*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też bezsenna noc. Byłam z Mężem na pogotowiu, bo obudził go silny ból w okolicy mostka. Przestraszyłam się. Czekaliśmy godzinę zanim go przyjęli, a nikogo nie było przed nami. W końcu okazało się, że to kamienie w woreczku żółciowym. Stresu co nie miara dzisiejszej nocy.
-
Wspolczuje Wam dziewczyny. Ja na szczesci nie zwracam choc mam sredniej mocy mdlosci i to nie rano tylko popoludniu sie zaczynaja. Dwie poprzednie ciaze przechodzilam bezobjawowo,oprocz pelnych piersi nic mi nie dolegalo.
Jesli chodzi o odgadywanie po wygladzie czy to chlopiec czy dziewczynka jakos w to nie wierze,tzn w pierszej ciazy bardzo duzo przytylam 26kg,bardzo zbrzydlam i wgladalam jak hipcio,taka rozlana,pod koniec okropnie puchlam bo woda cala sie we mnie zatrzymywala.W drugiej tylam od poczatku 2kg miesiecznie,co pod koniec ciazy dalo 20kg na plusie,masakra ale wygladalam ladnie,brzuch do przodu,twarz sie nie zmienila...zachcianek szczegolnych nie mialam...no i urodzilam dwoch chlopakow:) teraz mam mdlosci,niedlugo koncze 3ms a przytylam dopiero 2kg...oby tak dalej:)marze o corce ale nie robie sobie nadziei:) -
Dziewczyny wiem,ze to bardzo wczesniej,ale napewno myslicie o tym jak dac swoim malenstwom na imie...jak macie ochote to piszcie Wasze wybrane imiona bo ja kompletnie nie wiem jak mialabym dac kolejnemu synkowi...pierwszy syn to Maciek,drugi Xavier a trzeci jak? myslalam o Michale (ten drugi tak mial miec),bo nic innego nie przychodzi mi do glowy...jesliby byla corcia to Amelka Basia:)
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny z poniedziałku czytałam, że pisałyście wcześniej o żylakach, powiem Wam, że również zauważyłam u siebie pod kolanem na obu nogach żyłki, bardzo widoczne i takie cienkie, wydaje mi się, że to dopiero początek żylaków, moja mama w ciąży również miała okropne żylaki i niestety część jej zostało.
Jeśli chodzi o imię dla dziecka to uważam, że trzeba pomyśleć nad nim sporo wcześniej bo to jednak bardzo poważna decyzja, na całe życie i nie chciałabym później żałować, chce na spokojnie podjąć decyzję i być pewna imienia dla mojego dziecka
Miłego dnia Wam życzę dziewczynki bezobjawowegoM4DZI4 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej
a ja znalazłam sposób na poranne mdłości: banan! ta dam przed śniadaniem wciągam banana i dopiero herbatka, jedzonko i mdłości lekkie są, ale nie tulę się z kibelkiem przynajmniej. A mdli mnie przez cały dzień
A co do imion to my z M mamy już dawno ustalone Hanna lub Aleksander chyba, że nam się odmieni -
hej wam, po weekendzie
u mnie tylko mdłości. niezależnie czy głodna czy najedzona, ale bez wymiotów... Poza tym boli brzuch, ale nie podbrzusze.
poza tym boli mnie udo, tak jakby takie mrowienie, poza tym zauważyłam fioletowe żyłki na dłoniach, od wewnętrznej strony. Wizyta 10 czerwca, więc muszę zapytać lekarza. -
Hej stycznióweczki jak tam po weekendzie? U mnie grill był udany,pojadłam dobrych rzeczy,i nawet małż się nie natrąbolił hi hi :p Dziewczyny współczuję Wam z tymi mdłościami,ja wogóle jestem w szoku bo nie mam ani mdłości,ani zaparc ani wzdęc no normalnie nic!chyba że jeszcze wszystko przede mną...A co do imion to ja już od dwóch lat marzę o córeczce-Maja lub Lena a dla chłopca chyba Natan bo nic innego mi do głowy narazie nie przychodzi( a chcemy krótkie imie bo nazwisko mamy długie), zresztą mam już syna więc teraz musi byc córa!! Się okaże za pare tygodni Miłego dzionka :*
-
kamilaaa_88 wrote:Hej
a ja znalazłam sposób na poranne mdłości: banan! ta dam przed śniadaniem wciągam banana i dopiero herbatka, jedzonko i mdłości lekkie są, ale nie tulę się z kibelkiem przynajmniej. A mdli mnie przez cały dzień
A co do imion to my z M mamy już dawno ustalone Hanna lub Aleksander chyba, że nam się odmieni
U nas też ma być Hania lub Alek;))Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyHejka po weekendzie
Jejku, dziewczyny. Współczuje wam tych mdłości i wymiotów. Mnie na szczęście omijają, parę razy było mi strasznie niedobrze ale teraz jest ok
Jedynie co to wzdęcia i zaparcia nie dawają mi żyć. Ból piersi powoli schodzi, nawet sytuacja w łóżku się poprawia
Byłam dzisiaj u sekretarza ze swoim stażem. Dostane nowy staż z UE, wniosek już poszedł, czekaja tylko na zebranie i w lipcu wracam . O ciąży też mu powiedziałam to bardzo się ucieszył, pogratulował i stwierdził, że to w niczym nie przeszkadza. Będę chodziła jak długo się da i tyle a kasa się przyda
Morda mi się cieszy niebywale
Szkoda, że pogoda taka strasznie do niczego. Zimno, pada, mokro.
CO do kremików to smaruje się od czasu do czasu babydreamem z rossmana (balsam, nie oliwka). Fajnie pachnie Ale u mnie w rodzinie nie było nigdy rozstępów, jedynie żylaki. Jednego takiego mam skurczybyka i muszę na niego uważac
Dzisiaj o 19 okulista, w środę ginekolog. Ah Ah
Buziaki kochane :*jonka91, M4DZI4, MonikaDM, nix lubią tę wiadomość
-
Hej, nie bylo mnie kilka dni ale przesylam pozdrowienia ze Szwajcarii:)
w ptk bylam na USG, kropek z 4 dni straty przegonił o jeden dzien suwaczek i w ptk mial 23,59mm:)
mdlosci narazie mi odpadły, ciesze sie poki co tym ze jest dobrze a nast USG mam 18 czerwca:) zobaczymy jak wtedy urosnie;)M4DZI4, Malenq, jonka91, MonikaDM, nix, GabiKOR lubią tę wiadomość