*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq z tego co czytałam o krwiakach i sama również posiadam to lekarze zalecają leżakowanie.. żeby krwiak się ładnie wchłonął. Z krwiaków mogą być plamienia itp. Według mnie lepiej żebyś się oszczędzała w tej sytuacji ale to oczywiście Twoja decyzja. Ja mam jeszcze inne dolegliwości dlatego muszę bezwzględnie leżeć ale z tego co na innych wątkach czytałam to dziewczyny nawet przy samych krwiakach dużo leżą.
Malenq lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
bluegirl89 wrote:A tak z innej beczki pytanko, co sądzicie o kupnie wózka używanego? Teoretycznie możemy kupić nowy, ale czy jest sens? Jak sądzicie?
Ja mam w planach kupić używany wózek w dobrym stanieTo samo tyczy się łóżeczka, pomijając materacyk
Musi się tylko coś wartościowego trafić w atrakcyjnej cenie, inaczej nie miałoby to sensu
-
nick nieaktualnyzielarka, nie mógł złapać i zajerestrować za pierwszym razem tego tętna, dopiero jak drugi raz to wyszło, że ok., ale mnie zestresował....
Sis też trochę dzisiaj poczytałam o krwiakach, i sama postanowiłam odpoczywać, może nie leżeć, ale nic wysiłkowego nie robić, za miesiąc mam kolejne usg i zobaczymy co i jak....a Ty kochanie leż, i też myśl pozytywnie:)
wiem, że nie jest lekko, ale trzeba wierzyć, że za parę miesięcy będziemy tuliły swoje maleństwa....a po nastu latach i tak usłyszymy, że niedobre jesteśmy.....ja to wczoraj mówiłam maleństwu, że Jego 18staki nie dożyję, jak tak będzie mamę straszył hehehe......
co do wózków, też będę szukała używanego....M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wózek Bebe Car Vector AT na dużych pompowanych kołach. Kupiony w 2005 r. Razem ze spacerówką. Miałam jeszcze do niego fotelik pierwszy, ale go sprzedałam, bo był bardzo wąski i zawsze mnie denerwował, a i tak nigdy nie wpinałam go w ramę, tylko nosiłam od samochodu do np lekarza. Teraz kupię nowy fotelik, a wózek zdecydowanie zostawię. Gondola w wózku jest super, bardzo obszerna i dziecko ma dużo miejsca. Pamiętam że to był główny powód dla którego go wtedy wybrałam. Rodziłam w czerwcu i chciałam w nim spokojnie całą zimę przechodzić. Dziecko pół roczne miało jeszcze dużo miejsca w środku.
Spacerówka też super.Malenq lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Selene trzymam kciuki za wizytę. O której masz wizytę.
Ja mam dzisiaj ekskluzywny bankiet w Warszawie, muszę zaraz się zbierać bo daleko mieszkam, a sukienka na mnie każda ciasna w pasie i brzuszek już mocno widać. Szybko jakoś...www.styczniowki2015.phorum.pl -
Sis wrote:Malenq z tego co czytałam o krwiakach i sama również posiadam to lekarze zalecają leżakowanie.. żeby krwiak się ładnie wchłonął. Z krwiaków mogą być plamienia itp. Według mnie lepiej żebyś się oszczędzała w tej sytuacji ale to oczywiście Twoja decyzja. Ja mam jeszcze inne dolegliwości dlatego muszę bezwzględnie leżeć ale z tego co na innych wątkach czytałam to dziewczyny nawet przy samych krwiakach dużo leżą.
Ja miałam krwiaka podkosmówkowego ale nie musiałam leżeć, nakaz oszczędzania się (dzwiganie max 1 kg), bez biegania i szaleństw. I się wchłonął.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny