*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.ja mam dobrze , chodze na NFZ do swojej przychodni lekarza mam raz w tygodniu a mieszkam na wsi i lekarz jak trzeba to pyta czy mogę przyjechać do szpitala na USG dowcipne bo u nas tylko mamy to przez brzuch no a moje szczęście polega na tym ze mój lekarz akurat pracuje w szpitalu i mam blisko bo tylko 20 km do Legnicy
-
Chanela ja tez wybieram sie do szwajcarii w sobote i nie wiem czy leciec samolotem czy jednak autem jako pasazer. w ptk zapytam lekarza i najwyzej kupie bilet po wizycie.
ale lecialam samolotem zanim zrobilam test i chyba nic mi nie zaszkodzilo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 09:16
-
Cześć dziewczyny
jak się czujecie? bo u mnie to jakoś bardzo źle, nie sądziłam, że aż tak kiepsko będę się czuła, mdłości cały dzień, do tego ból głowy, pleców, okropne zmęczenie, ospałość, najchętniej to bym tylko spała i spała choć i tak nie mogę zbyt długo bo mnie rwie na wymioty. Czy u Was też jest tak źle? zastanawiam się czy nie powinnam jakiś witamin łykać żeby nabrać trochę sił bo jest mi trudno normalnie funkcjonować. Jak na razie łykam tylko folik, a wizytę mam dopiero 4 czerwca
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Waszka ja łykam witaminy i tez mam mdłości, zawroty głowy i słaba jestem.
nie wiem czy to od tego zalezy.
Gdzies nawet czytalam ze witaminy mogą potęgować mdłości... co art to opinia.
trzeba chyba to przeczekać poprostu.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej

Wreszcie dostalam moj wynik progesteronu : 50,9 ng/ml. Czy on nie jest za wysoki? Od 10 dni przed terminem @ zaczelam brac duphaston 2x1 i biore nadal...
A i sie troszke uspokoilam bo znalazlam na jakiejs stronce normy prolaktyny do 12 tyg ciazy wynosi 70 ng/ml
Isabelle oby wszystko bylo jak najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:02
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Ag... Kawa dzieki

Tez nie wiem czy jest cos takiego, ale wiecie jak to jest.. ja to odrazu sie doszukujee czegos zlego i sie stresuje
To przestań tak robić!!!
i nie ma za co;) ja dupka brałam po owu bo mialam plamienia zawsze przed @ i mialam na ewentualną pomoc w zagnieżdzeniu ( niby dupek a pomógł za 1 razem:) )a jego podobno nie wolno odstawiac wiec dlatego pewnie ciagle masz brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:20
-
nick nieaktualnydziewczyny a co robicie z wakacjami ?
Ja miałam jechać do Toskanii ale teraz to nie wiem... w takie upały, w taką głuszę, w razie czego ???
Nie wiem... jakie kierunki wybieracie? Chciałabym żeby było ciepło ale nie upał, czysta woda, najlepiej nicnierobienie, chociaż z opcją zwiedzania na wszelki wypadek, samochodem, we wrześniu ?
Ag... lubi tę wiadomość
-
ja mialam jechac do kolegi hindusa na wesele do Indii w grudniu:( ale wiadomo Indie to syf i malaria więc odpada. wielka szkoda bo to takie niezapomniane przezycie pewnie by było.
Byłam na samochodowych wakacjach rok temu w USA i w ciąży nie polecam, zwiedzanie w upale, non stop w aucie- mozna dostac plaskodupia i szczerze nie wiem czy w ciazy dalabym rade bo bez niej byly to b. męczące aczkolwiek cudowe wakacje.
Toskania to Europa więc luzik guzik- jest cywilizacja, nie powinno być zle ale chyba ciepło i woda + leżenie i lekkie zwiedzanie to najlepszy pomysl. Może zamiast toskani zalicz sycylie albo sardynie:) ?
ja wlasnie mysle o tych 2 miejscach no albo gdzies odpoczynek nad polskim morzem.
teraz jade do szwajcarii to pozwiedzam troszkę ale głownie bede odpoczywać w ogrodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:37

:)