STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja ide na pierwsza wizyte jak bede w 7t2d i mam nadzieje ze serduszko bedzie.... no.ale donie wizyty kawal.czasu do dopiero 4 czerwca... termin mam z tego co liczylam ze od odstatniej @ dodac rok odjac 3 miesiace i dodac 7 dni to mi wychodzi 22 czerwcu... mam nadzieje ze zadnych niespodzianke nie bedzie i kropek bedzie chcial zaczekac na styczeń... bo w kazdej ciazy cos i mialam szybsze cc w pierwszej xiazy cc 14 dni przed terminem a druga cc 10 dni przed terminem...Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
Seli wrote:Sanka ja tez mam obawy... Bede zaciskac nogi do polnocy hahaha albo przekupie lekarza by wpisal 1.01 ;p
Między innymi z tej historii wynika też ta moja schiza :p -
nick nieaktualny
-
Ja mam
Rano trochę mdlosci i spokój Mam nadzieję, że jutro będzie tak dobrze i na czczo pójdę na badania -
Sanka wrote:Moja mama jest nauczycielką i opowiadała mi że miała ucznia urodzonego 31.12 o 23.55. Aż przyniósł jej książeczkę zdrowia żeby udowodnić że to prawda. Jego matka błagała lekarzy żeby wpisali że już po północy się urodził, ale nie zgodzili się. Chłopak trenował lekkoatletykę i gdyby miał datę urodzenia 01.01 to na prawdę byłaby to dla niego ogromna różnica.
Między innymi z tej historii wynika też ta moja schiza :p
Ja mam brata z 09.12 masakra... On powtarzał zerówkę bo rocznikowo niby ok a nie dawał rady, a potem się śmieli, że powtarzał itp. i że rocznik się nie zgadza. -
nick nieaktualny
-
isto wrote:A ja dzisiaj zero mdłości, ma któraś tak na przemian, że raz są, a raz spokój?
Edit: to jest pytanie w konkursie na najdurniejsze pytania świata
Ja całymi dniami zdycham... apetytu kompletnie nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 12:06
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualnyPaulina_2603 wrote:Miłego dnia dziewczyny
Zaczynam dziś 9 tydzień. Nie wiem kiedy to zleciało
Jestem dokładnie tydzień przed Tobą i też w środy chodzę na wizyty. Dzięki Tobie wiem, czego można się spodziewać, potem to się dzieje i jestem spokojna. Przecierasz mi szlakiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 13:17
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
Moja ginka na wizycie wpisując termin do karty ciąży mówi mi "niech pani przenosi tą ciążę do stycznia...", a ja do niej "pani doktor mi to już...", a ta mi przerywa i mówi "wiem, wszystko jedno, głupio palnelam". Mi jest naprawdę wszystko jedno kiedy się urodzi i jaka będzie płeć. Ważne, żeby maluch był zdrowy Ciekawe co tam u niego słuchać... Kolejna wizyta dopiero 30 maja...
Malamii26, mersiak, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Sallvie dzięki za odpowiedź, ja już dłużej chyba nie wytrzymam więc po prostu jeśli nie będzie serduszka to grzecznie poczekam najwyżej jeszcze tydzień i tyle. Może sobie na wszelki wypadek zarezerwuję już drugą wizytę i jak nie będzie potrzebna to po prostu odwołam bo później terminu może już nie być a cierpliwość to nie moja mocna strona
Dziewczyny czy Was nadal boli brzuch? Ja mam dopiero 3 dzień po spodziewanej miesiączce i pobolewa, ale rozumiem że tak ma chyba być?
Co do mdłości to u mnie też różnie dziś na przykład jest całkiem nieźle, ale takie delikatne mi nie przeszkadzają, wtedy przynajmniej wiem, że wszystko ok:)mersiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do i po spodziewanej miesiące bywa tak Ja jeszcze teraz przy drugim terminie @ też mam bardzo lekkie uczucia momentami jakby okresu.
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam żel kojący z AA i naprawdę daje radę. Bo mam duże i jak jeszcze spuchnęły to już masakra.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny