*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq z tego co czytałam o krwiakach i sama również posiadam to lekarze zalecają leżakowanie.. żeby krwiak się ładnie wchłonął. Z krwiaków mogą być plamienia itp. Według mnie lepiej żebyś się oszczędzała w tej sytuacji ale to oczywiście Twoja decyzja. Ja mam jeszcze inne dolegliwości dlatego muszę bezwzględnie leżeć ale z tego co na innych wątkach czytałam to dziewczyny nawet przy samych krwiakach dużo leżą.
Malenq lubi tę wiadomość

29+1, 44 cm, 1430 g -
bluegirl89 wrote:A tak z innej beczki pytanko, co sądzicie o kupnie wózka używanego? Teoretycznie możemy kupić nowy, ale czy jest sens? Jak sądzicie?
Ja mam w planach kupić używany wózek w dobrym stanie
To samo tyczy się łóżeczka, pomijając materacyk
Musi się tylko coś wartościowego trafić w atrakcyjnej cenie, inaczej nie miałoby to sensu
-
nick nieaktualnyzielarka, nie mógł złapać i zajerestrować za pierwszym razem tego tętna, dopiero jak drugi raz to wyszło, że ok., ale mnie zestresował....
Sis też trochę dzisiaj poczytałam o krwiakach, i sama postanowiłam odpoczywać, może nie leżeć, ale nic wysiłkowego nie robić, za miesiąc mam kolejne usg i zobaczymy co i jak....a Ty kochanie leż, i też myśl pozytywnie:)
wiem, że nie jest lekko, ale trzeba wierzyć, że za parę miesięcy będziemy tuliły swoje maleństwa....a po nastu latach i tak usłyszymy, że niedobre jesteśmy.....ja to wczoraj mówiłam maleństwu, że Jego 18staki nie dożyję, jak tak będzie mamę straszył hehehe......
co do wózków, też będę szukała używanego....
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wózek Bebe Car Vector AT na dużych pompowanych kołach. Kupiony w 2005 r. Razem ze spacerówką. Miałam jeszcze do niego fotelik pierwszy, ale go sprzedałam, bo był bardzo wąski i zawsze mnie denerwował, a i tak nigdy nie wpinałam go w ramę, tylko nosiłam od samochodu do np lekarza. Teraz kupię nowy fotelik, a wózek zdecydowanie zostawię. Gondola w wózku jest super, bardzo obszerna i dziecko ma dużo miejsca. Pamiętam że to był główny powód dla którego go wtedy wybrałam. Rodziłam w czerwcu i chciałam w nim spokojnie całą zimę przechodzić. Dziecko pół roczne miało jeszcze dużo miejsca w środku.
Spacerówka też super.
Malenq lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Selene trzymam kciuki za wizytę. O której masz wizytę.
Ja mam dzisiaj ekskluzywny bankiet w Warszawie, muszę zaraz się zbierać bo daleko mieszkam, a sukienka na mnie każda ciasna w pasie i brzuszek już mocno widać. Szybko jakoś...www.styczniowki2015.phorum.pl -
Sis wrote:Malenq z tego co czytałam o krwiakach i sama również posiadam to lekarze zalecają leżakowanie.. żeby krwiak się ładnie wchłonął. Z krwiaków mogą być plamienia itp. Według mnie lepiej żebyś się oszczędzała w tej sytuacji ale to oczywiście Twoja decyzja. Ja mam jeszcze inne dolegliwości dlatego muszę bezwzględnie leżeć ale z tego co na innych wątkach czytałam to dziewczyny nawet przy samych krwiakach dużo leżą.
Ja miałam krwiaka podkosmówkowego ale nie musiałam leżeć, nakaz oszczędzania się (dzwiganie max 1 kg), bez biegania i szaleństw. I się wchłonął.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/url]