X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Juz dzis :p dzis okulista

To trzymam mocno kciuki ;) daj znać po

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi27 brzmi jak czop :D ja sobie kiedyś pooglądałam zdjęcia w googlach w grafice :P polecam :D chociaż pewnie czop czopowi tez nie równy ;p

klz99vvjhysycx8i.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina
    Już nie długo się dowiesz czy coś się święci,zaraz wizyta:)

Lisa
    Masz rację, juz niedługo i nowy rok witamy razem :) a święta chce w domku :) a ten czas co mi został jeszcze wykorzystam ..na odpoczynek i szykowanie świat:)Jeszcze w tym tygodniu prezenty dla męża przyjdą,muszę zapakować;)
    A Ty kiedy masz teraz wizytę?
    A ciśnienie obserwuj. Trochę niepokojące. Norma przyjęta dla kobiet w ciąży jest od 90/60 do 140/90..coś takiego.

Rubi27
    Bardzo możliwe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 14:12

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Mammamia11 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po wizycie i synek jednak nie chce się że mną zobaczyć szybko:) nic nie wskazuje na szybsze rozwiązanie, synek jest wysoko, szybka trzyma, lozysko w dobrym stanie no i wód przybyło sporo:) także dobrze mu h mamusi A do taty się nie spieszy;) po nowym roku do ktg mam się do szpitala zgłosić;) chyba że się zacznie szybciej coś dziac;) waży 3000g więc taki sredniaczek, i już nie mówią że duży bedzie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 14:13

Kendy, Magdoczka, olkakarolka lubią tę wiadomość

f2w3s65gplfl3em1.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy właśnie, właśnie, wykorzystuj bo za rok na święta będziesz mieć 3 razy więcej na głowie :D a do tego 18-stka i roczek do urządzenia to już w ogóle będziecie balować cały miesiąc ;)
    Wizytę mam jutro ;) ale dopiero o 17.. zawsze miałam na 14 i wchodziłam jako pierwsza a teraz się pewnie naczekam :(

Kendy lubi tę wiadomość

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammamia czyli czekamy do Nowego Roku;) to waga ostateczna szykuje się chyba ok 3600?;) to tak w sam raz w sumie ;)

klz99vvjhysycx8i.png
  • Rubi27 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kendy. Lisa-właśnie ogladałam w Google. W takim razie wlasnie dziś zaczął odchodzić mi czop. Chciałabym urodzić po nowym roku, ale zaczynam się stresować że może to być w okolicy świąt.
    Mammamia u nas też z ostatniego usg wychodziło że Adaś może dojść do 3600g.

oar83e3ker59blqv.png
    3jvzp07wx4745wqo.png
    Starania od 2015r
    Słabe nasienie
    Novum od 09.2017
  • katepr Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajta spokoj siedzialam do 14 :/
    Kendy moja fryzjerka max 2.5h robila mi zawsze z podcieciem a dzis ten koles 4h masakra!!! Lece po synka, zakupow nie zdazylam.nawet zrobic

Seli chodzilo mi o torbiel. Wylew to co innego

Seli lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    Dajta spokoj siedzialam do 14 :/
    Kendy moja fryzjerka max 2.5h robila mi zawsze z podcieciem a dzis ten koles 4h masakra!!! Lece po synka, zakupow nie zdazylam.nawet zrobic

Seli chodzilo mi o torbiel. Wylew to co innego

Torbiel jest konsekwencja wylewu. Tak mowila pediatra i radiolog. Ehhh...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mammamia11 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie mówiła że tak 3500-3600 powinien miec:) smiej3 sie ze chyba że się przejem na święta tym bardziej że świata u nas dwa razy, teraz i po nowym roku, to będzie miał z 4kg :)

Lisa24 lubi tę wiadomość

f2w3s65gplfl3em1.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega gratulacje! Zdrowka!

Paulina, przez tydzien przed porodem zaczely mi pryszcze wyskakiwac ;)

Seli no właśnie rano przyszlam na oddzial i podeszlam do poloznej zapytac o nocne picie mleka, czy pil i ile wazyl wczoraj. Mleczko pil w pelnych porcjach, spadl tylko na wadze 20g i mówi, ze nie mam go karmic bo musza mu krew pobrac bo ma zlecone badania. Zapytalam jakie to mi powiedziala, ze praktycznie wszystko powtarzaja, wiec mówię, że w takim razie na dom się zanosi. I powiedziala, że raczej tak, bo naprawdę pieknie pije i, ze wstawi sie za.nami na wizycie. Po wizycie poszłam do dr z pytaniem jak tam co tam, to mi powiedziala, ze ogolnie jest w bardzio dobrym stanie i ze ma powtorke badan bo przy zoltacce mial podwyzszone proby watrobowe (no raczej cholera, to normalne) i teraz kontrola i jeszcze obejrzy go neurolog bo akurat dzis bedzie bo ma delikatnie zmienne napiecie miesniowe. No to pytam o wstepny termin wyjscia a ona na to swoje slynne "nie wiem, nie wiem, trudno powiedziec" o.O
    To kto ma wiedziec? Położna mnie zapytala co mowila dr, jak.jej powiedzialam, ze trudno jej powiedziec, to jej rece opadly normalnie, ona nie.rozumie po co nas trzymaja skoro maly juz pije, a poczatkowo tylko to byl jedyny problem :/ A położna mi mowila, ze walczyly by nas jutro wypisali.

Mega lubi tę wiadomość

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Zosiu trzymam kciuki by Was na dniach wypisali i do roboty ,święta szykować:):):)

Chyba dziś byś planowo stawiała się do szpitala przed CC co?
    Konflikt z mężem zażegnany ?Chatę wysprząta pewnie ładnie na Wasz powrót i będzie zgoda ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 16:21

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Rubi27 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Zosia. Muszą was wypisać na święta :)

oar83e3ker59blqv.png
    3jvzp07wx4745wqo.png
    Starania od 2015r
    Słabe nasienie
    Novum od 09.2017
  • Seli Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośkaaa wrote:
    Mega gratulacje! Zdrowka!

Paulina, przez tydzien przed porodem zaczely mi pryszcze wyskakiwac ;)

Seli no właśnie rano przyszlam na oddzial i podeszlam do poloznej zapytac o nocne picie mleka, czy pil i ile wazyl wczoraj. Mleczko pil w pelnych porcjach, spadl tylko na wadze 20g i mówi, ze nie mam go karmic bo musza mu krew pobrac bo ma zlecone badania. Zapytalam jakie to mi powiedziala, ze praktycznie wszystko powtarzaja, wiec mówię, że w takim razie na dom się zanosi. I powiedziala, że raczej tak, bo naprawdę pieknie pije i, ze wstawi sie za.nami na wizycie. Po wizycie poszłam do dr z pytaniem jak tam co tam, to mi powiedziala, ze ogolnie jest w bardzio dobrym stanie i ze ma powtorke badan bo przy zoltacce mial podwyzszone proby watrobowe (no raczej cholera, to normalne) i teraz kontrola i jeszcze obejrzy go neurolog bo akurat dzis bedzie bo ma delikatnie zmienne napiecie miesniowe. No to pytam o wstepny termin wyjscia a ona na to swoje slynne "nie wiem, nie wiem, trudno powiedziec" o.O
    To kto ma wiedziec? Położna mnie zapytala co mowila dr, jak.jej powiedzialam, ze trudno jej powiedziec, to jej rece opadly normalnie, ona nie.rozumie po co nas trzymaja skoro maly juz pije, a poczatkowo tylko to byl jedyny problem :/ A położna mi mowila, ze walczyly by nas jutro wypisali.

A masz jedna doktor? U mnie byly 4 i oprovz jednej byly spoko. Jedna wlasnie go nie chciala wyjac z inkubatota a reszta nas doprowadzila :D
    Dzien przed wypisem tez mielismy powtorke badan :)
    Moze jak dobra zmiana poloznych to sie uda. Kciuki za Was!

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia nie martw się, może powiedzą w ten sam dzień, ze będzie wypis. Lepiej żeby przetrzymali Czarka o jeden dzień za długo niż wypisali o jeden za szybko

klz99vvjhysycx8i.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody dobrze, len jest - nie chce ssać więc co dokarmiaja. Dzisiaj wstałam, jest ok, jutro dalszy ciąg rozruchu mojego. Mam nadzieję że w czwartek najpóźniej nas wpiszę.

Seli, Magdoczka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega
    Super,że już wstałaś i macie się dobrze :)
    To obyście w czwartek wyszli:)

Paulina
    Jak na wizycie ?Na porodówkę pojechałaś?

8485
    Jak sytuacja?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega i Czarnawi gratuluję <3
    Brawo Wy

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bobisia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega gratulacje :)

Mega lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]nzjddqk300ej2dix.png[/link]
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marin a jak u Ciebie po wizycie??

klz99vvjhysycx8i.png
‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ