*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
wiki Czerwiec... wiec muszę się sprężyć i albo przyjąć temat który mi dzisiaj podał albo czekać z tym co już napisałam na nowego promotora i za przeproszeniem jestem w dupce bo nie wiem co zrobić. Może po nocy będę wiedziała jaką decyzję podejmę
-
Selene wrote:Możesz coś więcej napisać?
każda kobieta przechodzi je na swój indywidualny sposób, ale jakby mi się takie przytrafiły to może nie będę od razu panikować i jechać na ip.
Czułam taki ścisk, jakby macica powoli się napinała i po jakimś czasie puszczało. Nie wiem jak dokładnie to wytłumaczyć.Na początku się przestraszyłam, bo sporo ich dzisiaj było. Nie wiedziałam co się dzieje, przez moment myślałam że dzisiaj urodzę.
Ja dzisiaj sama na noc w domu jestem.
Także pełen relaks.
Tylko ja, 4 koty, herbata, rurki z kremem i 10 zaległych odcinków Chirurgów.
Czuję że sobie popłaczę. -
caly dzien spedzony na allegro i w sklepach internetowych i wiem jedno, jestem przedpptopowa i wole zakupy na zywo
dodam tylko, że nic nie kupiłam, może jutro mi się to udaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 20:39
-
A moj swiat zmienil sie dzis na lepsze- anulowalam zamowienie z ALmy bo okazalo sie ze Tesco jednak dojezdza do mnie do domu. Za to samo zaplacilam duuuuzo mniej:)
no i podejrzewam ze tak bedziemy robic kazde tygodniowe zakupy:)
fajne jest to ze mozna sprawdzic co ma sie w domu, nie chodzi sie po dzialach, ktore nie są nam potrzebne a czesto cos sie z nich zabiera no i wogole fajnie.
i uwielbiam zakupy On-line:D
aaa btw nie wiem czy pamietacie moją " taktowną ciążową kolezanke"
pisala do mnie dzis o ruchy dziecka:)
no i gadam z nią i mowie ze robie zakupy w Almie,
ona: my bysmy tak nie mogli, uwielbiamy chodzic na zakupy
ja: ale ja nie moge a chce odciazyc meza i zamowilam ciezke rzeczy zeby wniesli do domu
ona: ale teraz jest tak fajnie ozdoby swiateczne i wogole
ja; fajnie...ja chyba nie zobacze galerii przed swietami, ale strony tez maja swiaeczny wystroj, zawsze to cos
ona: ale wiesz, to nie to samo
ja: Ku*ra serio?? no to widzisz szukam plusow tam gdzie moge bo nie moge wyjsc na zakupy. Ide na sniadanie. czesc
mąż az nie dowierzal ze ktos moze byc takim imbecylem:D
dobrze, ze mam was- bynajmniej jest z kims normalnym mozliwosc pogadac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:22
jonka91, MonikaDM, szpilka, Fucina, MartaKD, renia83, Gwiazdeczka27, Agus89, lwuska55592, Malenq, nix, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:A moj swiat zmienil sie dzis na lepsze- anulowalam zamowienie z ALmy bo okazalo sie ze Tesco jednak dojezdza do mnie do domu. Za to samo zaplacilam duuuuzo mniej:)
no i podejrzewam ze tak bedziemy robic kazde tygodniowe zakupy:)
fajne jest to ze mozna sprawdzic co ma sie w domu, nie chodzi sie po dzialach, ktore nie są nam potrzebne a czesto cos sie z nich zabiera no i wogole fajnie.
i uwielbiam zakupy On-line:D
Co do szczepień ja też od razu po porodzie nie mam zamiaru szczepić. Myślę, że po 2 miesiącach się może zdecyduję ale to kwestia do przemyślenia i do doczytania.Ag..., rastafanka lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Ag.. a miałaś z nią nie pisać dla własnego dobra
Szkoda że u mnie Tesco nie dowozi zakupów.
no ale jak zaczela i chwile gadalo sie spoko to juz skonczylam. mam nauczke:D Ania zobacz po kodzie pocztowym- wg mapek do mnie tez nie dowozi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:25
-
Nie sposób Was nadrobić jak się nie da czytać na bieżąco
Widziałam, że pojawił się temat smoczków. Ja mam takie zdanie jak Zielarka, wolę dać cyca niż gumę. Chociaż przyznam, że jak młody miał kolkę i płakał w niebogłosy próbowaliśmy dać smoka, ale książę pluł sztucznym cyckiem
Ale teraz jestem zadowolona, że nie dałam, nie mamy problemu z odstawianiem. Co do pierwszego kontaktu to mnie zabrali młodego tylko na skale Apgar, ale tym razem postanowiłam, że nie dam sobie zabrać
Co do szczepień to mnie zapytali i się po prostu nie zgodziłam, potem napisałam oświadczenie, że szczepić nie będę. Ale dziecka trzeba pilnować, bo mojemu dali witaminę K mimo, że nie chciałam i dokarmili go mm i nikt o to nie zapytał.
Kawa, pisałaś ostatnio, że będziesz mieć cc po świętach, a nie miałaś mieć przed?
Ag u nas też Tesco online rządzi, super jest to, że zapamiętuje listę zakupów, ja już właściwie tylko tak klikam, bo zwykle to samo kupujemy. -
mamy już wózek
jakość zdjęć jest kiepska , gdyż robione z telefonu. Pokoik jeszcze nie jest ukończony, wiele trzeba zrobić a to wymienić drzwi a to zawiesić zasłonki, poprzyklejać literki z imieniem, kupić dywan, zmontować być może karuzelę i można tak jeszcze wymieniać.
ale pokoik jak to się mówi "ciasny ale własny"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff62f946306.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24f2511ebcae.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e754b7f779c.jpgMartaKD, jonka91, ania_29, Agus89, lwuska55592, Fucina, Wiki81, MonikaDM, szpilka, renia83, zielarka, Paula44, Kawa, Ag..., Becia81, rastafanka, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ag następnym razem jej powiedz, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, i że masz nadzieję,że nigdy nie spotka ją zagrożona ciąża, i leżenie plackiem, niech się cieszy, że może sobie oglądać wnętrza hipermarketów i stać w kolejkach
Ag... lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:no ale jak zaczela i chwile gadalo sie spoko to juz skonczylam. mam nauczke:D Ania zobacz po kodzie pocztowym- wg mapek do mnie tez nie dowozi:)
No niestety, pewnie się nie opłaca w tak małym mieście
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny