STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnaiwi gratulacje!
Ja nie moge, znowu chora. Gardło mnie tak boli po jednej stronie ze nawet sliny nie mogę przełykać. Wlasnie probuje zjesc chociaz danonka zeby u fryzjera nie paść bo bede z 2h siedzieć mam dość. Nic nie pomaga, bralam tantum verde,apap, płucze płynem a boli tak jakby mi ktoś żyletke wsadził
8485 co ma być to będzie, maluch sobie piradzi zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 09:25
-
8485 wrote:Ja znowu skurcze na maksa chyba juz nic sie nie da zrobic siedze i rycze
Ty masz 34? Dasz rade! Wiem, ze lepiej by poczekalo malenstwo ale da rade! -
8485 będzie dobrze. Trzymaj się ciepło!!
Muszę doprowadzić się do ładu... Ogarnę się przed wizytą, wykąpie i może się obudzę...Kendy lubi tę wiadomość
-
Czarnaiwi! Serdeczne gratulacje, też Ci szybciutko poszlo, super
8485 trzymaj się! Będzie ok!
Paulina, no o heparyne mi chodzi. Mam jeszcze do czwartku, ale lubie miec zapas po prostu w razie czego, czopkow na jelito tez mam do czwartku, takze w czwartek musimy wyjść
Seli gdyby mój M mógł to tez by byl codziennie. Ale wlasna firma to juz mnostwo roboty, a wiadomo wszyscy chca wszystko przed swietami. Dodatkowo 50km w jedna strone, jak dobrze idzie to droga zajmuje 40-50 minut przy minimalnych korkach, a przy wiekszych nawet poltorej godziny... Więc w godzinach popoludbiowych czasem przyjazd jest bez sensu...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zoska rozumiem, ale domyslam sie, ze byloby wam latwiej jakbyscie byli przy sobie.
A jak prognozuja wyjscie Czarka? -
Moj byl 34+5 a zizia rodzila w 33+4 jakos tak i chlopak lepiej sobie radzil niz moj ;p
-
Paulina_2603 wrote:Czy ktoś oprócz mnie jutro wizytuje? Jestem ciekawa co ginka powie, czy szykuje się poród lada chwila, czy jeszcze wszystko pozamykane na cztery spusty. No i jestem ciekawa ile Adrianka waży...
-
czarnaiwi wrote:Julia przyszła na świat o 0:25, 3,150 kg 55 cm szczęścia.
Niedzielę spędziliśmy na zakupach, pojechaliśmy na obiad, a wracajc mielismy wstapic na zakupy spozycze, ale pod galeria na parkingu odeszly mi wody, to nie było sączenie ttylko konkretna powodz, cale spodnie mokre.. do domu po torbę i do szpitala, rozwarcie na opuszek palca i dalsze zalewanie wodami, skurcze zaczely sie o 21 a o 0:25 tuliłam swoje szczęście... jestem zakochana i wciaz ro do mnie nie dociera, ze ona jest juz obok -
Czernaiwi, gratulacje!!
Mnie w nocy obudziły skurcze. Ale trochę pokręciłam się na łóżku i jakos sie rozeszły. Już nawet sprawdzałam czy regularne Po tych skurczach mam znowu czerwony śluz. Idę się szykować na wizytę. Biorę ze sobą torbę w razie W -
Marin
Poważnie u Ciebie się zaczyna robić:)Daj znać jak tam po wizycie.
Spaceangel
Chcesz mnie ścignąć i urodzić przed 28.12? Próbuj:) ale ja też chętnie urodziłabym w tym tygodniu :)Tak by na święta byc w domu taki plan:) a nawet jeśli dotrwam do CC to...za 11 dni witam syna !!!!
Katepr
Zdrówka ! Kuruj się. Gorące napoje!
A jak u ciebie ..Tobie też czop zaczynał odchodzi powoli co? Coś nowego?
Seli
Ty już pewnie ulgę czujesz . To co przed Nami ty masz za sobą i tulisz zdrowego synka pięknie
-
Ja już w poczekalni:) z 1.5h napewno tu posiedzę A mały tak się wypina że normalnie siedzę na pol leżąc:) dobrze że ma tu chociaż wygodne kanapy i w miarę szybko otworzyli dzisiaj gabinet:)
Mąż dzwoni do mnie i jara się bo zarejestrował się w rossmanie i też mu napisali że będzie tata i ma pieluszki dla syna odebrac:) haha podniecony jakby mu ktoś jakieś sexy obiecal:) hahaha:)
8485 będzie dobrze, musi:)
Ja to bym chciała żeby mi dzisiaj powiedziała że mały już na tyle urósł że na dniach urodze;) stan ciąży już mi się znudził, chce już następny level:) -
Mammamia też mam taką nadzieję, że usłyszę dzidiaj, że rodze lada chwila No ale zobaczymy...
Prawie doprowadziłam się do porządku Od razu lepiej -
Nie stresuje sie porodem, owszem. Stresuje sie masa wizyt lekarskich... Bo to czy jest zdrowy to trudno powiedziec. Okaze sie po usg i neurologu. Pewnie bedzie wymagal rehabilitacji jak i pracy nad nim jak to wczesniak...