*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.ja mam dobrze , chodze na NFZ do swojej przychodni lekarza mam raz w tygodniu a mieszkam na wsi i lekarz jak trzeba to pyta czy mogę przyjechać do szpitala na USG dowcipne bo u nas tylko mamy to przez brzuch no a moje szczęście polega na tym ze mój lekarz akurat pracuje w szpitalu i mam blisko bo tylko 20 km do Legnicy
-
Chanela ja tez wybieram sie do szwajcarii w sobote i nie wiem czy leciec samolotem czy jednak autem jako pasazer. w ptk zapytam lekarza i najwyzej kupie bilet po wizycie.
ale lecialam samolotem zanim zrobilam test i chyba nic mi nie zaszkodzilo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 09:16
-
Cześć dziewczyny jak się czujecie? bo u mnie to jakoś bardzo źle, nie sądziłam, że aż tak kiepsko będę się czuła, mdłości cały dzień, do tego ból głowy, pleców, okropne zmęczenie, ospałość, najchętniej to bym tylko spała i spała choć i tak nie mogę zbyt długo bo mnie rwie na wymioty. Czy u Was też jest tak źle? zastanawiam się czy nie powinnam jakiś witamin łykać żeby nabrać trochę sił bo jest mi trudno normalnie funkcjonować. Jak na razie łykam tylko folik, a wizytę mam dopiero 4 czerwca[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Wreszcie dostalam moj wynik progesteronu : 50,9 ng/ml. Czy on nie jest za wysoki? Od 10 dni przed terminem @ zaczelam brac duphaston 2x1 i biore nadal...
A i sie troszke uspokoilam bo znalazlam na jakiejs stronce normy prolaktyny do 12 tyg ciazy wynosi 70 ng/ml
Isabelle oby wszystko bylo jak najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:02
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Ag... Kawa dzieki
Tez nie wiem czy jest cos takiego, ale wiecie jak to jest.. ja to odrazu sie doszukujee czegos zlego i sie stresuje
To przestań tak robić!!!
i nie ma za co;) ja dupka brałam po owu bo mialam plamienia zawsze przed @ i mialam na ewentualną pomoc w zagnieżdzeniu ( niby dupek a pomógł za 1 razem:) )a jego podobno nie wolno odstawiac wiec dlatego pewnie ciagle masz brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:20
-
nick nieaktualnydziewczyny a co robicie z wakacjami ?
Ja miałam jechać do Toskanii ale teraz to nie wiem... w takie upały, w taką głuszę, w razie czego ???
Nie wiem... jakie kierunki wybieracie? Chciałabym żeby było ciepło ale nie upał, czysta woda, najlepiej nicnierobienie, chociaż z opcją zwiedzania na wszelki wypadek, samochodem, we wrześniu ?Ag... lubi tę wiadomość
-
ja mialam jechac do kolegi hindusa na wesele do Indii w grudniu:( ale wiadomo Indie to syf i malaria więc odpada. wielka szkoda bo to takie niezapomniane przezycie pewnie by było.
Byłam na samochodowych wakacjach rok temu w USA i w ciąży nie polecam, zwiedzanie w upale, non stop w aucie- mozna dostac plaskodupia i szczerze nie wiem czy w ciazy dalabym rade bo bez niej byly to b. męczące aczkolwiek cudowe wakacje.
Toskania to Europa więc luzik guzik- jest cywilizacja, nie powinno być zle ale chyba ciepło i woda + leżenie i lekkie zwiedzanie to najlepszy pomysl. Może zamiast toskani zalicz sycylie albo sardynie:) ?
ja wlasnie mysle o tych 2 miejscach no albo gdzies odpoczynek nad polskim morzem.
teraz jade do szwajcarii to pozwiedzam troszkę ale głownie bede odpoczywać w ogrodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 10:37