Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie tak wczesnie, bo mlody dzis za cel kopniakow sobie moj pecherz obral :(

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Czy ktos nie ma jeszcze wózka?czy jedyna zamawiam dopiero koniec grudnia/początek stycznia?

ja też tak będę zamawiać:)

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Czy ktos nie ma jeszcze wózka?czy jedyna zamawiam dopiero koniec grudnia/początek stycznia?
    Ja nie mam ;)

201501145565.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam wózka jeszcze... Wybrany mam, zakładka od września otwarta, ale jak odświeżyłam stronę sprzedawcy to okazało się że podrożał o 200zł... :/ Więc czekamy na koniec grudnia, bo pewnie wejdzie model nowszy i ten znów stanieje (a przynajmniej taką mam nadzieję...)
    Miłego dnia Mamuśki :)

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:10

• Tymi Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;) moje dziecko wczoraj ubralo sie w strój pirata i postanowiło odwiedzić sąsiadów z bloku z tekstem " cukierek albo psikus" śmialiśmy sie potem ze miałam ochotę na cos słodkiego a ze nic w chacie to dziecko wysłałam ;) dla dorosłych mieliśmy hasło " drink albo psikus " lub " seks albo psikus " ;) Isabelle odezwij sie jak sie macie :) życzę Wam bezpiecznych podróży dzis bo ruch pewnie jak nie wiem , ja do synka wybiorę sie na chwile , nie lubie tego swieta pod katem rewii mody , zastaw sie a postaw sie , gadulstwa i braku poszanowania ciszy na cmentarzu , o groby dba sue cały rok No ale święto to święto ...,

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. :)
    Dziś wstałam w złym humorze i nic mi się nie chce. Piję kawę i zastanawiam się co zjeść na śniadanie.
    Wczoraj dotarła do nas karuzela nad łóżeczko. Zdecydowaliśmy się na zwykłą, prostą.
    O taką:
    amsjk1.jpg
    2n16rl.jpg

Życzę miłego dnia. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:31

jonka91, nick nieaktualny, nix, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cotygodniowe wagowe podsumowanie

63.3 czyli tyle co tydzien temu + 4,8 od poczatku
    na wys pepka 96, czyli schudlam 2 cm w kosciach biodrowych 100 czyli tez -2 cm

jedyne pocieszenie, ze skoro waga nie spadla to moze mlody troche utyl

Chanela, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnych podrozy KOchane

Isabelle kciuki caly czas zacisniete

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Moja rodzinka właśnie wybyła na cmentarze, ja zostałam.. Pojechali blisko, ale na bardzo duży cmentarz, na którym stoi się w kolejkach, żeby wejść na teren cmentarza, a później wszyscy w duchu spokoju przepychają się, używają niecenzuralnych słów, itp., żeby wyjść.. Dwa lata temu zostałam popchnięta przez jakże miłego pana na krawężnik i niziutką barierkę i zaliczyłam wywrotkę.. Także w tym roku chcąc zaoszczędzić sobie tych atrakcji zostałam w domu. Mąż by mu nie darował jakby coś nam się stało.. W tedy skończyło się na głośnym powiedzeniu, żeby sobie uważał, a teraz.. nie chcę myśleć.. Co roku są relacje w tv spod cmentarza Bródnowskiego..
    Po obiedzie podjedziemy na mniejszy cmentarz, zrobimy sobie króciutki spacer i wejdziemy na herbatkę do moich rodziców..

Uważajcie na siebie i bezpiecznych powrotów do domku Wam życzę!

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Chanela Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:19

jonka91, kejti91 lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synuś za to dokazuje jak nigdy.. Wczoraj w ciągu dnia ciszę miałam może przez 2-3 godziny i całą noc, a dziś znowu szaleństwa się odbywają od 7.. Ale jeszcze z miesiąc temu w ciągu dnia było kilka pyknięć i koniec. Teraz pokazuje prawdziwe oblicze, jak przystało na syna karateki :P

• Chanela Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:19

polaola lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe.. Sama się zastanawiam co to będzie pod koniec ciąży, jak teraz synuś potrafi nieźle mnie skopać, czasami boli, nie powiem.. A temu mojemu w to mi graj.. Mówi, że Filip mi oddaje za to, że dla niego byłam nie miła.. albo, że ćwiczy jakieś wykopy lub ciosy..

• isabelle Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki i bardzo, ale to bardzo dziękuje za wasza troskę i kciuki. W nocy dostałam ostatnią porcje sterydow, cały czas podają mi antybiotyki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:28

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie mamy jeszcze wózka i zaczniemy poszukiwania dopiero w połowie albo pod koniec miesiaca. Najpierw chcemy ogarnąć pokój żeby się już wietrzył pomalutku :D

A tak Wam muszę troche ponarzekać, wczoraj jak byliśmy u znajomych na halloween, to znajoma która urodziła półtora roku temu i cieżko przechodziła ciążę jak zawsze pytała jak się czuję, więc ja że bardzo dobrze, tylko plecy zaczynają mnie trochę boleć, co ona skomentowała:"no przynajmniej tyle" :/ Także przyjemnie ;p

Zdrówka :D

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 wrote:
    A tak Wam muszę troche ponarzekać, wczoraj jak byliśmy u znajomych na halloween, to znajoma która urodziła półtora roku temu i cieżko przechodziła ciążę jak zawsze pytała jak się czuję, więc ja że bardzo dobrze, tylko plecy zaczynają mnie trochę boleć, co ona skomentowała:"no przynajmniej tyle" :/ Także przyjemnie ;p

Zdrówka :D

Blue, następnym razem wymyśl moze jakas zgagę, albo chociaż rozstępy :)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabell trzymaj się, my wszystkie bardzo trzymamy kciuki za Was dziewczyny! Najważniejsze, że nie ma już tak dużego zagrożenia! Wszystko będzie dobrze, trzeba w to mocno wierzyć!

isabelle, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle mojej znajomej odeszły wody w 28 tc, mała urodziła się w 32 tc. Wczoraj ją widziałam, kawał dziewczyny, ma 15 miesięcy i jest zdrowa i śliczna. nigdy bym nie powiedziała, że przeszła takie ekscesy. Trzymajcie się, będzie dobrze!

isabelle lubi tę wiadomość

FITop1.png
‹‹ 1109 1110 1111 1112 1113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ