*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam jechac o 8 na oddanie krwi dla malutkiej. Jeszcze czekam.
Bell ja tez wiem ze nie jest łatwo, mieszkałam 7 lat z teściami. Dla nich to tez nowa sytuacja. Nagle jakas kobieta wprowadza sie do domu i wszystko się zmienia. Trzymaj się.
A ja musze byc dzielna.
zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
MartaKD wrote:Ag,zamówiłam sobie od Mikołaja te ksiązki,które polecałaś
uwielbiam ksiązki,mam biblioteke w domu i jakbym mogła czytałabym ciagle,chociaż czasem internet wygrywa:)
ja skonczylam w paryzu dzieci nie grymaszą i zamwolam dziecko dzien po dniu tej samej autorki.
A wczoraj nie czytalismy Talko bo maz wstawał o 4:(
spodobają Ci sie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:32
MartaKD lubi tę wiadomość
-
A ja mialam taki koszmar dziś, ze ciagle nie umie się otrząsnąć.
Sniło mi sie ze urodziłam. Ale wiezli mnie na sale operacyjna i pozniej obudzilam sie na sali z 6 innymi dziewczynami- bez dziecka. Nikt mi nie mowil gdzie jest Kostek, co sie z nim stało. Masakra. Powiedzieli tylko, ze urodzilam 12h temu i nie powinno mnie to interesowac. MASAKRA!!!
zjadlam jajówe i ide sie umyc. Buziaki:) -
Hej i my się witamy jej tak dobrze mi sie dzisiaj spało że szok. U mnie za oknem pogoda fatalna pada deszcz, mi się nie chce z łóżka wyjść
Ale musze o 12 wizyta jestem ciekawa co u malucha naszego słychać
i zobaczymy co powie na te wyniki które lecą mi w dół. Miłego dna dla wszystkich.
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:Ja miałam jechac o 8 na oddanie krwi dla malutkiej. Jeszcze czekam.
Bell ja tez wiem ze nie jest łatwo, mieszkałam 7 lat z teściami. Dla nich to tez nowa sytuacja. Nagle jakas kobieta wprowadza sie do domu i wszystko się zmienia. Trzymaj się.
A ja musze byc dzielna.
Wiki co tak długo Cię trzymają w niepokoju? może mają jeszcze inne transporty na dziś zaplanowane i wyrobić się nie mogą. 3mam kciuki nie lubię jak mi krew pobierają a tym bardziej ściągają, ale ty jesteś super mamą bo robisz to wszystko dla swojego dziecka Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:50
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
aaa u mnie też biało za oknem i ciągle pada, aż mi się żołądek ścisną, coraz bliżej do spotkania z naszymi dzieciakami :)Ta biel za oknem jakoś mnie oświeciła
Wiki81 jesteś dzielną kobietką! dasz rade, trzymam za Was kciuki. Mimo sytuacjii twoje posty są takie spokojne, nic tylko Cie podziwiać
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Aaaa ja tez chce śnieg!!!
Selene to polecam Talko- dziecko dla odwaznych:) nie dosc ze polejesz sie ze smiechu to zobaczysz ze wszystkie książki można....odłozyc na polke.
Ja nie moge sie zabrac za 1 rok zycia dziecka- ciezko mi sie czytalo w oczekiwaniu na dziecko i podejrzewam, ze ta bedzie taka sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:11
Selene lubi tę wiadomość
-
A ja się witam w 35 tygodniu! szczęśliwe 34 za nami. Niestety noc też nie przespana... Godzinka pracy i zmykam spać.
Zostało mi też ostatnie 20 tabletek luteiny i odstawiamy... coraz bliżej do spotkania z moim Maluszkiem
Ag..., Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Zerknęłam na wózki Jedo i jednak zostane przy Camarelo,maja fajniejsza kolorystykę,no i sa tańsze jakby nie patrzeć.
Nie wiem czemu,ale zwracam dużą uwage na budkę wózka, taka stylistyczna fanaberia i mi się w Camarelo najbardziej podobają.
W poniedziałek w galerii handlowej widziałam Tautonię całą różową- dość straszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:22
-
Ja też się bałam odstawiac leki. Najpierw duphaston, teraz odstawiłam clexane.Póki co nic sie nie dzieje,a lekarze chyba wiedza co nam każąAg... wrote:Marta ja mam ostatnie opakowanie od Pauli i tez odstawiam:( boje sie tego.
Gratuluje suwaczka- ja jeszcze 2 dni:)
44 do końca, 24 do donoszonej:D
Ag... lubi tę wiadomość
-
Czytałam opinie o tej książce "W Paryżu dzieci nie grymaszą". Na pewno nie będę jej czytać bo przedstawia model wychowania całkowicie niezgodny z moim sposobem myślenia o dziecku.
Jako przedstawicielka kierunku Rodzicielstwa Bliskości polecam książkę Agnieszki Stein "Dziecko z bliska"