*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie mam wózka jeszcze... Wybrany mam, zakładka od września otwarta, ale jak odświeżyłam stronę sprzedawcy to okazało się że podrożał o 200zł...
Więc czekamy na koniec grudnia, bo pewnie wejdzie model nowszy i ten znów stanieje (a przynajmniej taką mam nadzieję...)
Miłego dnia Mamuśki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
moje dziecko wczoraj ubralo sie w strój pirata i postanowiło odwiedzić sąsiadów z bloku z tekstem " cukierek albo psikus" śmialiśmy sie potem ze miałam ochotę na cos słodkiego a ze nic w chacie to dziecko wysłałam
dla dorosłych mieliśmy hasło " drink albo psikus " lub " seks albo psikus "
Isabelle odezwij sie jak sie macie
życzę Wam bezpiecznych podróży dzis bo ruch pewnie jak nie wiem , ja do synka wybiorę sie na chwile , nie lubie tego swieta pod katem rewii mody , zastaw sie a postaw sie , gadulstwa i braku poszanowania ciszy na cmentarzu , o groby dba sue cały rok No ale święto to święto ...,
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Dziś wstałam w złym humorze i nic mi się nie chce. Piję kawę i zastanawiam się co zjeść na śniadanie.
Wczoraj dotarła do nas karuzela nad łóżeczko. Zdecydowaliśmy się na zwykłą, prostą.
O taką:
Życzę miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:31
jonka91, Kawa, nix, MonikaDM, Paula44 lubią tę wiadomość
-
cotygodniowe wagowe podsumowanie
63.3 czyli tyle co tydzien temu + 4,8 od poczatku
na wys pepka 96, czyli schudlam 2 cm w kosciach biodrowych 100 czyli tez -2 cm
jedyne pocieszenie, ze skoro waga nie spadla to moze mlody troche utylChanela, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Moja rodzinka właśnie wybyła na cmentarze, ja zostałam.. Pojechali blisko, ale na bardzo duży cmentarz, na którym stoi się w kolejkach, żeby wejść na teren cmentarza, a później wszyscy w duchu spokoju przepychają się, używają niecenzuralnych słów, itp., żeby wyjść.. Dwa lata temu zostałam popchnięta przez jakże miłego pana na krawężnik i niziutką barierkę i zaliczyłam wywrotkę.. Także w tym roku chcąc zaoszczędzić sobie tych atrakcji zostałam w domu. Mąż by mu nie darował jakby coś nam się stało.. W tedy skończyło się na głośnym powiedzeniu, żeby sobie uważał, a teraz.. nie chcę myśleć.. Co roku są relacje w tv spod cmentarza Bródnowskiego..
Po obiedzie podjedziemy na mniejszy cmentarz, zrobimy sobie króciutki spacer i wejdziemy na herbatkę do moich rodziców..
Uważajcie na siebie i bezpiecznych powrotów do domku Wam życzę! -
Mój synuś za to dokazuje jak nigdy.. Wczoraj w ciągu dnia ciszę miałam może przez 2-3 godziny i całą noc, a dziś znowu szaleństwa się odbywają od 7.. Ale jeszcze z miesiąc temu w ciągu dnia było kilka pyknięć i koniec. Teraz pokazuje prawdziwe oblicze, jak przystało na syna karateki
-
Hehehe.. Sama się zastanawiam co to będzie pod koniec ciąży, jak teraz synuś potrafi nieźle mnie skopać, czasami boli, nie powiem.. A temu mojemu w to mi graj.. Mówi, że Filip mi oddaje za to, że dla niego byłam nie miła.. albo, że ćwiczy jakieś wykopy lub ciosy..
-
My też nie mamy jeszcze wózka i zaczniemy poszukiwania dopiero w połowie albo pod koniec miesiaca. Najpierw chcemy ogarnąć pokój żeby się już wietrzył pomalutku
A tak Wam muszę troche ponarzekać, wczoraj jak byliśmy u znajomych na halloween, to znajoma która urodziła półtora roku temu i cieżko przechodziła ciążę jak zawsze pytała jak się czuję, więc ja że bardzo dobrze, tylko plecy zaczynają mnie trochę boleć, co ona skomentowała:"no przynajmniej tyle"Także przyjemnie ;p
Zdrówka -
bluegirl89 wrote:A tak Wam muszę troche ponarzekać, wczoraj jak byliśmy u znajomych na halloween, to znajoma która urodziła półtora roku temu i cieżko przechodziła ciążę jak zawsze pytała jak się czuję, więc ja że bardzo dobrze, tylko plecy zaczynają mnie trochę boleć, co ona skomentowała:"no przynajmniej tyle"
Także przyjemnie ;p
Zdrówka
Blue, następnym razem wymyśl moze jakas zgagę, albo chociaż rozstępy -
Isabelle mojej znajomej odeszły wody w 28 tc, mała urodziła się w 32 tc. Wczoraj ją widziałam, kawał dziewczyny, ma 15 miesięcy i jest zdrowa i śliczna. nigdy bym nie powiedziała, że przeszła takie ekscesy. Trzymajcie się, będzie dobrze!
isabelle lubi tę wiadomość