X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg a co mowią tej koleżance? a bym się udała na konsultacje do innego lekarza w razie czego, bo moja ciąża też jest "pozamaciczną"

• szpilka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku z Annabell mozna zrobic Annabella, bo bez tego a na koncu programy adresowe, bazy danych automatycznie beda ja tytulowac szanownym panem i bedzie mniejszy problem z zarejestrowaniem w urzedzie jak bedzie miec a na koncu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę u nas nie jest źle.Ja ogólnie nie lubię narzekania (już chyba wiecie:)) i nie lubię narzekania na Polskę.Mam kolezankę na Ukrainie, sama tam byłam również i nie mówię o sytuacji teraz,ale 2 lata temu z nią rozmawialam,to tam musisz nawet wziąć swoją pościel do szpitala, wszystko. A czasami najlepiej,żebyś z łóżkiem przyjechała swoim.

Ewelina88, Malenq, Ag..., Silatan lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dużo by pisać. Ale beta jej leci w dół wiec prawdopodobnie juz po wszystkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:21

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta a wiesz, że ja jakoś wolę swoją pościel w szpitalu?:P Jeszcze jak byłam mała i często z powodu zapalenia płuc byłam w szpitalu mama tak mnie nauczyła.:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:21

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD dla mnie to jest tak "że trawa bardziej zielona u sąsiada" .... dlatego staram się szukać pozytywów zawsze i wszędzie....nie zaprzeczam, że mogłoby być lepiej, ale nie jest najgorzej w PL

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A dużo by pisać. Ale beta jej leci w dół wiec prawdopodobnie juz po wszystkim

Ja po ostatnim poronieniu miałam głowę na karku i skoro mi ordynator tak powiedział i nie chciał nic na podtrzymanie dać, to poleciałam od razu do innego gina, gdyby nie to pewnie znowu bym była w "starających się"

• szpilka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina jeszcze pytanie do Ciebie, dostalismy lozeczko z materacem, materac ma sciagany pokrowiec, ale zaszyta w nim gryke i nie wiem jak go wyprac, ie chce sprawdzac na jakis forach, bo jak zawsze w takich wypadkach odpowiedzi beda sie wykluczaly, wiec jesli macie takie pokrowce na materacach i jest na nich przepis prania to prosze daj znac czy to normalnie czy chemicznie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    w7dcnr.jpg

Anutka, Malenq, Silatan, isabelle, Paula44, bluegirl89, magdalenka, MonikaDM, MartaKD, Ewelina88, szpilka, rastafanka, waszka88, ania_29, zielarka, kejti91, jonka91, nix, M4DZI4, Agus89 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa zy po każdym twoim zdjęciu muszę pisać to samo??
    Lachonie jeden:D
    A brzusio podobny mam:):)

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    :)
    w7dcnr.jpg
    Pieknie :-). Szcxiplutka i brzus :-)

Kawa, lwuska55592 lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co wszystko poszło w brzuch :) Daję sobie limit do 70kg, ale co z tego wyjdzie okaże się :)

Ag... lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa PO RAZ KOLEJNY ślicznie:) i Ag... ma rację laska z Ciebie:) taaaka szczuplutka śliczna ciężarówka:)

Kawa lubi tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej zazdrościłam zawsze takim szczupłym dziewczyną... ślicznie wyglądasz

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    jej zazdrościłam zawsze takim szczupłym dziewczyną... ślicznie wyglądasz

Ja byłam pulpecikiem, w gimnazjum wzięłam się porządnie za siebie i się udało :)

bluegirl89 lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kurier przywiózł materac dla małej - zamówiłam w sobotę wieczorem i już jest, więc szybko :) Powinnam wyjąć go z folii żeby oddychał, czy swoje materace trzymacie w opakowaniach?

A, i przyszła moja zimówka z Zalando. Jest długa do kolan i obłędnie ciepła. Ja i mój brzuch mieścimy się bez problemu, jest jeszcze sporo zapasu. Na pewno będę jej używać po ciąży, bo ma ściągacz i można optycznie nim zmniejszyć obwód kurtki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:46

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Kawa piękny brzucholek! :-)My dzisiaj z mężem wybraliśmy kanapę do dużego pokoju i dywany do pokoi. :-) Czas oczekiwania to około 4 tygodni. Ale akurat nie będziemy musieli ruszać na to oszczędności. Bo jeszcze kupujemy w listopadzie lodówkę i kuchenkę i podejrzewam, że trzeba się liczyć z kosztem koło 5/6 tys. Ale co tam. Za rok i tak robimy generalny remont kuchni i łazienki, więc na tym wtedy zaoszczędzimy. Ciągle przekładamy kupno łóżeczka i coś mam wrażenie, że obudzimy się w styczniu (o ile jeszcze będę w dwupaku) :-D

Anutka, Kawa lubią tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie hmm choroba hormony wszystko zepsuły ja znowu w gimnazjum chuda byłam i wysportowana bo oszczepem rzucałam i ostro trenowałam bo należałam do kadry najlepszych młodzików w Polsce ale później się rozhulało iiii buch może po ciązy uda mi się coś zrzucić :)

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle ja wyjęłam, zdjęłam pokrowiec, który uprałam, materac się wywietrzył - u mnie był problem ze "smrodkiem" materaca - bo chyba w tej folii za długo zalegał....a teraz leży w łóżeczku pod "tymczasowym" prześcieradłem aby nie "łapał kurzu"

isabelle lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    isabelle ja wyjęłam, zdjęłam pokrowiec, który uprałam, materac się wywietrzył - u mnie był problem ze "smrodkiem" materaca - bo chyba w tej folii za długo zalegał....a teraz leży w łóżeczku pod "tymczasowym" prześcieradłem aby nie "łapał kurzu"

Mojego nie czuję, ale faktycznie zdejmę folię, a później jak przyjdzie łóżeczko to wypiorę pokrowiec w dzieciowym proszku.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 1003 1004 1005 1006 1007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ