STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie ale tam za wiele do pisania nie ma
Dziewczynki ale 2400 to nie jest niska waga w 37tyg.
Mega a to że nic nie przybral, no tydzień to troche mało na wyrokowanie hipotrofii :p ale ciaza donoszona wlasciwie moze odrazu urodzisz jak juz tam.jestesWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 20:44
-
Paulina
Śliczna kolorowa choinka:)
A bombka wózeczek..urocza:)
Nasza też już stoi:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bf99f7b167d.jpg
Seli
Fajnie,że u Was tak pozytywnie. Oby tak dalej.
Też myślę,że Mega pewnie ze szpitala z dzidzia wyjdzie.
Mi się jakoś wydaje ,że ten plan porodu to w teorii fajnie brzmi a w praktyce pewnie nikt tego nie bierze pod uwagę. Ale może się mylę. Bynajmniej myślę,że jakbym u mnie w szpitalu wyskoczyła z planem porodu to by mnie chyba wyśmiali ale temat nie dla mnie,bo ja CC więc będę miała z góry narzucony plan chyba już w niektórych szpitalach w Polsce mogą mężowie być przy CC ..
A mój maluszek rozruszał się standardowo na wieczór więc się uspokoiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 20:56
Marin lubi tę wiadomość
-
Lisa24 wrote:Mega my tez trzymamy mocno kciuki!
8485 a jak tam u Was po nocy??[/QUOTE
W nocy juz bylam uszykowana na cc mialam skurcze co 5 min siegajace nawet do 150 i trzymajace ok min ale miedzy czasie wypadla nagla cc i musialam czekac godz w tym czasie sie wyciszyly do 80 i stopnowo malay dalej sa ale slabsze jak sie nasilo odrazu cchttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Marin wrote:Kendy, bardzo ładna. To te ozdoby które kupił mąż?
Mój nie zorganizował dziś choinki, jutro idzie do pracy więc pewnie dopiero w pn coś ruszy z tym tematem.
Powiem Ci,że trzeba umiejętnie mężowi pomarudzic:) ( u mnie się sprawdziło)
8485
Czyli pewnie lada moment przywitasz na świecie swojego skarba
A przypomij który to tydzień ? I ile maluch waży?
-
Dzień dobry
Jak ja lubię weekendy.Śniadanko i kawka do łóżka tak można zaczynać dzień
To jakie plany na dziś?
U nas porządki i może powyparzamy grzechotki i akcesoria :)a po obiadku laba i może jakiś spacerek.
Mamy już jakieś nowe dzieciaczki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 10:06
-
Dzień dobry Ja dopiero wstałam!! Noc była ok, mimo że wstawalam dwa razy do wc. A plany takie jak u Was. Delikatnie posprzątamy i laba. Może zrobię pierniczki, ale nie wiem czy będzie mi się chciało... W nocy spadł śnieg. Mało bo mało, ale jest. Szkoda, że nie na święta.
-
Hej, my też wzięliśmy się za porządki, dziś łazienka. Nie wiem czy nie odpadł mi czop. Bo wyskoczyły mi jakies takie 2 spore kawałki brazowe. A potem na papierze zostal taki przejrzysto-różowy śluz. Mimo wszystko to i tak nie oznacza ze zaraz zacznę rodzić. W pn mam wizytę na szybko to dopytam czy to mogło być to. A teraz może mała kawka i z powrotem do łazienki.
-
Dzień dobry ciężarówki
My po kawce z mężem a Gabryś po butli mleka (i trochę cyca )
Mąż był po zakupy śniadaniowe, otworzył się blisko nas Tandyr House i na śniadanko mam pyszne haczapuri potem bierzemy się za sprzątanie jak w sumie co sobota.
Wczoraj przyszły mi bombki, mam nadzieję, że upolujemy fajną choinkę w doniczce