*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wózek zamówiony - klamka zapadła. Czas oczekiwania do 4 tygodni.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dabd4c5f23d2.jpg
Łóżeczko stoi i się wietrzy. Największe (najdroższe w sensie pojedynczej sztuki) zakupy zrobionePaula44, jonka91, rastafanka, Agus89, Wiki81, polaola, Kawa, kejti91, zielarka, bluegirl89, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu 29 marze o tym, zeby ,iec troche energii i posprzatac rozpizdziel, ale co tu robic jak energii na to brak a pogoda za oknem nie pomaga
Anutka i GOsiaczek dowiedzcie sie dobrze, bo mozna wziac tez ten tacierzynski czy tam ojcowski co przyslugiwal jeszcze zanim wydluzyli macierzynski i normalnie dostawac kase i jest on niezalezny od rodzicielskiego, chyba sa dwa dni z okazji urodzenia dziecka urlopu okolicznosciowego oraz mozna wziac opieke na zone po porodzie naturalnym jest mniej dni niz po cesarce, ale zawsze kilka platne jak l4 nieciazowe, ale to nie sa cakiem pewne info, wiec skoro Anutki maz idzie do prawnika niech sie dowie o wszystkie te opcje -
2 tyg to urlop ojcowski można go wykorzystać do czasu aż dziecko ma rok, 14 nieprzerwanych dni jalenarzowych. Dodatkowo ma jeszcze 2 dni okolicznościowego z tytułu urodzenia dziecka. Rodzicielski to co innego. Wydaje mi się ze może jedno z rodziców w tym samym czasie ale głowy nie dam.najpierw kilka tyg matka obowiązkowo a potem do podziału albo jedno albo 2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:40
-
Paula44 wrote:Co to za model?
szpilka, Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
No widzisz szpilko, mnie dzisiaj nosi
Zrobiłabym coś kreatywnego, póki co przemalowałam wiewióra
Melula przybij piątkę, bo ja też nie zamierzam zagłębiać się w wózki. Mam na oku jeden używany w moim mieście i mam nadzieję, że poczeka na mnie i jeszcze ciut utarguję cenęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:43
-
To nie wiem. Wiem co to wychowawczy:) ale jak to wygląda w sytuacji o której mówisz nie mam pojęcia, nie spotkałam się z takim czymś w pracy a zajmuje się tymi zagadnieniami. Moze to piprostu niepopularne co nie znazy ze nie można.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:44
Anutka lubi tę wiadomość
-
Poratujcie;)
Co sądzicie o takim komplecie http://www.krak-wit.pl/pl/p/Wyprawka-17-el.-posciel-z-moskitiera-lozeczko-materac-gryka-pianka-kokos-ochraniacz-180cm/1571
Czy to łóżeczko jest wystarczające? Nie jest takie zwykle tzn kiepsko zrobione? Moze posiada któraś z Was takie ?
A co z materacykiem. Jest do wyboru : pianka, gryka- pianka, kokos-pianka-kokos, gryka-kokos-pianka, climalatex, triolatex,
Oraz, które wypełnienie do pościeli : zwykle, antyalergiczne MICRO, antyalergiczne OTONIO, antyalergiczne BAMBOO.
Sorry za zamieszanie, ale kompletnie sie nie znam....MonikaDM lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Witamy się w 3 trymestrze
Jesteś w 28 tygodniu ciąży
(27 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 3
I apartamencik Zosi :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6e84953965b.jpg
A teraz zmykam Was nadrabiać
Buziam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 14:07
zielarka, Ewelina88, ania_29, rastafanka, polaola, Gwiazdeczka27, Chanela, Kawa, szpilka, lwuska55592, kejti91, nix, agnesik, jonka91, Tymi, Paula44, Agus89, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Jeżeli się jest na wychowawczym można dostawac 400zł zasiłku i chyba wcale nie jest tam bardzo niski próg dochodów. I można chyba wtedy dodatków na pół etatu pracować czy na umowę zlecenie. Jakoś tak to jest.