*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonek30 wrote:witam.
a ja myśle,że nie ma głupich pytan- bo po co sie mamy nurtowac- czy aby przypadkiem nie szkodzimy naszemu malenstwu..ja też mam milion pytan ,a jak przychodzi co do czego to zapominam ich zadac ...z przejecia... bede robic liste teraz ;)skoro płace mu 100 za 15 min to niech cierpliwie odpowiada można szukac odp w necie oczywiscie- ale niekiedy kobietki takie bzdury pisza,że głowa boli- po to sie chodzi do doktora żeby rozwiac watpliwosci nawet te absurdalne pozdrawiam Dziewczynki
Cynamonku oczywiście że tak ale lekarz nie musi wiedzieć jaki mandat grozi za jazdę bez pasów tak samo to kiedy zaczniemy zakupy to nasza sprawa jedni kupują szybko inni czekają do końca i tu lekarz też nie pomożeCynamonek30 lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
witajcie dopisuje się z pewną dozą niepewności do Was ale co tam teraz na pewno się uda:) termin mam na 30 stycznia ale przed sobą dopiero pierwszą wizytę 9.06 ,to moja 3 ciąża ale mam 1 dziecko synka 4 latka z 1 lutego
nix, jonka91, Cynamonek30, M4DZI4, MonikaDM, Ewelka II lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, czy moge niesmialo dolaczyc? Termin mam rozny w zaleznosci od kalendarza 31.01 lub 1.02, ale pierwsze dziecko urodzilam przed terminem, wiec mysle ze z tym bedzie podobnie
Zreszta chetnie bede Was podczytywac, bo jestescie do przodu o te kilka tygodni
Moze dowiem sie czegos nowego... widze, ze juz ponad 100 stron - ciezko bedzie mi nadrobic, ale powolutku sie postaramjonka91, Buziulka, Malenq, M4DZI4, MonikaDM, isabelle, GabiKOR lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:cynamonku ja też z listą chodzę...hehehe ale czasem jestem tak zakręcona, że nawet listy zapomnę wyjąć z torby....też wychodzę z założenia, niezależnie czy prywatnie czy na nfz(bo za to też płaci się ale w składkach) jeżeli nas coś trapi, to powinnyśmy zadawać pytania, tu chodzi o zdrowie i życie naszej malutkiej niuni...
taaa tylko teoria jedno a praktyka drugie, dlatego jutro mam znowu wizytę u gina, bo tydzień temu zapomniałam wielu rzeczy się dowiedzieć, a że na urlop wyjeżdża teraz, a ja potem też, to teraz mam mega długaśną listę...hehe zobaczymy co z tego wyjdzie...
ale lepiej sie upewnic oczywiscie chodzi mi tu o tematy zwiazane ze zdrowiem i bezpieczenstwem dzidzi
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i czekam na dobre wiadomosci
Ja mam w sobote- bo moj Dr też ucieka na urlop i fajnie by było dostac w koncu karte ciazy boje sie jak jasna cholera... jak was czytam o kazda wymiotuje ma mnostwo objawów a ja... praktycznie nic i sie martwie czasem delikatnie mnie zemdli i delikatnie bola mnie piersi i nic wiecej..boje sie komukolwiek pochwalic ciaza..wpadam w paranoje -
Sis wrote:Cynamonku oczywiście że tak ale lekarz nie musi wiedzieć jaki mandat grozi za jazdę bez pasów tak samo to kiedy zaczniemy zakupy to nasza sprawa jedni kupują szybko inni czekają do końca i tu lekarz też nie pomoże
pewnie to jej pierwsza ciaza i stad te pytanka co dla nas jest smieszne to dla kogoś może byc straszny problem, naprawde cieżko to ocenic
Duzo Zdrówka Kochana życze:) ps i musimy sie przyzwyczajac do absurdalnych pytan , bo jak nasze szkrabiki sie urodza i zaczna mowic to bedzie takich pytan multumM4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
madziad wrote:witajcie dopisuje się z pewną dozą niepewności do Was ale co tam teraz na pewno się uda:) termin mam na 30 stycznia ale przed sobą dopiero pierwszą wizytę 9.06 ,to moja 3 ciąża ale mam 1 dziecko synka 4 latka z 1 lutego
mam nadzieję,że na poniedzałkowej wizycie zobaczysz Fasolke z serduszkiem ja ide w sobote z jednej strony nie umiem sie doczekac a zdrugiej tak bardzo sie boje...trzeba sie z tym zmierzyc nie ma wyjscia pozdrawiam sedrecznie ps
ja mam termin na 15 stycznia:)MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonka, Buziulka - ja też mieszkam z Teściami i podobnie jak Jonka my mamy piętro oni parter (z tym, że wszystko mamy osobno kuchnię też).
I ja też w miarę dobrze dogaaduję się z Teściami ale zawsze jest tak, że są dni że jest lepiej i są że gorzej i się wściekam i krzyczę na M że musimy wybudować mały ale własny
Najważniejsze to mieć M po swojej stronie, a nie po stronie mamusi. Jak mnie wnerwiało że Teściowa wpada i wpycha mi palce w kwiatki i że sucho mają to jej nic nie powiem, tylko powiem M a M powie jej żeby spadała hehe tak to u nas jest.
A z innej beczki, słyszałam coś że w ciąży nie wolno masować piersi, a w necie się teraz doczytałam że nic nie szkodzi aby max 30 min. Ja lubię być masowana... I M często masuje je, zresztą pomaga mi to na ich ból. A co Wy słyszałyście na ten temat?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeszcze cztery godziny do wizyty u gina ;( chciałabym już być po, tak strasznie się denerwuję, żeby wszystko było ok. Muszę zobaczyć zarodek i serduszko;)
Proszę, trzymajcie za nas kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:20
M4DZI4, Delia, GabiKOR lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:jeszcze cztery godziny do wizyty u gina ;( chciałabym już być po, tak strasznie się denerwuję, żeby wszystko było ok. Muszę zobaczyć zarodek i serduszko;)
Proszę, trzymajcie za nas kciuki!
wszystko będzie dobrze !! trzymamy kciuki!Malenq lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
MonikaDM wrote:Wiki ono jest pyszne
Macie link, ciasto jest prościutkie, i naprawdę pyszne, nawet ja nie przepadająca za czekolada się nim zajadam
http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/ciasto_czekoladowe/przepis.html
SmacznegoMonikaDM, Malenq, Delia lubią tę wiadomość