*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus wiesz co! Właśnie wbiłaś mi 3 razy nóż w serce...
Jestem na diecie cukrzycowej i tak mi sie marzą takie ciasta....
Nie no chrzanie- zaraz się pakuje i jade do ciebie, daj liste składników kupie po drodze
Ja ci kochana nie pomogę bo w moim przypadku zrobiła bym jak i zjadła wszystkie
Mój mąż ma problem z obcinaniem szponów u nóg, obiecuje zawsze, że obwtnie i nie dotrzymuje słowa, więc ja dzisiaj jak jeszcze spał wzięłam lakier do paznokci i pomalowałam mu te szpony...
Ale miałam ubawno i paznokcie mąż obciął... Teraz już wie, że ze mną nie ma żartów
Miłego dnia
Agus a te pierwsze ciasto? Podasz przepis ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:48
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Wow jakie serniki. Juz mam ochotę!!! Dasz przepis na ten sernik w środku?
Mi sie już piecze murzynek
Ja mam tylko małą paczkę pampersów 33szt do szpitala no i skończyła mi sie lovela do prania. Znowu zakupy...
Agus mamy ten sam dzień ciąży
Oto przepis:
http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-bounty
Faktycznie ten sam dzień ciążyWiki81 lubi tę wiadomość
-
MonikaDM wrote:Wiki - nie ma za co
Polecam się.
Super zdanie to o Twoim mężu "Rozwodzi perfekcyjnie od ręki"Mam nadzieję, ze żadnej z nas to nie spotka, i mam nadzieję, ze istnieją kulturalne rozwody, bo z drugiej strony nie chciałabym żeby Twój mąż został bez pracy
A swoja drogą on jest adwokatem, mediatorem - pytam z ciekawości i wcale nie musisz odpowiadać
I wcale nie dziwie Ci się że cieszysz się ze szpitala...własnie z powodów, które sama przytoczyłaś
A dzisiaj jakiś fajny mam dzień, pomimo, że tak pochmurno.
No i sny macie cudne. Ja ostatnio nic nie pamiętamMonikaDM lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Kawa wrote:Mel do kiedy ta promocja na pampy?
Wiki, w biedronce jest "promocja" na Lovelę. Nie wiem czy faktycznie za 1,5l 14,99zł to dużo, a za proszek 1,8kg za 14,99zł.
Ja mam jeszcze biszkoptowe z brzoskwinią i galaretką (piekłam) i marchewkowe z orzechami (kupiłam z "Grzybkach").
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:55
-
wczoraj zaopatrzylam sie w proszki loveli, bo ostatnim razem (3 miesiace temu?) kupilam plyny do prania i plukania, jeszcze tylko ten odplamiacz kupie i na jakis czas wystarczy
a przez to, ze ostatnio latam i zalatwiam wszystko jakbym miala motorek w dooopie to znow kurcze schudlam wrrrr, ale teraz bede lezec i jesc i znow lezec i jesc, bo kurde po porodzie bedzie hardcore jak zaczne karmic i nie bedzie z czego chudnac
a dla tych co przybraly wiecej niz planowaly na pocieszenie wczoraj jak bylam zawiesc l4 do pracy wywiazal sie temat kto ile przytyl i kolezanka, ktora wyglada jak modelka (w znaczeniu niedowagi) przytyla w pierwszej ciazy 34 kg a teraz jak szczypior wyglada -
nick nieaktualny
-
Moja mama, jak była w ciąży i nosiła mnie w brzuchu to przytyła 30kg. Zeszło jej po 6 miesiącach. Ja przytyłam na razie 3kg i pani dr twierdzi, że zejdzie już po porodzie, jeśli nie w trakcie. Ale przede mną jeszcze ponad miesiąc, liczę że do 5kg dobiję...
Monika, małża na razie nie pożyczę, bo się wyeksploatuje i u nas nie zrobi, he he he Mój tez krytykuje, a jak... Od malowania jestem ja, choć teraz nie dam rady i to JA wytykam mu błędy (niedomalowania etc. a on się denerwuje). Właśnie siedzę i kwitnę, a jak pytam czy pomóc panele układać to słyszę, "CHYBA DAM RADĘ, ale możesz przyjść..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Agus serniki bomba. wszystkie są z tej stronki co podałaś, prawda? Z tej strony też zdażyło mi się korzystać
Tak, wszystkie są z tej samej stronki. Często z niej korzystam. Tylko zazwyczaj dodaję trochę mniej cukru niż w przepisie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 12:09
-
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Ja kawę piję jedną dziennie, ale taką słabą z mlekiem.
Co do ciast to ja dziś piekę sernik. Tylko nie mogę się zdecydować jaki.
Który wybrać?
Muszę jeszcze wyskoczyć po składniki i tak sobie myślę że przy okazji wpadnę jeszcze do lidla po jeszcze jedną paczkę pampersów.
Ja poproszę ten trzeci. Z dwa kawałki. No ale wiesz, takie od ♥Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weszłam na stronę biedronki, żeby zobaczyć te pieluchy, a znalazłam takie oto rzeczy
od poniedziałku 17.11
Kocyk niemowlęcy
Pościel niemowlęca
Prześcieradło niemowlęce 60/120
Anutka pieluchy w kartonowych pudełkach pojawiają się chyba raz na jakiś czas (nie wiem co 2/3 miesiące) w ofercie, więc jest szansa, że będą jeszcze przed naszymi porodami w sklepie. Teraz chyba oni je odesłali do magazynu, bo w żadnej ich nie widziałam.