Styczniowe mamusie witają :).
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję mam nadzieję że z czasem się wątek rozkręci przewidywany termin porodu w OM mam na 1 stycznia 2017 r , jeszcze nie potwierdzony to termin według mnie tak wypada , w terminy za bardzo nie wierzę gdzyż żadne z moich dzieci nie przyszło o terminie synek na dwa tygodnie przed , córcia parę dni po a najłodsza pociecha tydzień przed więc nie ma co się sugerować tymi terminami . Na wizytę długo będę czekać bo aż dopiero na 27 maja się zapisałam może uda się wcześniej dostać oby .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 15:35
adrenalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Druga beta 253, więc jest OK No różnica mała, w zasadzie taki był plan, chociaż nie sądziłam, że się uda od razu. W czwartek ginekolog, to mi ustali wg USG termin, bo ten cykl był zwariowany.
Summerka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyWitam się z wami poniedziałkowo .Jak na razie apetyt mam mega wielki , zero mdłości , z czego się cieszę a i mam zaklepaną pierwszą wizytę na ten piątek na 11 . 00.
Dziękuję za gratulacje i czekamy na nowe mamusie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 11:12
-
nick nieaktualny
-
mam plan aby za kilkanaście dni dołączyć tu do wątku styczeń to dobry miesiąc na poród jestem już lutówką 2015 i Mamą Anioła Zuzi, oraz Kropeczka który nie zdążył zamieszkać pod moim serduchem, a teraz działamy intensywnie aby Jaś miał rodzeństwo tu na ziemi oby się udało pozdrawiam i aż ciśnie mi się na usta, że jeszcze tu wrócę mam nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:21
MamaUli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny