STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dalej walcze z przeziebieniem zamiast byc troche lepiej jest gorzej smary na maksa spac w nocy nie mogę aby modle sie zeby.maly znie złapał bo zjuz calkiem sie zalamiehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Też mam problem z przeziębieniem. Boli gardło leci z nosa. Nie bardzo chcę iść do lekarza, bo pewnie antybiotyk da. Kupiłam tabletki do ssania ale średnio pomagają.
NT 3,5 nieprawidłowy przepływ żylny zd 1:4
Czekam na wynik nifty... ZDROWY CHŁOPAK
Echo serca - wszystko dobrze
17.01.2019 synuś jest już z nami -
Hej!
A co u reszty ? Jak się macie ?
Jakie plany na sylwestra?Wszystkie w domu? Jutro ostatni dzień roku ale zleciało,ciekawe jaki będzie nowy rok..
Ja dziś chyba odsypialam to wszystko...co prawda późno chodzę spać bo ok 24/1 ale spalam do 10 mały też wszyscy odsypialismy:)
Też walczę z bólem gardła,migdałów. Ssam prenalen i piję herbatę z imbirem,cytryną i miodem.
A my na sylwestra rodzinnie..zrobimy pizzę domowa jedna tata,druga córa( mierzą się na smaki czyja będzie lepsza),mamy piccolo tropikalne i sylwester z Polsatem i będzie cudownie:)
A dziś laba..nie ma nas dla nikogo cały tydzień minimum nie wpuszczamy żadnych gości -
A ja dziś mam urodziny okragle 35 najpiekniejszy prezent spi obok. U nas sylwester tez w formie pizama party
Waga leci w dol. Od porodu -11 kg, niestety ochota na slodkie dalej jest...
Watek mamusie styczniowe a wiekszoscc aktywnie piszących tutaj juz po ; P
Teraz czekamy i kibicujemy reszcieolkakarolka lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Czarnaiwi
Wszystkiego najlepszego zatem. Zdrówka przede wszystkim dla Ciebie i całej rodzinki. Niech się dzieci zdrowo chowają, to najpiękniejszy prezent dla matki:)
U mnie też waga -10 jakoś ..a co do słodkiego...zjem do kawki ale już nie mam takiego parcia jak w ciąży zdecydowanie
Tak kibicujemy reszcie,zaraz rusza jedna po drugiej... I wszystkie będziemy na etapie kupek i karmienia.. mam nadzieję że nadal będziemy tu zaglądać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 13:55
czarnaiwi lubi tę wiadomość
-
Polecam Wam apilkacje baby manager. Fajnie wszystko mozna zapisywac, ja mam skleroze i nie pamietam z ktorej piersi karmilam, albo jaki czas temu..tam wszystko jest fajnie uporzadkowane. Z synkiem sobie na kartce notowalam, ale ta opcja z aplikacja jest praktyczniejsza.
Kendy, olkakarolka lubią tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Czarnaiwi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
My mamy dzisiaj pierwszą rocznice ślubu, wiec dla nas to tez wyjątkowy dzień
Sylwester w domu z dwiema parami przyjaciół, mąż nie pije, jedna przyjaciółka tez w ciąży, druga w nowy rok rano idzie do pracy wiec tez piccolo góruje jeszcze jest opcja ze pójdziemy wszyscy do mojej siostry. Zobaczymy
A ciąża jak to ciąża.. im dalej w las, tym gorzej ;P ale do nowego roku mam nadzieje, ze juz nic się nie rozwinie jestem dumna z Hani, ze wytrzymała i przeszłyśmy razem w dwupaku te 7 tyg, mimo niepokojących prognoz dzielna dziewczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 14:23
czarnaiwi, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Polecam Wam apilkacje baby manager. Fajnie wszystko mozna zapisywac, ja mam skleroze i nie pamietam z ktorej piersi karmilam, albo jaki czas temu..tam wszystko jest fajnie uporzadkowane. Z synkiem sobie na kartce notowalam, ale ta opcja z aplikacja jest praktyczniejsza.
-
Lisa24 wrote:Czarnaiwi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
My mamy dzisiaj pierwszą rocznice ślubu, wiec dla nas to tez wyjątkowy dzień
Sylwester w domu z dwiema parami przyjaciół, mąż nie pije, jedna przyjaciółka tez w ciąży, druga w nowy rok rano idzie do pracy wiec tez piccolo góruje jeszcze jest opcja ze pójdziemy wszyscy do mojej siostry. Zobaczymy
A ciąża jak to ciąża.. im dalej w las, tym gorzej ;P ale do nowego roku mam nadzieje, ze juz nic się nie rozwinie jestem dumna z Hani, ze wytrzymała i przeszłyśmy razem w dwupaku te 7 tyg, mimo niepokojących prognoz dzielna dziewczyna
To prawda, brawo dla Hani i dla Ciebie! Spory sukcesWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 14:41
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Polecam Wam apilkacje baby manager. Fajnie wszystko mozna zapisywac, ja mam skleroze i nie pamietam z ktorej piersi karmilam, albo jaki czas temu..tam wszystko jest fajnie uporzadkowane.
Ja zakładam gumkę do włosów na rękę, żeby wiedzieć z której piersi karmiłam. Lewa dlon-lewa pierś
lily 333 lubi tę wiadomość
-
U nas dokładnie taki sam plan jak u Kendy, pizza domową i picollo:) do tego kupiłam też czteropaka bezalkoholowego to można się upic:)
Ja już kilka dni WGL nie śpię, młody szaleje, czop dwa dni odchodził, nie wiem czy cały ale było to duzooo:) do tego skurcze wieczorami i w nocy najbardziej dokuczaja:) w czwartek do szpitala na ktg i tak bym chciała już tam zostać i urodzic... ale pewnie do terminu wytrzymały... -
Mammamia u mnie czop jeżeli odszedł w co wątpię to tego nie zauważyłam.Upławy mam niewielkie jeżeli zdarzają się większe to w kolorze mlecznym a paski ph pokazują odczyn kwaśny więc nie wody.
Skurcze całkowicie ustały od jakichś 1,5-2 tygodni mimo odstawienia całego magnezu..
Mała zamiast się uciszyć bo mało miejsca to wieczorami tak się rozpycha, wierzga i kopie że z bólu już nie mogę siedzieć tylko leżeć bo wtedy ona się nieco uspokaja i nacisk maleje. Oprócz tego w pozycji stojącej i siedzącej co chwila boli pęcherz mimo że praktycznie pusty więc większość czasu leżę.
Przytulanko z mężem nic nie daje, gorące kąpiele dają tylko twardy brzuch na jakiś czas co ani niczym nie skutkuje ani nie jest przyjemne.
Jestem na etapie wieloryba wyrzuconego na brzegWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 16:15
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka wrote:Czarnaiwi, wszystkiego najlepszego
Kendy, jak Ci się udaje tyle pospać? Ja marzę, żeby przespać się ciągiem chociaż 6 godzin.
U nas też Sylwester z Polsatem albo TVNem
Ale narazie mam męża w domu więc jest lżej zobaczymy jak będzie później;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 17:16