STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez odsylaja jak np. skurczy nie ma albo maja oblozenie
-
No jak miala co 10min a rozwarcia zadnego to po co przyjmowac :p potem babki opowiadaja ze rodzily 24h :p
Mega a maluch przybrał za mało czy poprostu malo wazy?
Ehh mam nadzieje ze u mnie tez sie powoli cos tam sie dzieje, ale watpie bo nie czuje zadnego kłucia na dole ani nic, mloda raczej wysoko. Te zebra tak mnie bola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 18:10

-
Największy szpital ginekologiczno-polozniczy w Wielkopolsce w Poznaniu. Zosia tam rodziła.spaceangel wrote:masakra jaki szpital
mi powiedziała Położna że co najwyżej jak przyjade za wcześnie to będę leżeć na ginekologii i czekać
no chyba że nie wiem jakie obłożenie by było to może by odesłali -
No dokladniekatepr wrote:No jak miala co 10min a rozwarcia zadnego to po co przyjmowac :p potem babki opowiadaja ze rodzily 24h :p
Nam położna powiedziała, że mamy jechać do szpitala jak skurcze będą co 5-6 minut i mamy daleko do szpitala lub jak będą co 4 minuty jak mamy blisko. My mamy blisko do aż trzech szpitali, więc mam nadzieję, że na luzie zdążymy.
-
katepr wrote:No jak miala co 10min a rozwarcia zadnego to po co przyjmowac :p potem babki opowiadaja ze rodzily 24h :p
Mega a maluch przybrał za mało czy poprostu malo wazy?
Ehh mam nadzieje ze u mnie tez sie powoli cos tam sie dzieje, ale watpie bo nie czuje zadnego kłucia na dole ani nic, mloda raczej wysoko. Te zebra tak mnie bola
Ja slyszalam o porodzie 36 h... a rekordzistka (moj faworyt) rodzila czwartek i piatek, na sobote i niedziele wyszla do domu (taka przerwa w rodzeniu xD) i wrocila rodzic w poniedzialek wiec rodzila 5 dni... i pisala ile to ona nie rodzi juz xD
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Mój maluszek też dzisiaj leniwy:) czują że weekend i trzeba odpocząć po aktywnym tygodniu:) dopiero teraz się zaczął troszkę ruszać, tak w dzień to słabiutko się tylko przekrecal;)
Mam dzisiaj ochotę na jakieś pieczywo i czosnkowe, wysłałam męża po bagietka mam nadzieję że będzie w sklepie bo jak nie to umrę chyba:)
Dziś rozpoczęliśmy 37 tydzien, jeszcze tydzień i już będę spokojna jak by się zaczęło, choć brzuszek pobolewa na dole coraz mocniej i częściej kluje, i boję się wizyty w poniedziałek...
-
Seli wrote:Ja slyszalam o porodzie 36 h... a rekordzistka (moj faworyt) rodzila czwartek i piatek, na sobote i niedziele wyszla do domu (taka przerwa w rodzeniu xD) i wrocila rodzic w poniedzialek wiec rodzila 5 dni... i pisala ile to ona nie rodzi juz xD
O rany xD
-
2400 -;Nie przybrał przez tydzien. Szpital jest super, o 3 stopniu referencyjnosci. Co 2 godz sprawdzają tętno Młodego.6 fiolek krwi mi upuscili, cała dobę mam zbierać mocz do badania czy nie ma w nim białka. Czuje się zaopiekowanaKendy wrote:Trzymam mocno kciuki. Widzisz odszedł czop to i rozwarcie się robi. Powodzenia.a dzidzia ile waży?Ciąża donoszona więc musi być ok:)
-
Sprawdzał. Przepływy mam wszystkie ok.Kendy wrote:Mega
O właśnie o Tobie myślałam ...
To dobrze ,że czujesz się zaopiekowana. No waga trochę niska na ten tydzień. A na ostatniej wizycie nie sprawdzali przepływow? Dobrze,że w tej sytuacji jesteś w szpitalu pod opieką !
Kendy lubi tę wiadomość
-
Mega nie przejmuj się niska waga jeszcze nie świadczy o tym że coś złego się maluszkowi dzieje oprócz tego że no nie rośnie. Mój mąż się urodził w terminie (!) z wagą 2300 całkowicie zdrowy i nawet go nie trzymali za długo no ale to było 34 lata temu

11.2017 - aniołek 8tc
-
Meg a moze cos zle zmierzyli? Wazne, ze jestes pod opieka a ciaza donoszona

Gabrys jest cudowny, a my lapiemy najpiekniejsze chwile w trojke. Fajnie, ze maz w domu i mozemy sie soba nacieszyc wszyscy. Bo i ja mam przy okazji sporo czulosci
maz mowi, ze jakis nowy level kochania mu sie po porodzie zalaczyl i nie ogarnia jakie to wspaniale
zalaczyl mu sie romantyk hehehe 
A ja? Szczerze nie sadzilam, ze to tak wyglada. Myslalam, ze bede umeczona, ze nie dam rady... ze dom bedzie zasyfiony i obiady na szybko. A jestem wypoczeta, normalnie ogarniamy mieszkanie i malego na zmiane bo to sama przyjemnosc. I moje marzenie sprzed 5 lat sie spelnilo, mam tego cudaka. Wiem, ze czeka nas przeprawa po specjalistach... Okulista, radiolog, neurolog, pediatra, fizjoterapeuta... Ale to nic. Damy rade. Gabrys silny jest
A i dzis pepowina odpadla
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
Moja Mała szaleje cały dzień.
Jestem wykończona ubieraniem choinki. Dwa dni to robiłam. Ale jest piękna, taka jak lubię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f5e5e47ba13.jpg
Teraz tylko czekamy na najważniejszy PREZENT
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52d70e4a9eaa.jpg
Marin, czarnaiwi, Lisa24, Kendy, Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Tą akurat dostałam od koleżanki 4 lata temu... Wiedziała, że staramy się o dziecko. A całą masę bombek kupiliśmy w 3 lata. Zawsze po świętach robimy akcję z kupowaniem, bo są mega przeceny. Mamy tylko szklane polskie bombkiMarin wrote:Paulina, a skąd masz takie bombeczki? Choinka bardzo ładna. Ja będę miała dopiero w przyszłym tyg

W tym roku pewnie odpuścimy sobie, chyba że mąż sam pójdzie. I co roku kupujemy jedną taką wypasioną bombke na stoisku w galerii handlowej.