STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli
Nie koniecznie. Może się okazać silnym zdrowym wczesniaczkiem ,który szybko nadgoni rówieśników czego życzę tej optymistycznej wersji się trzymajmy. Nie jest jakimś skarjnym wcześniakiem będzie dobrze.
Magdoczka
Czemu tak chcesz po nowym roku ?
Ja dotrwam do cesarki i nie ma się co łudzic...taki u mnie spokój na na na na..nic się nie dzieje na na na na -
Kendy wrote:Seli
Nie koniecznie. Może się okazać silnym zdrowym wczesniaczkiem ,który szybko nadgoni rówieśników czego życzę tej optymistycznej wersji się trzymajmy. Nie jest jakimś skarjnym wcześniakiem będzie dobrze.
Magdoczka
Czemu tak chcesz po nowym roku ?
Ja dotrwam do cesarki i nie ma się co łudzic...taki u mnie spokój na na na na..nic się nie dzieje na na na na
Moze nie jest ale tez nie jest donoszony, dla mnie torbiele w glowce, jakas martwica... Na pewno bedzie mial problemy neurologiczne... -
Wolałbym,żeby młody miał rok do przodu niż rok do tyłu No i my z mężem też jesteśmy z początku roku
Ale obawiam się, że mogę nie dotrwać.. Mimo że brzuch wysoko, to czuję już bardzo mocny ucisk na dole, że chodzenie sprawia mi duży dyskomfort, a wręcz ból. Do tego od kilku dni mam zawroty głowy, a pamiętam,że Seli też miała zawroty przed porodem.
-
Czarnaiwi gratulacje córeczki. Piękna waga
SELI trzymam kciuki żeby synek nie potrzebował dużej pomocy lekarzy.
Ja dziś miałam straszna noc.
Obudziłam się o 3 i do 5 czekałam ma ruchy małego. Juz chciałam jechać na pogotowie. Ale zaczął się ruszać. Spał malutki a ja go na sile obudziłam. Panikara ze mnie.
A dzisiaj jestem nie do życia. Zaraz mam dentystę a później planuje drzemkę .
Dziewczyny miłego dnia.
Seli lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Mi się nic nie chce ..ogarnęło mnie już jakieś znurzenie sytuacja. Nie mogę się do czekać. Niektóre z Was już tulą swoje bobaski ja też chcę:)Nie chce mi się już odpoczywać i czekać...
Chatkę ogarnęłam...obiadek na dziś mam..mogłabym się wziąć za ten albumik..ale wisze gdzieś między rzeczywistością a marzeniami .i nie chce mi się zejść na ziemię:)mysle sobie jak będzie cudnie . -
A ja nadal siedze u fryzjera niewiem czy zdaze zakupy zrobic przed przedszkolem wiec extra
Kendy u mnie nic wiecej sie nie dzieje po tym czopie ale napewno to nie byl caly no i mial.zwykly kolor wiec moge sobie czekac i 4tyg :p
Seli torbiela bym.sie nie martwila, to nie ze wzgledu na wczesniactwo. No ale jak mowisz pewnie fizjoterapia Was nie ominie, ale wszystko sie okaze wraz z rosnieciem malucha
-
No to jest. Wczoraj o 14:45 urodził się mój Kajtus przez cc. Waży 2600 i 50 cm długi.
Około 11 poszłam na wywołanie na porodowke. I zaliczyliśmy 3 razy spadek tętna. Więc mój lekarz zadecydował o cięciu. Jak to wyjeli to się okazało że zrobił sobie węzeł na pepowinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 14:45
katepr, Magdoczka, Paulina_2603, Bobisia, Zośkaaa, olkakarolka, Reni lubią tę wiadomość
-
Katepr
Co robisz z włosami ?
Mega
Gratulacje!!! Jak się czujesz? A maluszek w jakiej kondycji?
Kurcze węzeł na pępowinie? I dlatego nie przybierał?
Boże jakie to różne niebezpieczeństwa nawet w brzuchu na maluchy czychaja .martwię się..chce już urodzić i zobaczyć zdrowego syneczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 12:54
Mega lubi tę wiadomość
-
Mega gratulacje!!! Macie zajebiste szczęście z tym węzłem ze wszystko sie dobrze skonczylo.
Kendy robię balejaż blond, juz odrost taki mialam.ze szok...ale siedze tu od 10 dlugo strasznieeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 12:57
-
Magdoczka zawroty glowy to caly 3 trymestr mialam.
Katepr mowia, ze wylewy I stopnia to domena wczesniakow... Fizjoterapeute i neurologa juz widze... Jestem pedagogiem specjalnym i wiem jak jest ze wczesniakami pozniej. Czesto maja powazne problemy ze sluchem, wzrokiem, integracja sensoryczna... A widze, ze ma duze napiecie miesniowe. Na pewno nieprawidlowosci wyjda z czasem.
Mega gratulacje!! Teraz to juz hurtem poleca styczniowkiMega lubi tę wiadomość
-
ale forum nabrało tempa
Czarnaiwi i Mega wielkie gratulacje !
8485 trzymam mocno kciuk, musisz być silna dla swojego maleństwa
Marin daj znać koniecznie po wizycie co tam u Was )
Ale dzisiaj dzień.. ciśnienie mam 80/60, czuje się jak półżywa
Seli a kiedy zaczynacie rajd po spedjalistach?? Po nowym roku już?
Kendy, dokladnei, Ty sobie już czekaj na spokojnie na cc, może święta będąc w dwupaku ale za to Nowy Rok przywitacie w komplecie
Katepr nie ważne ile siedzisz, najważniejsze ze na święta i do szpitala fryz będzie zrobiony haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 14:05
-
Lisa24 wrote:ale forum nabrało tempa
Czarnaiwi i Mega wielkie gratulacje !
8485 trzymam mocno kciuk, musisz być silna dla swojego maleństwa
Marin daj znać koniecznie po wizycie co tam u Was )
Ale dzisiaj dzień.. ciśnienie mam 80/60, czuje się jak półżywa
Seli a kiedy zaczynacie rajd po spedjalistach?? Po nowym roku już?
Kendy, dokladnei, Ty sobie już czekaj na spokojnie na cx, może święta będąc w dwupaku ale za to Nowy Rok przywitacie w komplecie
Katepr nie ważne ile siedzisz, najważniejsze ze na święta i do szpitala fryz będzie zrobiony haha
Juz dzis :p dzis okulista -
Mega gratulacje
Coś dziwnie się czuję... Brzuch się napina, cały dół kłuje, jakoś mi niedobrze... Może coś się święci. Do tego moja cera jest tragiczna. Chyba organizm się zaczyna oczyszczać.Kendy, Mega lubią tę wiadomość
-
Czarnaiwi gratuluje! Mega Tobie też! Oby teraz szybko do domu was wypuscili
Dziewczyny a jak wygląda czop? Dzisiaj na papierze miałam taka grudke śluzu wielkosci paznokcia i pozniej wiecej ale bardziej rozciagliwe. Sorry za tak dokladny opis, ale zastanawiam sie czy to czop.Mega lubi tę wiadomość