*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nix zgadza się, co nie zmienia faktu, że taki plan trzeba sobie przygotować.
A to, jak się będziemy zachowywać podczas porodu, to dobry Bóg tylko wieJest to istna mieszanka hormonów
Ale np. zastanawiam się, czy bym nie chciała dotknąć główki jak zacznie wychodzić, albo czy bym nie chciała zobaczyć łożyska... -
Ewelina88 wrote:Dziewczyny 25 września powstały czerwcowe mamusie! Za chwilę będą lipcowe!!!! Jejku... Trzeba się rozglądać za torbą do szpitala.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualny
-
W końcu na spokojnie mogę napisać, jak po weselu
najadłam się, wytańczyłam, wyszalałam chyba na następny rok
Młodemu się podobało, muzyka mu nie przeszkadzała, prawie cały czas spał, dopiero jak wracaliśmy samochodem to się obudził i uskuteczniał akrobacje
Wesele było duuże i długie, bo aż 3-dniowe. A teraz malutka relacja foto
Oto my z 17 tygodnia, również w wydaniu eleganckim, weselnym
A tutaj 28 tydzień i 8 kg więcej i dumny tatuś
Miałam zamiar na to wesele ubrać się, jak na tamte.. ale niestety się nie zmieściłam, ledwo co się zapięłam w zieloną..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:49
M4DZI4, MonikaDM, zielarka, rastafanka, Gwiazdeczka27, lwuska55592, Kawa, Paula44, renia83, Wiki81, Agus89, Cookie, Silatan, szpilka, Ewelina88, MartaKD, szczesliwa89, bluegirl89, magdalenka lubią tę wiadomość
-
Zielarka może weź magnez. Na wizycie zapytaj sie lekarza o wszystko. Ja słyszałam,że u niektórych kobiet skurcze B.H odczuwa się właśnie jak chwilowe pobolewanie miesiączkowe. Obserwuj się jak nie twardnieje brzuch to nie powinno być to groźne, ale wiadomo lekarzami nie jesteśmy. Zawsze masz prawo to sprawdzić na IP.
-
Zielarko myślę, że to nic złego, ostatnio też miewam dziwne bóle podbrzusza.. U mnie jednak zazwyczaj się pojawiają jak za szybko chodzę, za długo stoję, gwałtownie zmienię pozycję, czy zacznę szaleć w domu z porządkami.. A nawet czasami po prostu leżę spokojnie, a brzucho dziwnie boli.. Organizm daje znaki zwolnij kobieto..
-
nick nieaktualny
-
A muszę się Wam pożalić, że mam istną wylęgarnię zarazków w domu.. Mąż kaszle od 2 tygodni, dziś miał temperaturę.. Teściów boli gardło, teściowa stan podgorączkowy i gile do pasa.. Ja jedyna z tego towarzystwa jestem zdrowa i jakoś się trzymam.. I teraz się zastanawiam, czy nie lepiej uciec mi od tych wirusów do moich rodziców.. Tylko z kolei tam dopiero co się wszyscy wyleczyli.. Zapobiegawczo piję sok z czarnej porzeczki i malin.. Nie wiem co mogę więcej.. Z mężem i tak śpimy oddzielnie, więc chociaż tak się nie zarażę..
-
jonka91 wrote:A muszę się Wam pożalić, że mam istną wylęgzararnię zarazków w domu.. Mąż kaszle od 2 tygodni, dziś miał temperaturę.. Teściów boli gardło, teściowa stan podgorączkowy i gile do pasa.. Ja jedyna z tego towarzystwa jestem zdrowa i jakoś się trzymam.. I teraz się zastanawiam, czy nie lepiej uciec mi od tych wirusów do moich rodziców.. Tylko z kolei tam dopiero co się wszyscy wyleczyli.. Zapobiegawczo piję sok z czarnej porzeczki i malin.. Nie wiem co mogę więcej.. Z mężem i tak śpimy oddzielnie, więc chociaż tak się nie zarażę..
jonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonka
kup sobie dodatkowo prawdziwy miód z pasieki i cynk, ja dziennie biorę po 2 tab. Kobietom w ciąży zaleca się cynk 18mg, a jedna tab ma 10mg. Biorę zapobiegawczo bo po wymianie kaloryferów różnie z nimi bywa... raz grzeją jak w piekle a raz udają Grenlandie...jonka91 lubi tę wiadomość