*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Silatan wrote:Ewelina88 dzięki za informację.Jeszcze będziemy sobie porównywać. Ciekawa jestem czy w remoncie dam radę z małym bobasem
Bo ja sobie dużo rzeczy mogę planować, ale przecież jeszcze nie wiem jak to będzie z maluchem. Mam jeszcze podejście bardzo luźne.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
co do terminów to ja miałam nieregularne cykle i dosłownie nawet nie miałam pojęcia kiedy był okres do tej pory próbuje sobie przypomnieć
Na szczęście lekarz określił datę na początku ciąży na 18 stycznia ponoć określona na początku ciąży jest najbardziej dokładna bo wtedy dzieci rozwijają się tak samo;) Teraz wychodzi mi że szybciej bo dzidziol szybko rośnie, ale to ponoć nie ma znaczenia. Liczy się data wyznaczona na 1 usg.
Ja mam podobny brzuszek do Kawy. Powoli zaczyna mi on utrudniać życie, w nocy ciężko się przewracać wstaje jak wieloryb
Mnie czeka remont gdzieś za miesiąc, ale to będzie remont stopniowy ze względu na ograniczone środki finansowe, myślę że jakoś damy sobie radę. Nie mówiąc o mojej co prawda nadgorliwej, ale kochanej teściowej, która już układa projekty w głowie. Lubie ją chce dobrze, naprawdę grzech by było na nią narzekać, ale nie pozwolę jej się wtrącać, dlatego chce się jak najszybciej od nich wyprowadzić.
Teściowie wyjechali na dwa tygodnie więc odżyje;)
Dlatego dziś robię pizzę!ma któraś fajny przepis na ciasto, raczej takie cienkie?
-
Ewelina tez bym nie kupowala takiego z gryka a dostalismy darmowy, wiec razem z lozeczkiem wzielismy, ten nie smierdzi, bo juz wachalam, ta gryka tez w dotyku taka sypka sie wydaje, zobaczymy czy mlodemu sie sppodoba, ale raczej jestem nastawiona na kupno innego materaca
ps robie przeglad co dostalismy i nienawidze zapachu ubranek prawie jak plynu do naczyn, az poszlam swoja lovele powachac i ona pachnie inaczej, moze to platki mydlane, bo mi mydlem podchodzi, ale jak maz skonczy grzejniki przerabiac i rozpali czeka mnie mega wietrzenie
-
MonikaDM wrote:Wiki - jedź, a na baby jagi nie zwraaj uwagi tylko jak ktoś wyjdzie to właź do gabinetu i już. Niech stare jedze maja chociaż o czym gadać na korytarzu.
Ta ropa to raczej tak sobie byc nie może.
Ja mam przeps na 2 syropy, podobno dobre, i jakies 2 miksturki...jak chcecie to wrzucę tutaj.MonikaDM lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dziewczyny 25 września powstały czerwcowe mamusie! Za chwilę będą lipcowe!!!! Jejku... Trzeba się rozglądać za torbą do szpitala.
polaola, szpilka, zielarka, Paula44, jonka91, nix, renia83 lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś już 8 miesiąc!!!!!!! Aaaaa... coraz bliżej do godziny 0!
I dziś byliśmy na spotkaniu z położną, wszystko super obejrzeliśmy szpital, obgadaliśmy jakie mam życzenia i marzenia i oczekiwania - bardzo pozytywnie.Ag..., Malenq, polaola, zielarka, Paula44, bluegirl89, Silatan, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa juppppi wreszcie masz co nosic, to i tak moj byl tej wielkosci w 14 tc.
Nam tez za kuchnie same meble lakierowane jakies twardsze od ikeowskich powidzieli dyszke.
Za szafki w przedpok. Szafke waska do lazienki i zwbudowe wneki w d.pok. 5 tys. Wiec ceny sa takie sobie.
Moja dzidka tez od dwoch dni ospala ale jak sie obudzi to buszuje po apartamencie rownobardzo to mile
Dzisiaj mialam akcje kąpania noworodka na youtubie
Nie wiem czy nie kupimy od znajomych wozka zwkupionego w czerwcu bebetto luca kolor kawa z mlekiem, a chcialam parasolke, zobaczymy.
Co do @ to 13.04.2014 ale dzidka zawsze o dwa tygodnie mlodsza, za kazdym razem juz u trzech lekarzy termin na 28, 29 styczen, ale mam zapowiedziqna cesarke ok 37 tc. Takze byleby do trzech kroli.
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaaa wrote:A u mnie dziś już 8 miesiąc!!!!!!! Aaaaa... coraz bliżej do godziny 0!
I dziś byliśmy na spotkaniu z położną, wszystko super obejrzeliśmy szpital, obgadaliśmy jakie mam życzenia i marzenia i oczekiwania - bardzo pozytywnie.
Łooo uświadomiłaś mnie że za kilka dni ÓSEMKA mi stuknie!Ag..., Martaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Agg ja mam jakiś taki strach po ostatnim śnie i w tym tyg albo za tydzień też zamówię już wszystko.
Powiedz mi ile czego masz, jakiej firmy??
Wszystko kupował mąż. Ja nawet tego nie wizialam wszystkiego ale juz ci mowie.
Koszule mam 2 jedna z etam i jedna z italian fashion + szlafrok bawełniany do kompletu.
podkłady porodowe seni 2 paczki, reszta z canpolu:wkładki laktacyjne, majtki siatkowe paczka, majtki porodowe i jakies sloniowe podpaski porodowe. Wszystko jest na ich stronie.
No a reszta to juz standard kosmetyki itp.
Mi 8 stuknie w PTK ale tak kalendarzowo to dopiero za tydzien bo 2 listopada będzie równo 2 mce. No ale belly jest tydien do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:48