*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
patrząc na NFZ dobrze, że Ci nie wyznaczyli na luty.
Ja po przygodach kuzynki ktora miala lekarza z NFZ i juz będąc na porodowce gdzie dziecku zaczęło spadać tętno, on czekał aż dostanie w łape i dopiero wtedy się nią zajął to nie poszłabym w życiu.
Aczkolwiek nie generalizuje- pewnie są wyjątki.Maraska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Nie zmienie, na kolejnej wizycie podam mu jaki termin dostalam i niech cos mysli zeby zmuenic
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Co to jest to prenatalne ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 15:23
kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka
Suwaczek pokazuje Ci tygodnie skończone czyli ty skończyłaś 6 tydzień i zaczynasz 7 czyli jesteś w 7 tygodniu. USG pokazuje Ci rzeczywisty wiek fasoleczki.
A na USG lekarz Ci nie mówił co jest i gdzie i ile, nie opowiadał, nie pokazywał? Bo zazwyczaj się słyszy, że pokazują wielkość i serduszko i takie tam... Chociaż ja jeszcze nie byłam to nie wiem jak to wygląda ale tak bynajmniej myślałam.
Anutka na pewno jest wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 17:51
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Nie zapisalam sie jeszcze. Nie bede pidwazac dec lekarza, taki dostalam termin i tak pojde, nie zamartwiajcie sie tak...
kejti91, Ag..., Malenq lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jak uwazasz ja namawiac nie bede, to lekarz prowadzacy sam powienien cie pokierowac na to badanie...
Jestem tego samego zdania, mnie osobiscie dziwi, ze lekarz nie kaze przyjsc na usg z serduszkiem i nie mowi nic o badaniach I trym tak jak pisala Kaarolaa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 15:30
kejti91, kaarolaa lubią tę wiadomość