STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
spaceangel wrote:Czarnaiwi piękna córeczka zazdroszczę z całego serca że już jesteście razem. Mojej nie widziałam od połówkowych a wtedy była łysa więc pewnie taka się urodzi
fajnie jakby miała włoski najlepiej po mężu czarne i kręcone ale jeszcze muszę poczekać żeby się przekonać bo ona nie daje się na razie przekonać do wyjścia
-
U mnie na usg też lekarka pokazywała włosy nad uszami Adasia, ale ciekawe jak gęste będą. I ja i mąż mamy grube ciemne włosy, wiec jak młody będzie łysy to sie zdziwie
Od wczoraj jak odszedł mi kawałek czopa cały czas schodzą ze mnie jakieś gluty, a lekarza mam dopiero po świętach, cały czas sie zastanawiam czy dotrwamy do tej wizyty. -
Goniąc marzenia wrote:Dziewczyny co na przeziębienie,ból gardła,uszów i okropny katar?herbatki ziołowe nie pomagają
-
spaceangel wrote:Wam czopy odchodzą a mój to chyba jest zamontowany razem z datą ważności i tabliczką " wypadnę kiedy twoja córka zechce wyjść najwcześniej w 2019 roku" haha
-
spaceangel wrote:Wam czopy odchodzą a mój to chyba jest zamontowany razem z datą ważności i tabliczką " wypadnę kiedy twoja córka zechce wyjść najwcześniej w 2019 roku" haha
Ja jestem w pierwszej ciąży i mąż sie wczoraj przeraził jak mu powiedziałam, chyba ze 4 razy pytał sie czy urodze dzisiaj w nocy, jak mówiłam że raczej nie to pytał czy nic nie przeczuwam -
katepr wrote:Mi tylko troche poszlo, napewno nie caly wiec pewnie reszta razem z córą
Goniąc marzenia możesz też apap jak bardzo boli i źle sie czujesz oraz tantum.verde psikacz lub tabletki. Na mnie zadne herbatki cytrynki i miody nie dzialaja :p
11.2017 - aniołek 8tc
-
Rubi27 wrote:Hahahaha dobre!
Ja jestem w pierwszej ciąży i mąż sie wczoraj przeraził jak mu powiedziałam, chyba ze 4 razy pytał sie czy urodze dzisiaj w nocy, jak mówiłam że raczej nie to pytał czy nic nie przeczuwamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 12:51
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy wrote:Magdoczka
No to dużo się dowiedziałaśfajnie. To kiedy rodzisz?
Oczywiście, że po nowym roku
Tak to jest na nfz.. Szyjka zbadana tylko ręcznie. Do tego dostałam wręcz zjeba, że gbs nie zrobiony.. Tylko, że na poprzedniej wizycie mówił, że jeszcze za wcześnie (35tc.), a dziś się czepił, że jest bardzo późno i dziś laboratorium już zamknięte. Tylko, że to on mi ustala terminy wizyt, a przyjmuje tylko 2x w tygodniu. Kazał mi przyjść w czwartek i wepchnąć się w kolejkę po tego gbsa...
Nie chciał mi dać skierowania na fibrynogen, mimo że mój szpital tego wymaga. A mi płytki krwi też mi lecą.. Podobno fibrynogen nie robi się na nfz, ale czytam, że jednak się robi.
Ach.. jestem wkurzona po tej wizycie..
-
Magdoczka ja też chodzę na nfz i nawet szyjki mi nie chce badac. trzeba było powiedzieć kretynowi że to on jest od zlecania badań w dobrym momencie. ja miałam gbs pobierany gdzieś w 33 tygodniu więc niech nie gada że 35 za wcześnie.. w szpitalu położna mówiła że nawet w 30 można pobrać. na nfz już słów nie mam
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Magdoczka ja też chodzę na nfz i nawet szyjki mi nie chce badac. trzeba było powiedzieć kretynowi że to on jest od zlecania badań w dobrym momencie. ja miałam gbs pobierany gdzieś w 33 tygodniu więc niech nie gada że 35 za wcześnie.. w szpitalu położna mówiła że nawet w 30 można pobrać. na nfz już słów nie mamM&M
-
Dzięki Kendy, ide na 17;)
GBS z pochwy wyszedł mi ujemny a z odbytu dodatni// wiec tez nie mam zbyt dobrego humoru. Niby się z tym liczyłam ze może wyjść dodatni bo ostatnie lata cały czas w szpitalu ale jednak miałam nadzieje, ze nie.. niby wiem, ze obecnie przy antybiotyku są małe szanse powikłań u maleństwa ale i tak mam wielkie obawy
-
Mi jutro będzie pobierał gbs
Lisa nie martw sie co druga kobita ma plus, kiedys sie tego nie sprawdzalo i to calkiem niedawno :p ciekawe.co.jeszcze wymysla
Moj jeszcze szyjki nie bada, no moze jutro juz pomaca :p wczesniej mierzyl na usg a jak juz na fotelu to tylko patrzyl :p niema co za wiele grzebać w ciazy, oczywiscie na tym etapie co jestesmy to juz wypada.
Mam wyniki moczu takie farmazony ze hej, bede musiala powtorzyc :p