*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDotychczas na wakacje jezdziłam w grudniu na święta BN Zawsze Egipt ciepło, przyjemnie. Świąt nie lubimy więc zawsze uciekaliśmy w tym czasie. Teraz ze względu na ciąże grudzień odpada. Chociaż jakby się urodziło w Egipcie to miało by arabskie pochodzenie haha Tym razem stawiamy na europe, tak na spokojnie/bezpiecznie Grecja sierpień/wrzesień
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
-
My prawdopodobnie w tym roku wyskoczymy na jakiś tydzień na wiochę 120 km od domu i tyle:) bez żadnych szaleństw.. Może uda mi się namówić męża jeszcze na wypad nad morze na parę dni.. Do wyjazdów zagranicznych wrócimy jak dzieci troszkę podrosną, żeby i one miały fajne wspomnienia
-
ja miałam w lipcu jechać do Chorwacji ale niestety pewnie dalej będę leżeć musiała więc w tym roku spędzę wakacje w domu. Już mężowi powiedziałam żeby mi bujawkę do ogródka kupił zawsze na powietrzu będzie milej..
Kawa lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
nick nieaktualnyno, SYcylia, Sardynia, brzmi dobrze... daleko jedynie ale możnna zrobić kilka dni po drodze gdzieś indziej.
Fajnie, już się odczekać ni emogę... generalnie ja żyje od wakacji do wakacji od zimowych do letnich, i od świąt do świąt ))
jak nie mam celu wakacyjnego, albo świątecznego, to umieram po kawałku ))))))))
jonka91, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanela zależy od samochodu, a właściwie jego zawieszenia:) Jak jeżdże hondą civic (ufo) od teściów to idzie sie aż poobijać takie twarde zawieszenie! a u mnie w astrze4 miękko, żadnych trzęsień nie czuć, jak na łóżku wodnym.
Maraska lubi tę wiadomość
-
Hejka, wstyd sie przyznac ale ja dopiero nie dawno wstałam...nie mogłam się podnieśc z łóżka Isabelle 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze!!! zielarka-dokładnie wiem o czym mówisz,mnie dziś też dopadły pierwsze poranne mdłości(jak się przebudziłam o 7) ,liznełam wieczko od jogurtu truskawkowego a po 10 sekundach obejmowałam kibel...Ehh pewnie się zaczyna :p W pierwszej ciąży regularnie wymiotowałam codziennie przez 2 miesiące.To była masakra.Mam nadzieję że tym razem mnie to trochę ominie :)Miłego dzionka wszystkim
-
nick nieaktualnydziewcyzny mam pytanie o plamienia. Jak to wygląda?
Bo teraz wróciłam z łazienki, a na wkładce taka. hmmmmm.... taka maź2cm na 1cm, w kolorze bardzo jasnej kawy z dużą ilością mleka, przepraszam za porównanie.
Taka jaśniutka, o taka jakby w kolorze miodu ? coś takiego.
Czy to są plamienia ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maraska wrote:Ag, no właśnie nic nie boli..
a pytałaś lekarza co to ?
mam wizyte w piątek, dziś mu chyba nie będę glowy zawracać chyba że się pogorszy..
Ja mialam to dzien po USG i oczywiscie zadzwonilam, powiedzial ze jak nic nie boli to nie mam sie czym martwic ale to bylo jakis miesiąc temu( 6 maja bodajze) po 30 min minęło. Może pękło jakies naczynko.
zadzwon zebys sie uspokoila:) zawsze to konsultacja:) -
nick nieaktualny