*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny zajrzałam do Was z ciekawości ile zaserduszkowanych jest w styczniu.
Widzę że toczy się dyskusja o USG genetycznym, ja już mam to badanie za sobą. Jest ono bardziej szczegółowe niż standardowe, wrzucę Wam opis który dostałam na koniec, same stwierdzicie czy warto
Co najważniejsze każdą mamusie baaaardzo uspokaja !jonka91, kejti91, Ag..., M4DZI4, Malenq, Gwiazdeczka27, Wiki81, Martaaa, Monifah, GabiKOR lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję, każda mama widząc swoje zdrowe dziecko jest dużo spokojniejsza. Na początku ciąży jest sporo obaw, właściwie o wszystko. A jeśli to pierwsza ciąża to już w ogóle, nie wiadomo czego się spodziewać.
Mnie ginekolog informował również o możliwości wykonania testu z krwi PAPPA w celu określenia ryzyka wad genetycznych (trisomia 13,18,21). Jednak wskazań bezwzględnych nie było i podziękowałam
Trzymam kciuki za Was i życzę spokojnej ciąży każdej z osobna ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka! Ja po wizycie. 6t5d
według USG CRL 0,68 cm i termin 16-01-2015, serducha jeszcze nie słychać. Mam brać Duphaston 2x1 (pierwszą ciąże poroniłam 7-8 tydzień). Zlecone badania krwi morf, OB ,gluk WR i toxo. Byłam prywatnie (dostałam paragon), ale za badania krwi nie muszę płacić. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i zwolnienie do tego czasu.
Miałam się spytać czy mogę chodzić na Nordic i na ćwiczenia dla ciężarnych ale oczywiście zapomniałam...zielarka, GabiKOR lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Codziennie jem jeszcze coś do 22, bo jak jestem głodna to mam mdłości. Ale jeszcze nie przytyłam za bardzo, startowałam z 59-60 i tyle mam dalej.
W pierwszej ciąży startowałam z 54 a byłam dużo grubsza - dziwne to. Może mi kości teraz więcej ważą. Hehe. Teraz noszę rozm 36, a wtedy 36-38
Dobrej i spokojnej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 23:12
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Dziewczyny mój problem się rozwiązał Pani dyrektor się rozchorowala i nie przyjedzie więc to znaczy ze tak naprawde mialam powiedziec po urlopie czyli 16 czerwca ( to juz bedzie 11 tydzien ( wg belly po czasie najwiekszego zagrozenia)
jedyne co, że mialabym juz to z głowy a tak to pewnie bede myslec na urlopie o tym.
ale widocznie tak mialo byćMaraska, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny