STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 wrote:Dopóki nie beda reguralne czekamy kazdy fzien sie liczy dla malucha w brzuchu
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mamy spore szanse na wyjście jutro do domu. Ładnie ssie pierś, co prawda na razie mało pokarmu wiec dodatkowo butla, ale mam nadzieję, że się rozkręci.
Poznajcie Julkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 07:52
Elmuszka, Martoszka, olkakarolka, Paulina_2603, OlinkaO, Seli, Magdoczka, katepr, spaceangel, Zośkaaa, zizia_a, 8485 lubią tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:Mamy spore szanse na wyjście jutro do domu. Ładnie ssie pierś, co prawda na razie mało pokarmu wiec dodatkowo butla, ale mam nadzieję, że się rozkręci.
Poznajcie Julkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f9a8d85ccfb.jpgczarnaiwi lubi tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Mamy spore szanse na wyjście jutro do domu. Ładnie ssie pierś, co prawda na razie mało pokarmu wiec dodatkowo butla, ale mam nadzieję, że się rozkręci.
Poznajcie Julkę
Śliczna! I ile włosków ma trzymam kciuki za szybkie wyjście do domu!czarnaiwi lubi tę wiadomość
-
Ale śliczna Julka i jakie włoski !!
czarnaiwi lubi tę wiadomość
-
Czarnaiwi - jakie cudo !!!! sama słodycz, i te włoski ... gratulacje
My tez się spodziewamy z włosami bo doktorek widzi ich dość sporo na usg.czarnaiwi lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Katepr przy naszych zgagach kudłate będą nasze dzieci
Moja córka miała takie włoski jak Juleczka:) a po kąpieli i jak podrosły kręciły się.I jak miała 4 m-ce już jej robiłam kiteczke na środku
W dzień dobry TVN było o tych suplementach dla dzieci po CC i niby lekarka się wypowiadała i zachwalała,że warto ...;/
Jakie plany na dziś?
U nas fajnie śnieżek sypie od rana
Ja dziś trochę poleniuchuje,trochę popracuje nad albumikiem dla synka ,bo obijam się w temacie a czas ucieka. A na obiad żurek plus ziemniaczki z cebulką.
Lisa
Chyba masz wizytę ,powodzenia. Ktoś jeszcze dziś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 10:54
-
Czarnaiwi piękna córeczka zazdroszczę z całego serca że już jesteście razem. Mojej nie widziałam od połówkowych a wtedy była łysa więc pewnie taka się urodzi fajnie jakby miała włoski najlepiej po mężu czarne i kręcone ale jeszcze muszę poczekać żeby się przekonać bo ona nie daje się na razie przekonać do wyjścia
11.2017 - aniołek 8tc
-
Goniąc marzenia wrote:Dziewczyny co na przeziębienie,ból gardła,uszów i okropny katar?herbatki ziołowe nie pomagają
11.2017 - aniołek 8tc