STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki co nie rodzę i szybko się na to nie zanosi... Mała waży 3326 g. Szyjka jest skrócona i rozpulchniona, rozwarcie na opuszek palca. Główka tak już napiera na szyjkę, że w czasie badania taką wiązankę w myślach puściłam z bólu... Ginka mówi do mnie "wiem, pewnie mnie pani teraz nienawidzi, ale inaczej już nie będzie..." Pewnie będzie jeszcze gorzej... Mam odstawić magnez, żeby nie blokować skurczy. Pozostaje tylko czekać...
-
Piekna waga Paulina i glowka widzę gotowa nisko. Moja nadal chyba jest wysoko, nic nie czuje na dole.
Wiecie co sie okazało obejrzałam sobie język, bo tak mi sie wydawalo ze niemozliwe ze gardlo mnie tak boli ze nie moge gryzc i mowic. I z boku z tylu mam taką gulę i dziurke jakby i to mnie tak mega boli, jakby afta ale nie wyglada jak afta. I ta gula.. Juz google mi powiedzialo ze to nowotwor jezyka, chyba nie zasne. Smaruje ciagle sacholem
-
Katepr kilka miesięcy temu miałam dokładnie to samo! lekarz mi kazał płukać 2-3 razy dziennie corsodylem 0,2 % lub 0,1% to jest taki obrzydliwy płyn do płukania ust, do tego kilka razy dziennie maczałam w nim patyczek do uszu i wcierałam w tą gulkę! i tylko to mi pomogło ulga w bólu ogromna a to coś zniknęło po kilku dniach. Polecam naprawdę
11.2017 - aniołek 8tc
-
katepr wrote:Piekna waga Paulina i glowka widzę gotowa nisko. Moja nadal chyba jest wysoko, nic nie czuje na dole.
-
katepr wrote:Piekna waga Paulina i glowka widzę gotowa nisko. Moja nadal chyba jest wysoko, nic nie czuje na dole.
Wiecie co sie okazało obejrzałam sobie język, bo tak mi sie wydawalo ze niemozliwe ze gardlo mnie tak boli ze nie moge gryzc i mowic. I z boku z tylu mam taką gulę i dziurke jakby i to mnie tak mega boli, jakby afta ale nie wyglada jak afta. I ta gula.. Juz google mi powiedzialo ze to nowotwor jezyka, chyba nie zasne. Smaruje ciagle sacholemM&M -
Mi sachol nie pomagał myślałam że angina mi się zaczyna nie mogłam jeść pić a w pewnym momencie nawet śliny przełykać z opisu dokładnie to co ty masz teraz. Corsodyl mi po prostu "wyżarł" to dziadostwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 21:04
11.2017 - aniołek 8tc
-
Jutro biegne po ten plyn! dzięki bo wlassnie sachol srednio sobie radzi. Myslisz ze go dostane wszedzie czy tylkol w aptece? Edit juz widze ze w aptekach raczej, oby mieli
Martoszka nie martw się, cały dół puchnie przed porodem normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 21:14
-
Ja też miałam właśnie wczoraj takie wrażenie że tam na dole mam wszystko takie rozpulchnione.
Dziewczyny a ile mniej więcej trwa ktg około? Czy to nie ma reguły... nie e pamiętam jak z córką miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 21:17
-
katepr wrote:Jutro biegne po ten plyn! dzięki bo wlassnie sachol srednio sobie radzi. Myslisz ze go dostane wszedzie czy tylkol w aptece? Edit juz widze ze w aptekach raczej, oby mieli
Martoszka nie martw się, cały dół puchnie przed porodem normalne
w sklepach to nie wiem.ja go bez problemu dostałam w każdej aptece radzę po malutkiej nakrętce do buzi i płukać tak długo jak się da mimo że cholerstwo jest tak obrzydliwe że gębę wykręca i na wymioty zbiera i koniecznie wcieraj w gulkę najlepiej na noc będzie piekło no ale trudno ps. jest też świetny na ból dziąseł i wszelkie ranki na podniebieniu i językuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 21:18
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy wrote:Ja też miałam właśnie wczoraj takie wrażenie że tam na dole mam wszystko takie rozpulchnione.
Dziewczyny a ile mniej więcej trwa ktg około? Czy to nie ma reguły... nie e pamiętam jak z córką miałam.Kendy lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
katepr wrote:Jutro biegne po ten plyn! dzięki bo wlassnie sachol srednio sobie radzi. Myslisz ze go dostane wszedzie czy tylkol w aptece? Edit juz widze ze w aptekach raczej, oby mieli
Martoszka nie martw się, cały dół puchnie przed porodem normalneM&M -
Mega gratulacje:)
Paulinka ja tydzien temu nie mialam zadnego rozwarcia,tylko skrocona szyjke..a na opuszek palca to mialam jak przyjechalismy na Izbe Przyjec..Mega lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:Mega gratulacje:)
Paulinka ja tydzien temu nie mialam zadnego rozwarcia,tylko skrocona szyjke..a na opuszek palca to mialam jak przyjechalismy na Izbe Przyjec..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 22:12