ciazy czy nawet zwykla morfologia musi byc skierowana od lekarza ba dany dzien, inaczej trzeba umawiac sie miesiacami z gory.. Taki glupi system tu maja. 5 czerwca dostane skierowanie i od razu wszystko porobie.
A gdzie mieszkasz jeżeli mogę zapytać ją poz krajem mieszkam i mam utrudniony dostęp do badań we wczesnej ciąży -
Rub45 wrote:A gdzie mieszkasz jeżeli mogę zapytać ją poz krajem mieszkam i mam utrudniony dostęp do badań we wczesnej ciąży
-
Ika23 wrote:We Francjii. U nas tez. Usg dopiero w 7/8 tyg dopiero nie wczesniej podstawowe badania tak jak pisalam tylko z data od lekarza. No ale tyle dobrego ze ubezpieczenie ktore mam obejmuje 100% lekarzy apteki i wszystko wiec mam wszystko za darmo razem z badaniami a ubezpieczenie bardzo tanie. A Ty skad jestes?Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualny
-
marcelcia wrote:Zaraz jadę znów na usg do swojego lekarza, mam nadzieje ze maluszek jest dalej ze mnąDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
A ja zaliczylam porcelane... Szok bo niby lekkie mdlosci. Ubieralam sie do wyjscia i ledwo dobieglam... Zaraz wracam do domu a czuje, ze moze byc powtorka...
-
marcelcia wrote:Tez mam taka nadzieje.. Modle sie ciągle
Za ile wizyta? -
Marcelcia trzymam kciuki.
Porcelanowe dziewczęta oby szybko Wam przeszło, nic w tym fajnego blee.
Ja wrocilam z pracy o 7 odwiozłam małego i pospałam do teraz kurier oczywiście mnie obudził co zrobić
Witam nowe koleżanki
Ika nie patrz na aplikacje mi też pokazuje wyższą wagę ale nie można jej ślepo ufac
Zizi ja mam dopiero 25 wizytę ale raczej nie mam pytań jakiś specjalnych ale może dlatego że raczej wszystko wiem moze zapisz sobie na kartce jesli masz jakieś pytania bedzie łatwiej i nie uciekną Ci z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 11:17
zizia_a lubi tę wiadomość
-
katepr wrote:Marcelcia trzymam kciuki.
Porcelanowe dziewczęta oby szybko Wam przeszło, nic w tym fajnego blee.
Ja wrocilam z pracy o 7 odwiozłam małego i pospałam do teraz kurier kczywiście mnie obudził co zrobić
Witam nowe koleżankj
Ika nie patrz na aplikacje mi też pokazuhe wyższą wagę ale niemożna ślepo ufac jakiejs aplikacji
Zizi ja mam dopiero 25 wizytę ale raczej nie mam pytań jakiś specjalnych ale może dlatego że raczej wszystko wiem
Ja liczyłam, że nie będę wymiotować bo mama nie wymiotowała ale jak widać... nie ma tak kolorowo -
marcelcia wrote:Serce bije, wielki krwiak podkosmówkowy. Leżenie
Czyli nie zauważyli krwiaka? ;/ Ehh ważne, że dzidzia jest i wiadomo skąd krwawienie. -
nick nieaktualny