*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosiaczku z Annabell mozna zrobic Annabella, bo bez tego a na koncu programy adresowe, bazy danych automatycznie beda ja tytulowac szanownym panem i bedzie mniejszy problem z zarejestrowaniem w urzedzie jak bedzie miec a na koncu
-
Naprawdę u nas nie jest źle.Ja ogólnie nie lubię narzekania (już chyba wiecie:)) i nie lubię narzekania na Polskę.Mam kolezankę na Ukrainie, sama tam byłam również i nie mówię o sytuacji teraz,ale 2 lata temu z nią rozmawialam,to tam musisz nawet wziąć swoją pościel do szpitala, wszystko. A czasami najlepiej,żebyś z łóżkiem przyjechała swoim.
Ewelina88, Malenq, Ag..., Silatan lubią tę wiadomość
-
Marta a wiesz, że ja jakoś wolę swoją pościel w szpitalu?
Jeszcze jak byłam mała i często z powodu zapalenia płuc byłam w szpitalu mama tak mnie nauczyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg... wrote:A dużo by pisać. Ale beta jej leci w dół wiec prawdopodobnie juz po wszystkim
Ja po ostatnim poronieniu miałam głowę na karku i skoro mi ordynator tak powiedział i nie chciał nic na podtrzymanie dać, to poleciałam od razu do innego gina, gdyby nie to pewnie znowu bym była w "starających się" -
Ewelina jeszcze pytanie do Ciebie, dostalismy lozeczko z materacem, materac ma sciagany pokrowiec, ale zaszyta w nim gryke i nie wiem jak go wyprac, ie chce sprawdzac na jakis forach, bo jak zawsze w takich wypadkach odpowiedzi beda sie wykluczaly, wiec jesli macie takie pokrowce na materacach i jest na nich przepis prania to prosze daj znac czy to normalnie czy chemicznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie kurier przywiózł materac dla małej - zamówiłam w sobotę wieczorem i już jest, więc szybko
Powinnam wyjąć go z folii żeby oddychał, czy swoje materace trzymacie w opakowaniach?
A, i przyszła moja zimówka z Zalando. Jest długa do kolan i obłędnie ciepła. Ja i mój brzuch mieścimy się bez problemu, jest jeszcze sporo zapasu. Na pewno będę jej używać po ciąży, bo ma ściągacz i można optycznie nim zmniejszyć obwód kurtki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:46
-
nick nieaktualnyHej. Kawa piękny brzucholek! :-)My dzisiaj z mężem wybraliśmy kanapę do dużego pokoju i dywany do pokoi.
Czas oczekiwania to około 4 tygodni. Ale akurat nie będziemy musieli ruszać na to oszczędności. Bo jeszcze kupujemy w listopadzie lodówkę i kuchenkę i podejrzewam, że trzeba się liczyć z kosztem koło 5/6 tys. Ale co tam. Za rok i tak robimy generalny remont kuchni i łazienki, więc na tym wtedy zaoszczędzimy. Ciągle przekładamy kupno łóżeczka i coś mam wrażenie, że obudzimy się w styczniu (o ile jeszcze będę w dwupaku)
Anutka, Kawa lubią tę wiadomość
-
a u mnie hmm choroba hormony wszystko zepsuły ja znowu w gimnazjum chuda byłam i wysportowana bo oszczepem rzucałam i ostro trenowałam bo należałam do kadry najlepszych młodzików w Polsce ale później się rozhulało iiii buch może po ciązy uda mi się coś zrzucić
-
nick nieaktualnyisabelle ja wyjęłam, zdjęłam pokrowiec, który uprałam, materac się wywietrzył - u mnie był problem ze "smrodkiem" materaca - bo chyba w tej folii za długo zalegał....a teraz leży w łóżeczku pod "tymczasowym" prześcieradłem aby nie "łapał kurzu"
isabelle lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:isabelle ja wyjęłam, zdjęłam pokrowiec, który uprałam, materac się wywietrzył - u mnie był problem ze "smrodkiem" materaca - bo chyba w tej folii za długo zalegał....a teraz leży w łóżeczku pod "tymczasowym" prześcieradłem aby nie "łapał kurzu"
Mojego nie czuję, ale faktycznie zdejmę folię, a później jak przyjdzie łóżeczko to wypiorę pokrowiec w dzieciowym proszku.