*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:Ag pan brokuł wymiata
. Kącic super.
Jak nazywają się takie włochate dywany? Widzę na zdjęciu, że taki posiadasz, są też takie podobne i też nie wiem jak je szukać po nazwie w necie
to na podlodze to akurat Ikea
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30229077/
sztucna, prawdziwa jakos smierdziala:)
A te kudłate to moze o shaggy ci chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:23
-
Ahh ciążowe humorki powróciły.. Godzina płaczu, trochę krzyku i emocje opadły.. Znowu naastała cisza.. Ammm wdech, wydech...
Ag zakochana jestem w Twoim Leonie!! zresztą już kiedyś o tym pisałamŁóżeczko ładnie się prezentuje, a pan brokuł niejako przyczynił się do tego aby po godzinie nadąsania na męża powrócił mi uśmiech na twarzy. Rozbrajający jest
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolenizantkom życzę wszystkiego najlepszego a za wszystkie zatroskane, smutne z różnymi troskami trzymam kciuki aby wszystko bylo ok. Dziewczęta wlasnie niedawno wrocilam z zakupów i wiecie co w Realu kupilam sobie a raczej malemu butelki lovi mala i dużą w komplecie uwaga za 29,90 gdzie normalnie jak ogladalam w każdym markecie duża kosztuje 29 zl a mala 24zl a one są naprawdę dobre używalam ich przy mojej corci także polecam. A z mężem juz po konflikcie przeszlo mu. Dobranoc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
"Selene napisała:
Byłam dziś z mężem w szpitalu gdzie chcę rodzić ....(...)W jednej z sal były takie super fotele bujane z muzyką i masażem i pytam się czy to dla ciężarnych, a pani położna mówi, że to dla tatusiów, gdyż po porodzie gdy trzeba np. zszyć mamusię, to tam zabierają tatusiów na kangurowanie, aby sobie spokojnie spędzali czas z maleństwami.. no uroczo!!"
Selene - a gdzie takie super szpitale są i prezenciki za odwiedziny dają? Chyba to jakiś szpital z opcją all inclusive
"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka" -
Isabelle, nadrabiam zaległości ...
SpełnieniaMarzeń
Szczęśliwego rozwiązania, Zdrowego, pięknego Dzidziusia
i niech wszystkie smuteczki opuszczą Cię raz na zawsze :*
Miłości i jeszcze raz Miłości
Paula44, Gwiazdeczka27, isabelle lubią tę wiadomość
"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka" -
nick nieaktualny
-
p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:35
jonka91, Ewelina88, isabelle, Agus89, zielarka, szpilka, Ag..., Anutka, Paula44, Kawa, Chanela, MonikaDM, rastafanka, polaola, bluegirl89, Gwiazdeczka27, Cookie, olka25, renia83, kejti91 lubią tę wiadomość