*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka wrote:Ja mam termin na 13.01 z OM lub 1.01 ale ostatnia miesiączka była 6 kwietnia, a dobrze wiem że serduszkowaliśmy DOPIERO 3 maja więc raczej termin bliżej 13.01 niż 1.01. Teraz idę na USG i lekarz ma uściślić, myslicie że jest sens mówić kiedy było współżycie i że miałam bardzo długoe cykle?? Weżmie to pod uwagę ??
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Ja mam termin na 13.01 z OM lub 1.01 ale ostatnia miesiączka była 6 kwietnia, a dobrze wiem że serduszkowaliśmy DOPIERO 3 maja więc raczej termin bliżej 13.01 niż 1.01. Teraz idę na USG i lekarz ma uściślić, myslicie że jest sens mówić kiedy było współżycie i że miałam bardzo długoe cykle?? Weżmie to pod uwagę ??
mój gin wie o serduszkach kwietniowychi dość długich cyklach też bym przypomniała...albo weźmie albo nie...ale warto powiedzieć
-
Magdalenka, mój lekarz kiedyś powiedział, że nie ma czegoś takiego jak termin porodu. Jest przedział czasu, w którym należy się go spodziewać. Wiadomo, że chciałoby się znać dzień i godzinę. Po prostu będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość, jeśli w wyznaczonym terminie nic się nie wydarzy
Maluch sam wie, kiedy ma się urodzić
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Magdalenka, mój lekarz kiedyś powiedział, że nie ma czegoś takiego jak termin porodu. Jest przedział czasu, w którym należy się go spodziewać. Wiadomo, że chciałoby się znać dzień i godzinę. Po prostu będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość, jeśli w wyznaczonym terminie nic się nie wydarzy
Maluch sam wie, kiedy ma się urodzić
-
kurcze ja bym się śmiała jak mała by sie urodziła 7 zrobiłaby nam super prezent na 8 rocznicę razem
a właśnie mąż wczoraj wybrał nowe imię dla małej Annabell hmmm i nie wiem co z tym zrobić co prawda w kalendarzu z imieninami jest ale... ciężki orzech do zgryzienia mam -
Goosiaczek2 wrote:kurcze ja bym się śmiała jak mała by sie urodziła 7 zrobiłaby nam super prezent na 8 rocznicę razem
a właśnie mąż wczoraj wybrał nowe imię dla małej Annabell hmmm i nie wiem co z tym zrobić co prawda w kalendarzu z imieninami jest ale... ciężki orzech do zgryzienia mam -
Goosiaczek2 wrote:kurcze ja bym się śmiała jak mała by sie urodziła 7 zrobiłaby nam super prezent na 8 rocznicę razem
nick nieaktualny
-
wiem że to horror był ja bardzo lubię horrory wiec odrazu mi się skojarzyło i mu o tym mówię a on kontrę mi walną i powiedział że jak by był horror o imieniu gosia to byś zmieniała imię... i nie wiedziałam co mu odpowiedzieć eh mam nadzieję ze mu się odmieni mi bardzo podoba się ASHLEY no i właśnie w naszym kalendarzu nie ma takiego imienia i nie ma imienin co w takim wypadku nadaje się kiedy się podoba czy jak z tym jest orientuje się ktoś?
-
magdalenka i Malenq ja też 6.04 i termin na 11 stycznia.
Wiki ja ponad miesiąc temu miałam podobnie do Ciebie i też myślałam, że to ropa a jak się okazało to mi lekarka powiedziała, że jakby to była ropa i nacisnęłabym to by mnie krwią zalało. Ona mi powiedziała, że jak ktoś choruje lub chorował często na zapalenia gardła to się takie dołki wytwarzają i tam zbiera się np pokarm i w czasie choroby to się właśnie zwiększa i stąd wrażenie, że to ropa. Ona to jakoś profesjonalnie nazwała ale nie pamiętam jak. Kazała mi pić syrop chyba z jakiś roślin islandzkich i apap.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:47
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam oficjalnie na 7 styczeń, później mała wystrzeliła o tydzień do przodu i usłyszałam "niech się pani szykuje na Sylwestra" a po ostatnim badaniu 20 albo 25 jakoś tak. No ale namieszała babeczka coś w programie chyba (wspominałam o tym wcześniej, że niby w ciągu 4tyg mała nic nie przybrała)
-
Ewelina88 wrote:Gosiaczek a to u Ciebie jest problem z tym księdzem co chrztu nie chce dać jak jest imię zagraniczne?
-
nick nieaktualny
-
Goosiaczek2 wrote:tak to u mnie ale już znaleźliśmy inną parafię i księdza i powiedział w prost za odpowiednią kwotę da się wszystko zrobić wiec problem automatycznie się rozwiązał.
MonikaDM, Paula44 lubią tę wiadomość