STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez odsylaja jak np. skurczy nie ma albo maja oblozenie
-
No jak miala co 10min a rozwarcia zadnego to po co przyjmowac :p potem babki opowiadaja ze rodzily 24h :p
Mega a maluch przybrał za mało czy poprostu malo wazy?
Ehh mam nadzieje ze u mnie tez sie powoli cos tam sie dzieje, ale watpie bo nie czuje zadnego kłucia na dole ani nic, mloda raczej wysoko. Te zebra tak mnie bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 18:10
-
spaceangel wrote:masakra jaki szpital mi powiedziała Położna że co najwyżej jak przyjade za wcześnie to będę leżeć na ginekologii i czekać no chyba że nie wiem jakie obłożenie by było to może by odesłali
-
katepr wrote:No jak miala co 10min a rozwarcia zadnego to po co przyjmowac :p potem babki opowiadaja ze rodzily 24h :p
-
katepr wrote:No jak miala co 10min a rozwarcia zadnego to po co przyjmowac :p potem babki opowiadaja ze rodzily 24h :p
Mega a maluch przybrał za mało czy poprostu malo wazy?
Ehh mam nadzieje ze u mnie tez sie powoli cos tam sie dzieje, ale watpie bo nie czuje zadnego kłucia na dole ani nic, mloda raczej wysoko. Te zebra tak mnie bola
Ja slyszalam o porodzie 36 h... a rekordzistka (moj faworyt) rodzila czwartek i piatek, na sobote i niedziele wyszla do domu (taka przerwa w rodzeniu xD) i wrocila rodzic w poniedzialek wiec rodzila 5 dni... i pisala ile to ona nie rodzi juz xDLisa24 lubi tę wiadomość
-
Mój maluszek też dzisiaj leniwy:) czują że weekend i trzeba odpocząć po aktywnym tygodniu:) dopiero teraz się zaczął troszkę ruszać, tak w dzień to słabiutko się tylko przekrecal;)
Mam dzisiaj ochotę na jakieś pieczywo i czosnkowe, wysłałam męża po bagietka mam nadzieję że będzie w sklepie bo jak nie to umrę chyba:)
Dziś rozpoczęliśmy 37 tydzien, jeszcze tydzień i już będę spokojna jak by się zaczęło, choć brzuszek pobolewa na dole coraz mocniej i częściej kluje, i boję się wizyty w poniedziałek... -
Seli wrote:Ja slyszalam o porodzie 36 h... a rekordzistka (moj faworyt) rodzila czwartek i piatek, na sobote i niedziele wyszla do domu (taka przerwa w rodzeniu xD) i wrocila rodzic w poniedzialek wiec rodzila 5 dni... i pisala ile to ona nie rodzi juz xD
O rany xD -
Kendy wrote:Trzymam mocno kciuki. Widzisz odszedł czop to i rozwarcie się robi. Powodzenia.a dzidzia ile waży?Ciąża donoszona więc musi być ok:)
-
Kendy wrote:Mega
O właśnie o Tobie myślałam ...
To dobrze ,że czujesz się zaopiekowana. No waga trochę niska na ten tydzień. A na ostatniej wizycie nie sprawdzali przepływow? Dobrze,że w tej sytuacji jesteś w szpitalu pod opieką !Kendy lubi tę wiadomość
-
Mega nie przejmuj się niska waga jeszcze nie świadczy o tym że coś złego się maluszkowi dzieje oprócz tego że no nie rośnie. Mój mąż się urodził w terminie (!) z wagą 2300 całkowicie zdrowy i nawet go nie trzymali za długo no ale to było 34 lata temu
11.2017 - aniołek 8tc
-
Meg a moze cos zle zmierzyli? Wazne, ze jestes pod opieka a ciaza donoszona
Gabrys jest cudowny, a my lapiemy najpiekniejsze chwile w trojke. Fajnie, ze maz w domu i mozemy sie soba nacieszyc wszyscy. Bo i ja mam przy okazji sporo czulosci maz mowi, ze jakis nowy level kochania mu sie po porodzie zalaczyl i nie ogarnia jakie to wspaniale zalaczyl mu sie romantyk hehehe
A ja? Szczerze nie sadzilam, ze to tak wyglada. Myslalam, ze bede umeczona, ze nie dam rady... ze dom bedzie zasyfiony i obiady na szybko. A jestem wypoczeta, normalnie ogarniamy mieszkanie i malego na zmiane bo to sama przyjemnosc. I moje marzenie sprzed 5 lat sie spelnilo, mam tego cudaka. Wiem, ze czeka nas przeprawa po specjalistach... Okulista, radiolog, neurolog, pediatra, fizjoterapeuta... Ale to nic. Damy rade. Gabrys silny jest
A i dzis pepowina odpadlaolkakarolka lubi tę wiadomość
-
Moja Mała szaleje cały dzień.
Jestem wykończona ubieraniem choinki. Dwa dni to robiłam. Ale jest piękna, taka jak lubię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f5e5e47ba13.jpg
Teraz tylko czekamy na najważniejszy PREZENT
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52d70e4a9eaa.jpgMarin, czarnaiwi, Lisa24, Kendy, Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Marin wrote:Paulina, a skąd masz takie bombeczki? Choinka bardzo ładna. Ja będę miała dopiero w przyszłym tyg