*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A przyszła do mnie roomba dzis:) lazi po domu i odkurza a mój kot zyskał nowego przyjaciela:)i zamówienie z poofi- kocyki, kołderki, muslinowe mgiełki, cudne mięciutkie rzeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:29
agnesik, szpilka, jonka91, Paula44, kasiakra, isabelle, Agus89, Kawa, nix, MartaKD, kejti91 lubią tę wiadomość
-
Ag super, takie małe coś a cieszy!
po cichutku powiem, że troszkę Ci zazdroszczę
u mnie i tak mężu odkurza ale się go o to doprosić... czasami mam ochotę sama poodkurzać, ale to za duży wysiłek w ciąży..
a zamówieniem z poofi się pochwal, co takiego pięknego kupiłaś, fotkę proszęalbo wklej linka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:33
-
nick nieaktualny
-
To wkleję linki jutro bo teraz mam mamę na głowie:) póki co daje rade z smieciami i kablami, dopiero ja testujemy. W progach sprząta bo ma takie szczotki co wymiatają z rogów. Właśnie ja nie mam progów i dlatego kupiliśmy bo przy moim Persie dziennie mam kłęby z kota i się osadzają na meblach... Polazła do sypialni...hahaha slodka jest:)
mama gada z męzem- mnie olewają
a z poofi mam tak ( dodam ze co bylo w outlecie to wzielam z tego dzialu)
mgielka bambusowa malutka i taka sama 120x120- idealna bedzie na lato i do otulania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/711e6870eca9.png
kocyko-kolderka- cieplutka do wozka, moze byc jako mata do zabawy i na wiosenne spacerki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a0a4b5ee45f.png
taki sam ale kocyk- milusi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33dbba9e9f97.png
kocyk z bawelny organicznej- taki sweterkowy chocby
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf2b5b937802.png
i myjki bambusowe jeszcze
Marta i weszlam na pinokia- wzielam bodziaki w łosie i sliniak z muszką serious man:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:21
Paula44, jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Marta wozek superowy.
Wiec obdzwonilam wszystkie rodzinne mlode matki i tak jedna butelka 120 lub 150 wystarczy ja zamowilam z Tomitipi bo antykolkowa i kolor zmienia a i widzialam ja na zywca podobna do ksztaltu piersi co mi sie bardzo podobalo. Zostal mi tez polecony krem na brodawki ktore moge smarowac juz, w gemini jest za 35 zl medela-purelan, podobno ratuje bolace piersi.
Cesarki musza miec lewatywe ze soba takze to z mniej przyjemnych rzeczy:-)
Do szpitala tylko pampersy i chusteczki dla dziecka, ubranko dopiero do domu.
Dla siebie 20 podp. Bella mama, 5 duzych podkl. Majtek nie zaloze po cesarce podobno raczej, termometr, wkladki laktacyjne bo czasami sie leje z cycuszkow, i przynajmniej dwie koszule, szlafrok, biustonosz, laktator.
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia butelki z Tommy Tippe mają szeroki otwór zobacz sobie w googl grafice
Polaola też mam tą butelkę, wszędzie widziałam masę dobrych opini na jej temat, jeśli jeszcze nie kupiłaś zamów na allegro z przesyłką ok 20zł a w sklepie ok 35co do lewatywy do cesarki to nie słyszałam by u mnie robili, ale na ileś tam godzin przed nie można nic jeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:43
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dzis pierwszy raz od poczatku ciazy wzielam nospe, w ramach wymyslania sobie nieistniejacych problemow, wczoraj sie troche nachodzilismy, potem cwiczenia na SR no i od rana mam dyskomfort w podbrzuszu, bo nawet bolem nie mozna tego nazwac oraz klucie po bokach, ale to raczej wiazadla, bo z reguly przy zmianie pozycji, wiec dla spokoju nospa i magnez
-
Martaaa ja mam 21:/ i nie wiedza skąd ;/ musze sprawdzać co tydzien miałam 33 jak wylądowałam w szpitalu dostałam antybiotyk spadło do 22 i stoi , wszędzie czysto , wiec cholera wie skąd to , stwierdzili ze moze taka moja uroda w ciazy ;/ nie wiem , Tobie co mówią ?
-
Witam Was dziewczynki i zegnam się do poniedziałku wieczór.Nie będe pewnie zaglądać w ogóle do neta u rodzinki.Nie wiadomo kiedy nastepnym razem tam pojedziemy:)Odpoczywajcie,zaciskajcie nogi co niektóre.
Ja jeszcze o 20.00 wczoraj poszłam z mężem na basen.Tak plecy masowałam,że aż czerwone miałam:) Polecam tym,co moga. -
Marta miłego weekendu:)super sklep ten Pinokio.
A ja mam problemy z siedzeniem i chodzeniem, chyba zanik miesni:( zapytam lekarza o fizjoterapeutę do domu:/ póki co maz coś tam mnie masuje no ale to pewnie nie to samo.
Isabelle co tam u Ciebie?? -
Marta my nie mamy, jak nam sie uda zdecydowac to w listopadzie chcialabym kupic. bierzemy pod uwage Maked Lucky i Camarelo Qsport oba ogladalam, niewiele sie roznia sa podobne cenowo, a najwiekszy minus jest taki, ze sklepy z nimi dzieli 50 km, bo jakby staly obok siebie to juz bym pewnie zdecydowala