X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiki Czerwiec... wiec muszę się sprężyć i albo przyjąć temat który mi dzisiaj podał albo czekać z tym co już napisałam na nowego promotora i za przeproszeniem jestem w dupce bo nie wiem co zrobić. Może po nocy będę wiedziała jaką decyzję podejmę

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Możesz coś więcej napisać? :) każda kobieta przechodzi je na swój indywidualny sposób, ale jakby mi się takie przytrafiły to może nie będę od razu panikować i jechać na ip.

Czułam taki ścisk, jakby macica powoli się napinała i po jakimś czasie puszczało. Nie wiem jak dokładnie to wytłumaczyć. :P Na początku się przestraszyłam, bo sporo ich dzisiaj było. Nie wiedziałam co się dzieje, przez moment myślałam że dzisiaj urodzę. :D

Ja dzisiaj sama na noc w domu jestem.
    Także pełen relaks. :D
    Tylko ja, 4 koty, herbata, rurki z kremem i 10 zaległych odcinków Chirurgów. :P
    Czuję że sobie popłaczę. :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Chirurgów :)

Wiki81, szpilka, Agus89, Anutka lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek zapytaj najpierw nowego promotora czy zaakceptuje Twoją gitowa pracę. Bo nie ma sensu pisać nowej jak tamta może przejdzie. Powodzenua

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caly dzien spedzony na allegro i w sklepach internetowych i wiem jedno, jestem przedpptopowa i wole zakupy na zywo

dodam tylko, że nic nie kupiłam, może jutro mi się to uda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 20:39

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Goosiaczek zapytaj najpierw nowego promotora czy zaakceptuje Twoją gitowa pracę. Bo nie ma sensu pisać nowej jak tamta może przejdzie. Powodzenua

Dzięki :)

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela sie odezwala, nie ma neta, ale juz niedługo bedzie mieć wszystko u niej ok

jonka91, zielarka, renia83, rastafanka, lwuska55592 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj swiat zmienil sie dzis na lepsze- anulowalam zamowienie z ALmy bo okazalo sie ze Tesco jednak dojezdza do mnie do domu. Za to samo zaplacilam duuuuzo mniej:)
    no i podejrzewam ze tak bedziemy robic kazde tygodniowe zakupy:)
    fajne jest to ze mozna sprawdzic co ma sie w domu, nie chodzi sie po dzialach, ktore nie są nam potrzebne a czesto cos sie z nich zabiera no i wogole fajnie.
    i uwielbiam zakupy On-line:D

aaa btw nie wiem czy pamietacie moją " taktowną ciążową kolezanke"
    pisala do mnie dzis o ruchy dziecka:)
    no i gadam z nią i mowie ze robie zakupy w Almie,
    ona: my bysmy tak nie mogli, uwielbiamy chodzic na zakupy
    ja: ale ja nie moge a chce odciazyc meza i zamowilam ciezke rzeczy zeby wniesli do domu
    ona: ale teraz jest tak fajnie ozdoby swiateczne i wogole
    ja; fajnie...ja chyba nie zobacze galerii przed swietami, ale strony tez maja swiaeczny wystroj, zawsze to cos
    ona: ale wiesz, to nie to samo
    ja: Ku*ra serio?? no to widzisz szukam plusow tam gdzie moge bo nie moge wyjsc na zakupy. Ide na sniadanie. czesc

mąż az nie dowierzal ze ktos moze byc takim imbecylem:D
    dobrze, ze mam was- bynajmniej jest z kims normalnym mozliwosc pogadac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:22

jonka91, MonikaDM, szpilka, Fucina, MartaKD, renia83, Gwiazdeczka27, Agus89, lwuska55592, Malenq, nix, Bounia lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A moj swiat zmienil sie dzis na lepsze- anulowalam zamowienie z ALmy bo okazalo sie ze Tesco jednak dojezdza do mnie do domu. Za to samo zaplacilam duuuuzo mniej:)
    no i podejrzewam ze tak bedziemy robic kazde tygodniowe zakupy:)
    fajne jest to ze mozna sprawdzic co ma sie w domu, nie chodzi sie po dzialach, ktore nie są nam potrzebne a czesto cos sie z nich zabiera no i wogole fajnie.
    i uwielbiam zakupy On-line:D
    Ja już od dawna tak robię. Poza tym zawsze można zobaczyć wszystkie promocje no i np segregować ceną od najmniejszej do największej bo po co mam np za mąkę przepłacać. Fajna sprawa.

Co do szczepień ja też od razu po porodzie nie mam zamiaru szczepić. Myślę, że po 2 miesiącach się może zdecyduję ale to kwestia do przemyślenia i do doczytania.

Ag..., rastafanka lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. a miałaś z nią nie pisać dla własnego dobra :D

Szkoda że u mnie Tesco nie dowozi zakupów. ;)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ag.. a miałaś z nią nie pisać dla własnego dobra :D

Szkoda że u mnie Tesco nie dowozi zakupów. ;)

no ale jak zaczela i chwile gadalo sie spoko to juz skonczylam. mam nauczke:D Ania zobacz po kodzie pocztowym- wg mapek do mnie tez nie dowozi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:25

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twojej koleżanki to ciężko nie pamiętać.. Znowu zabłysnęła ;)

A ja dziś zapomniałam o finale Hell's Kitchen.. Włąśnie oglądam na ipli od początku.. więc dopiero za goodzinkę z hakiem pójdziemy spać :)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• szpilka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag i tu widac przewage telefonow stacjonarnych sprzed lat szkoda ze nie moglas tak trzasnac sluchawka, zeby az zadzwonilo

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sposób Was nadrobić jak się nie da czytać na bieżąco :) Widziałam, że pojawił się temat smoczków. Ja mam takie zdanie jak Zielarka, wolę dać cyca niż gumę. Chociaż przyznam, że jak młody miał kolkę i płakał w niebogłosy próbowaliśmy dać smoka, ale książę pluł sztucznym cyckiem :) Ale teraz jestem zadowolona, że nie dałam, nie mamy problemu z odstawianiem. Co do pierwszego kontaktu to mnie zabrali młodego tylko na skale Apgar, ale tym razem postanowiłam, że nie dam sobie zabrać :) Co do szczepień to mnie zapytali i się po prostu nie zgodziłam, potem napisałam oświadczenie, że szczepić nie będę. Ale dziecka trzeba pilnować, bo mojemu dali witaminę K mimo, że nie chciałam i dokarmili go mm i nikt o to nie zapytał.

Kawa, pisałaś ostatnio, że będziesz mieć cc po świętach, a nie miałaś mieć przed?

Ag u nas też Tesco online rządzi, super jest to, że zapamiętuje listę zakupów, ja już właściwie tylko tak klikam, bo zwykle to samo kupujemy.

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy już wózek :) jakość zdjęć jest kiepska , gdyż robione z telefonu. Pokoik jeszcze nie jest ukończony, wiele trzeba zrobić a to wymienić drzwi a to zawiesić zasłonki, poprzyklejać literki z imieniem, kupić dywan, zmontować być może karuzelę i można tak jeszcze wymieniać.
    ale pokoik jak to się mówi "ciasny ale własny" ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff62f946306.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24f2511ebcae.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e754b7f779c.jpg

MartaKD, jonka91, ania_29, Agus89, lwuska55592, Fucina, Wiki81, MonikaDM, szpilka, renia83, zielarka, Paula44, Kawa, Ag..., Becia81, rastafanka, Bounia lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag,zamówiłam sobie od Mikołaja te ksiązki,które polecałaś:) uwielbiam ksiązki,mam biblioteke w domu i jakbym mogła czytałabym ciagle,chociaż czasem internet wygrywa:)

lwuska55592 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajowo:) co to za wózek?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag następnym razem jej powiedz, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, i że masz nadzieję,że nigdy nie spotka ją zagrożona ciąża, i leżenie plackiem, niech się cieszy, że może sobie oglądać wnętrza hipermarketów i stać w kolejkach :P

Ag... lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    no ale jak zaczela i chwile gadalo sie spoko to juz skonczylam. mam nauczke:D Ania zobacz po kodzie pocztowym- wg mapek do mnie tez nie dowozi:)
    Byłam na tyle mądra że w ten sposób też sprawdziłam ;) No niestety, pewnie się nie opłaca w tak małym mieście ;)

Ag... lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 23:17

szpilka, Ag... lubią tę wiadomość

‹‹ 1272 1273 1274 1275 1276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ