*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Butelki mam na razie dwie: 1x 125 ml i 1x 240 ml - większych u nas nie spotkałam a jak będą potrzebne to będe kupowac tylko te większe. Jakoś ekonomiczniejsze mi się wydają.
A po co większe? Na początku dzieci zjadają małe porcje.Sama zamierzam kupić 2 butelki 120-150ml. Może nawet jedna by wystarczyła, w końcu zawsze można dokupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:53
-
Monika, wozek prezentuke klase,.nie dziwie sie,.ze nie mozesz sie doczekac
Ja w szpitalu zostaje juz do konca, nikt mnie stad nie wypusci bez wod plodowych, bo to wszystko moze sie wydarzyc teraz.Wazne, zeby dzidzius rosl w brzuchu pod nadzorem lekarzy, a ja nie zamierzzm sobie odmawiac przekąsek - idziemy w masę! Mam nadzieje,.ze na swieta bedziemy juz szczesliwie we trojke w domu.MonikaDM, jonka91, Ag..., Gwiazdeczka27, Tymi, Kawa, szpilka, renia83, rastafanka, Agus89, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba pojadę na kubełek do kfc, trzeba brzuszek podtuczyć
Będę obchodzić hallowen z makijażem a'la czarownica
Monia wózek elegancki i widzę pogoda dopisuje-okno na oścież otwarte
a z tymi butelkami niby ekonomiczniej.. gorzej będzie czyszczeniem takiej wielkiej jak początkowo maluch mało będzie wypijać, te butelki małe są tanie wiec może warto zainwestować w razie czego np w kauflandzie po kilka złWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:18
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIsabelle kochanie 3majcie się skarby....
ja odebrałam dzisiaj wynik biocenozy i jak nic candida uparta zaatakowała, a gina mam dopiero na 17.11.........oprócz zwiększenia wit. C i picia jogurtów, jeszcze coś mogę zrobić sama, aby walczyć z tym ch..........????
Monia śliczny kolor wózka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:21
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Isabelle kochanie 3majcie się skarby....
ja odebrałam dzisiaj wynik biocenozy i jak nic candida uparta zaatakowała, a gina mam dopiero na 17.11.........oprócz zwiększenia wit. C i picia jogurtów, jeszcze coś mogę zrobić sama, aby walczyć z tym ch..........????
Monia śliczny kolor wózka:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia - wózek super.
Ja dziś byłam na badaniach, wszystko ok - morfologia super, mocz czyściutki, ale CRP nadal wysokie. Chyba tak po prostu mój organizm reaguje na ciążę...
Isabelle trzymaj się! Będzie dobrze!
AAA i nowe coś mi się pojawiło - otóż boli mnie jak by ta kość co jest przy tyłku jak dłużej siedzę. Nie wiem czy to spojenie czy jak... To takie samo uczucie jak się długo na twardym krześle siedzi, tyle że u mnie pojawia się po paru minutach siedzenia...MonikaDM lubi tę wiadomość