*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacys niepowazni ludzie. Co to znaczy wkurzyli się- a niech sie wkurzaja ile chcą. prace mają wykonać. Prawda jest taka ze z takimi panami to nigdy nic więcej na przysłowiową " gębę".
Konkretna umowa- bynajmniej masz pozniej podstawe do roszczeń.
A skoro nie masz nic na umwie to ja bym olała gosci, zaplacila za to co zrobili a fronty niech ci zrobi kto inny.
nie znoszę takich "fachowców'. podnoszą cisnienie jak mało kto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:13
polaola lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zaś wylądowałam w lumpku.
To już jest nałóg.
Wróciłam zmęczona, obolała i zdyszana z kilkoma ciekawymi rzeczami.
Coś czuje że za miesiąc już nie będę tak latać po sklepach.
Ostatnio gin stwierdził, że jak chcę urodzić w styczniu to mam się oszczędzać. Taa..Łatwo mu mówić, bo on nie jest lumpoholikiem.
Ag..., Paula44, Malenq, rastafanka, zielarka, Silatan, lwuska55592, Becia81, ania_29, anadyjka, agnesik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzabelka - zdrowia i szczęścia! Pięknego rozwiązania w styczniu i pulchniutkiej zdrowej córeczki!
Marta - taaa ..... powiedziałam, co myśle... kiwal głowa. Rozmawiamy
Jutro o 11:30 dentysta. Boże. Mam nadzieję, że to nic poważnego i będzie bezpieczne dla Szymusia.isabelle, marrtka lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Izabelka - zdrowia i szczęścia! Pięknego rozwiązania w styczniu i pulchniutkiej zdrowej córeczki!
Marta - taaa ..... powiedziałam, co myśle... kiwal głowa. Rozmawiamy
Jutro o 11:30 dentysta. Boże. Mam nadzieję, że to nic poważnego i będzie bezpieczne dla Szymusia.
Taka duża a dentysty się boi:P Paula no a jakie ma byc? oczywiscie ze nic co by mu zagrazało nie zrobią. Ogarnij sie babo! -
Ja w maju jak nie wiedzialam to wyrwalam zabka i do sierpnia jak dryptalam sobie jeszcze to robilam reszte zabkow. Nic nie bedzie. Ja zawsze sie boje Hoffmanowi
mojemu dentyscie w oczy spogladac takie swidrujace oczka caly Hoffman.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag bardzo ładna pościel.
Polaola tutaj masz fajną i tanią białą pościel. Ja ją wybrałąm http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-posciel-3-el-sniezno-biala-do-lozeczka-60x120cm.html
Co do nawilżacza się nie wypowiem, nie używam
Paula są teraz znieczulenia u ciężarnych - nie mam się czego bać.
Polaola a wiesz może jak to jest z macierzyńskim jak mam stałą pensję i dodatek za pełnienie funkcji na uczelni? Wezmą średnią z 12 miesięcy, czy tylko tę podstawę. Dosatkowo w wakacje dostaję duży dodatek za nadgodziny - to też się liczy? Też mi to doliczą?
Dzisiaj znowu jestem po całym dniu już zmęczona i brzuch mnie boli. Wzięłam nospę. Jutro już nie idę do pracy.
Paula44 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Oh olka wiem o czym piszesz. Ja też nie mogę doprosić się od męża podstawowych rzeczy, mówi, że zrobi a często kończyło sie tak że sama to robię. W zeszły weekend miał poodkurzac, w końcu zadzwonię do dziewczyny, która chętnie mi pomoże w sprzątaniu. A dzisiaj sama przeleciałam połogi mopem, bo tyle kurzu dawno nie miałam. Ale dawno nie miałam gruntownego sprzątania.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Urządzamy kącik z naszym modelem:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e870b65981b5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8eeefe71d5c7.jpgmarrtka, rastafanka, Kawa, Wiki81, Gwiazdeczka27, jonka91, ania_29, Becia81, Paula44, renia83, MonikaDM, nix, MartaKD, Ewelina88, isabelle, agnesik, Cookie, Silatan lubią tę wiadomość
-
marrtka wrote:Ag brokuł jest mega!
i kot! a pościel bardzo ładna, chyba też zamowię z organizerem. miałam pościeli nie kupować.
dziękuje, kot sie przymierza do lozeczka.agnesik lubi tę wiadomość
-
Ag. Fajnie brokul bedzie wiekszy od Kostka
Wiki srednia z 12 m-cy chyba ze zmienilas etat to od zmiany etatu. Nadgodziny, dod. Funk. sa oskladkowane wiec wchodza do podstawy zapisanej w umowie o pr.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny