STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka wrote:Kendy, podziwiam
Ja nie mam na nic czasu i siły. Chodzę jak zombie, kręci mi się w głowie, dobrze że mąż ogarnia dom i gotuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 18:45
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Wspaniałości dla swietujacych dziewczyn.
Lisa Ty to przenosisz, mówię Ci
Ja właśnie mam sesję z laktatorem. Mała nadal nie chce pić z piersi... Trenujemy cały czas, ale póki co bez efektu... A byłoby o wiele łatwiej. No ale nie poddajemy się A Malutka w dzień złote dziecko. Dostanie papu i śpi po 3 godziny. Gorzej w nocy, bo trudniej ją uśpić. Jednak jakoś dajemy sobie radę. Mąż bardzo się angażuje W ogóle jest tak zakochany w córce A Sylwester u nas też będzie w piżamie Teraz mam plan, że zrobię sobie na tą okazję paznokcie Zobaczymy czy zdążę zanim Ada się obudziczarnaiwi, mariannna lubią tę wiadomość
-
Nic mi nie puchnie na szczęście ale jak nie urodzę do terminu z usg to zamierzam powiedzieć lekarzowi że nogi mi puchną jak serdele, serce mi bije że prawie wyskoczy, dzieciak się praktycznie nie rusza i ma mi już zaraz natychmiast dawać skierowanie na wywołanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 22:07
11.2017 - aniołek 8tc
-
Spaceangel no mi takie wielkie gluta wyleciały że nie dało się nie zauważyć, zresztą poczułam jak mi coś się wyslizguje:)
Ja pachnąc nie puchne ale za to jestem głodna bez przerwy. Zjem obiad, położę się, 30min i ja już jestem głodna... staram się nie jeść dużo ale jak za długo nie zjem to aż mi słabo. W 1 i 2 trymestrze jedzenie mogłoby nie istnieć dla mnie A Od kilku dni to lodówki nie nadążam uzupelniac;) -
A ja znowu piszę odciagajac pokarm... Mała nie chce spać Walczymy od 23 i nic. A to siku, a to kupa, a to znowu siku i cała do przebrania... W dzień tak ładnie śpi, a w nocy takie akcje.
Zobaczycie po porodzie jska jest opuchlizna. Wczoraj miałam nogi jak banie!! Czytałam, że tydzień dwa i powinno ustąpić. Ciekawe ile będzie na wadze jak już zejdzie ta woda. Teraz zostały mi 4 kg ciążowe. Myślę, że całkiem ok. Brzuszek jeszcze jest, ale zmniejsza się na szczęścieElmuszka lubi tę wiadomość
-
Spaceangel to ze lekarz Twoj Ci da na wywolanie skierowanie to nie znaczy ze w szpitalu wywołają bez wskazań..
U mnie cisza bedzie styczniowe dziecko. Ktos rodzi?
Ja nie puchne, przynajmniej nie jakos znacznie. Moze ciut palce u rak ale ze normalnie mam szczupaki to wcale tego jie widac. W poprzedniej ciazy tez nie puchlam, po porodzie rowniezWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 09:31
spaceangel lubi tę wiadomość
-
Hej.
My po ważeniu mały przybiera,więc jest dobrze:) w środę wizyta u pediatry.
Lecę zaraz gotować rosołek i co nieco przygotować na wieczór.
A Wam wszystkim życzymy z Olafkiem szczęśliwego nowego roku. Mamusiom z dzidziusiami na rękach życzymy by maluchy się zdrowo chowały i ładnie rosły a Mamusiom z dzidziusiami w brzuszkach szczęśliwych i szybkich rozwiązań i zdrowych dzieciaczków. Oraz spełnienia wszystkich marzeń,zdrowia i wszystkiego dobrego w nowym roku.
I szampańskiej piccolowej zabawy wieczoremLisa24, Seli, czarnaiwi, Mammamia11, OlinkaO lubią tę wiadomość
-
My również życzymy dużo zdrowia i szczęśliwego Nowego Roku! oby dzidziusie dały Wam w tą noc odpocząć i się zrelaksować przy sylwestrze w TVN czy tam TVP, kto co woli a dziewczynom w dwupaku, żebyśmy wszystkie już tak wytrzymały do tej północy a potem niech się dzieje wola nieba „bawcie się dobrze”
Kendy, Mammamia11, czarnaiwi lubią tę wiadomość
-
katepr wrote:Spaceangel to ze lekarz Twoj Ci da na wywolanie skierowanie to nie znaczy ze w szpitalu wywołają bez wskazań..
U mnie cisza bedzie styczniowe dziecko. Ktos rodzi?
Ja nie puchne, przynajmniej nie jakos znacznie. Moze ciut palce u rak ale ze normalnie mam szczupaki to wcale tego jie widac. W poprzedniej ciazy tez nie puchlam, po porodzie rowniez
11.2017 - aniołek 8tc
-
ja też już mogłabym urodzić, znudziło mi się chodzenie z takim bandziorem itp ale coś mi się wydaje, że Młoda w ogóle nie ma tego w planach... czuję, że będzie sporo po terminie ;d ostatnio pierwszy raz przyśniło mi się, że urodziłam i było to 17 stycznia... i coraz częściej zaczynam myśleć, że to proroczy sen
czarnaiwi lubi tę wiadomość
-
Lisa, no ja już nie mogę patrzeć na te moje serdelki, gorzej że po nocy wcale nie jest lepiej. Ty nosisz buty mężowe, a ja skarpety podkradam!
Czuję się jak Grabowski w "Dniu Świra"- pamiętacie tę scenę?
https://www.youtube.com/watch?v=igwtfSpWjVU
Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku- rozpakowanym Mamusiom wielu przespanych nocy, mało zmartwień, dużo szczęście.
Dziewczynom z brzuszkami życzę żeby dzisiaj NIC SIĘ NIE WYDARZYŁO jak już któraś chce wystartować, to najprędzej jutro rano
czarnaiwi lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku.
Jak dla.mnie juz po 24 moze sie cos zacząć :p mała tak mnie ciagle tłucze po pecherzu ze masakra, no i brzuch taki juz odstający, naciągnieta skóra, nie wyobrażam sobie chodzic do terminu, tymbardziej ze maleć nie będzie tylko rosnąćElmuszka, czarnaiwi lubią tę wiadomość