STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Katepr żeberka z pomyslu na xD ale można każdą przyprawe, w worek i do piekarnika
mięsiste były dość te żeberka, odchodziła kość
super wyszły. Kupiłam marynatę bbq, wrzuce podudzia i będzie też szybki obiad
No raczej rozklekotał siębo wcześniej taki nie był, czuje luz w kołach. No i hamulec... Blokuje mi koła sam, a jak blokuje to nie blokuje
ale kuzynka mówiła,że na jeździe autobusami każdy pójdzie...
Chyba nie powinno się stosować tych poduszek, w ogóle poduszek u takich maluchówkatepr lubi tę wiadomość
-
spaceangel wrote:dziś przyszło nosidełko mąż przyjdzie będziemy ustawiać pode mnie i młodą mam nadzieje ze bedzie sie dobrze nosić
Jakie nosidelko? Ja nosze w chuscie, na sobie. -
ruskamuffina wrote:Witam
Jestem nowa i od razu przepraszam że zaśmiecam Waszą dyskusję ale nie wiem jak inaczej skontaktować się z użytkowniczką OlinkaO . Stoję przed wyborem wózka i zastanawiam się nad Muuvo Quick. Byłabym wdzięczna za opinię na jego temat, ewentualnie żeby nie zaśmiecać to na [email protected]. Pozdrawiam
Hej, ja jestem zadowolona, bardzo lekki i sprawny wózek, fajnie prowadzi się go jedna ręka, można odebrać telefon hehe, składanie stelaża proste, dużo dodatków (folie, moskitiery, torba, podkład turystyczny, śpiwór /pokrowiec na nogi do spacerówki itp), ale zastosowanie ich to już wg uznania. Ja torbę i śpiwór kupowałam sobie inne kolorowe. Ale ta firmowa tez się przyda, można ja zastosować po rozpięciu jako przybornik do auta na fotel. A czy się rozklekocze, coś zepsuje to nie wiem... ale zawsze można oddać na gwarancji. Póki co jest superno i cena mnie ostatecznie przekonała bo udało mi się go kupić za około 1710zl.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Seli wrote:Jakie nosidelko? Ja nosze w chuscie, na sobie.
https://allegro.pl/oferta/chicco-easy-fit-nosidelko-nosidlo-sportowe-0m-6621960154?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclsrc=aw.ds&ds_rl=1256554&ev_campaign=_DCK_pla_dziecko_akcesoria-dla-mamy-dziecka&ev_adgr=noside%C5%82ka+i+chusty&gclid=EAIaIQobChMIyN_Bve3t4AIVh4KyCh13-AQdEAQYAiABEgJ1KfD_BwE
Posiada rekomendację inst dysplazji biodrowej. Pytałam ortopedy który robił małej usg bioderek i dał zielone światłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 16:44
OlinkaO lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
O Seli ale tak dlugo pieklas? W nizszej temperaturze czy takiej jak tam podaja? Ja robilam wszystkie chyba oprocz zeberek tylko np kupuje do karkowki a daje schaba
bo nie lubie karkowki :p
Ja mam nosidło mei tai ale czekam az mloda usiądzie, ale raczej to na szybkie wyjscie do sklepu pod blokiem z dwójką. Tak mysleno i ponoc do kazdego nosidla siedzace sie daje dziecko nawet do tych 0+. A nasza fizjoterapeutka ze szpitala mowila ze nawet chusty wcale takie super zdrowe nie są
A spojrzalam na to nosidlo i o ile pozycja tylem wyglada niezle to niestety przodem jest to wisiadło a nie nosidło :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 20:14
-
Tez taka niepewna jestem co do tej chusty :p
Pieklam w 130, 5 godzinjak moj przejmuje malego chociaz na troche to przyprawiam i moge drugiego dnia wrzucic do piekarnika i zapomniec xD hahaha
To co on dzis odwala to poezjaubralam go do spania w pajac bo nie ma ogrzewania. Darl sie jak nie wiem, szal... dorwal sie do cycka i mruczal niezadowolony, jakby potrafil to na 100000000 % bylyby to jakies obelgi ;p a potem odpadl i udaje, ze spi, zamyka oczy i otwiera, usmiecha sie, smieje sie na glos, cos tam piszczy. Ale niby spi xD ale chyba odpada prawdziwie
wczesnie dzis
-
Hej, jestem styczniówką 2018.
Mam na sprzedaż trochę ubranek dla dziewczynki na wiosnę rozm. 80
Zapraszam
https://www.olx.pl/oferta/paka-ubran-dla-dziewczynki-31-sztuk-wiosna-lato-sukienki-spodnie-CID88-IDyVjwp.html?fbclid=IwAR3Oyw99iUTKq5QAGUJ-erFcEBkEwR_RUDZ24WrZnYBJXm-g3ZCwrx-Uyaw -
Dzień dobry.
U nas pogoda fajna śmigamy na spacerek z dzieciakami umowiłam się z przyjaciółką.
Potem mniej przyjemnie...dentysta dziś .
Też mam nosidełko z takim siedziskiem biodrowym polecam wygodne,niedługo może wypróbujemy nad morzem jak nie bedzie wiało . Bo jak będzie chłodno to w wózku w gondoli na promenadzie ehh nie mogę się do czekać.
Właśnie Katepr i do sklepu fajna opcja .
Dzisiaj się wyspaliśmy z Olim wszyscy sobie poszli cicho w domu .obudził mnie mąż telefonem dopiero po 10. I fajnie lepiej się czuję bo ostatnio nocki zarywane.
Jak dziś u Was?
Magdoczka Maksowi przeszło trochę krzyczenie ? -
My właśnie po ostatniej wizycie położnej młoda słała uśmiechy na prawo i lewo położna śmiała się że rojber z niej będzie bo absolutnie wszystko ją ciekawi i jest bardzo ruchliwa
Oczywiście ona przyszła a my obie w piżamach bo odsypiałyśmy sobie noc razem łóżko rozwalone syf wszędzie, dobrze że te położne nie takie rzeczy widziały hehe
Pogoda piękna niedługo na spacer ale najpierw śniadanieMartoszka lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ale mnie nogi bolą. Wystroiłam się dziś na spacerek w obcasikach
..gotuje szybka zupę,bo zaraz kolejny spacer przymusowy musimy się z mężem zmienić pod dentysta przejmie małego. Ale teraz już w adidaski;)
Magdoczka...serio??
Cały czas myślałam ,że Makssorki .Byłam pewna że dwa Maksy na forum . U kogo? Olinka ?I?
Szymus też ładnie.To super,zuch,dał mamie trochę odpocząć. Ładnie waży..myślę,że mój też coś koło tego
chyba się przejdę go zważyć bo jestem ciekawa a kolejne szczepienie dopiero w kwietniu.
Spaceangel
To u Was też dziś odsypiany poranekdobrze,że takie są..bo my przeciez nie maszyny
Ale mi się chce wiosny ...grilla,słońca,zieleni.
Synu nakarmiony ,wypróbuje patent z wózkiem w kuchni bo muszę obiad ugotować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 13:59
-
Dzisiaj chyba dobry dzien bo Hania tez ładnie spała od 11.30 i obudziła sie teraz
ogarnelam prawie mieszkanie, zostały podłogi i łazienka.
Ja ostatnio na obiady tez lece z miesem do worka i do piekarnika ;P chociaż ostatnio przypalilam lekko ale bylo całkiem dobre ;P ziemniaki wrzucam do thermomixa na pare i tez na szczęście nie muszę pilnować.
Właśnie karmię małą i tez idziemy się przewietrzyć ale chyba wezmę ją do wózka i przelece okna od zewnątrz bo kot strasznie wypaćkał łapami
Jutro ostatni goście! Przychodzą kuzynimam nadzieje dokończyć dzisiaj sprzątanie i poprasować, żeby jutro zostało tylko ogarnięcie jedzenia ;p
Zaczynam się troszke stresować tymi chrzcinami ;P
O taak, wiosnachociaż pogoda (przynajmniej u nas) narazie rozpieszcza
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 15:04
-
A ja gotuję jeden obiad na dwa dni ..a co
:)jest obiad jest a jak coś można zwalic na dejavu
Lisa
Nie stresuj się będzie dobrze
A w co stroisz Hanię?
Oby tylko grzeczna była w Kościele ale na to nie masz wpływu;)
A chrzciny w lokalu więc reszta z głowyŻyczę by wszystko się udało i pogody ładnej ,bo to zawsze przyjemniej .
Mądrze się a też będę miała ślinę.,napewno :)ja już prawie załatwiłam catering i będę miała dużo lżej i psychicznie i fizycznie.
U nas jeszcze wszyscy nie byli...znajomi już tylko zostali ale większość juz odwiedzila małego,rodzina po kilka razyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 15:11
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Lisa24 wrote:Dzisiaj chyba dobry dzien bo Hania tez ładnie spała od 11.30 i obudziła sie teraz
ogarnelam prawie mieszkanie, zostały podłogi i łazienka.
Ja ostatnio na obiady tez lece z miesem do worka i do piekarnika ;P chociaż ostatnio przypalilam lekko ale bylo całkiem dobre ;P ziemniaki wrzucam do thermomixa na pare i tez na szczęście nie muszę pilnować.
Właśnie karmię małą i tez idziemy się przewietrzyć ale chyba wezmę ją do wózka i przelece okna od zewnątrz bo kot strasznie wypaćkał łapami
Jutro ostatni goście! Przychodzą kuzynimam nadzieje dokończyć dzisiaj sprzątanie i poprasować, żeby jutro zostało tylko ogarnięcie jedzenia ;p
Zaczynam się troszke stresować tymi chrzcinami ;P
O taak, wiosnachociaż pogoda (przynajmniej u nas) narazie rozpieszcza
)
Lisa24 lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy wrote:A ja gotuję jeden obiad na dwa dni ..a co
:)jest obiad jest a jak coś można zwalic na dejavu
Lisa
Nie stresuj się będzie dobrze
A w co stroisz Hanię?
Oby tylko grzeczna była w Kościele ale na to nie masz wpływu;)
A chrzciny w lokalu więc reszta z głowyŻyczę by wszystko się udało i pogody ładnej ,bo to zawsze przyjemniej .
Mądrze się a też będę miała ślinę.,napewno :)ja już prawie załatwiłam catering i będę miała dużo lżej i psychicznie i fizycznie.
U nas jeszcze wszyscy nie byli...znajomi już tylko zostali ale większość juz odwiedzila małego,rodzina po kilka razy
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:u mnie często gotuje moja mama ale zaraz wyjeżdza do sanatorium i napewno będzie obiad na 2 dni.. dobrze że mój mąż nie wybredny i może zjeść chleb z chlebem.. jak go poznałam i był na ostatnim roku studiów to zdarzało mu się zjadać ryż z wegetą i keczupem także tego
taki maz to skarb. Mój naszczęście też nie grymasi,gorzej z dziećmi...takie to wybradne się zrobiło rozpieszczone cudasnymi obiadkami..