*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam jechac o 8 na oddanie krwi dla malutkiej. Jeszcze czekam.
Bell ja tez wiem ze nie jest łatwo, mieszkałam 7 lat z teściami. Dla nich to tez nowa sytuacja. Nagle jakas kobieta wprowadza sie do domu i wszystko się zmienia. Trzymaj się.
A ja musze byc dzielna.zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
MartaKD wrote:Ag,zamówiłam sobie od Mikołaja te ksiązki,które polecałaś
uwielbiam ksiązki,mam biblioteke w domu i jakbym mogła czytałabym ciagle,chociaż czasem internet wygrywa:)
ja skonczylam w paryzu dzieci nie grymaszą i zamwolam dziecko dzien po dniu tej samej autorki.
A wczoraj nie czytalismy Talko bo maz wstawał o 4:(
spodobają Ci sie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:32
MartaKD lubi tę wiadomość
-
A ja mialam taki koszmar dziś, ze ciagle nie umie się otrząsnąć.
Sniło mi sie ze urodziłam. Ale wiezli mnie na sale operacyjna i pozniej obudzilam sie na sali z 6 innymi dziewczynami- bez dziecka. Nikt mi nie mowil gdzie jest Kostek, co sie z nim stało. Masakra. Powiedzieli tylko, ze urodzilam 12h temu i nie powinno mnie to interesowac. MASAKRA!!!
zjadlam jajówe i ide sie umyc. Buziaki:) -
Hej i my się witamy jej tak dobrze mi sie dzisiaj spało że szok. U mnie za oknem pogoda fatalna pada deszcz, mi się nie chce z łóżka wyjść
Ale musze o 12 wizyta jestem ciekawa co u malucha naszego słychać
i zobaczymy co powie na te wyniki które lecą mi w dół. Miłego dna dla wszystkich.
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:Ja miałam jechac o 8 na oddanie krwi dla malutkiej. Jeszcze czekam.
Bell ja tez wiem ze nie jest łatwo, mieszkałam 7 lat z teściami. Dla nich to tez nowa sytuacja. Nagle jakas kobieta wprowadza sie do domu i wszystko się zmienia. Trzymaj się.
A ja musze byc dzielna.
Wiki co tak długo Cię trzymają w niepokoju? może mają jeszcze inne transporty na dziś zaplanowane i wyrobić się nie mogą. 3mam kciuki nie lubię jak mi krew pobierają a tym bardziej ściągają, ale ty jesteś super mamą bo robisz to wszystko dla swojego dziecka PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:50
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
aaa u mnie też biało za oknem i ciągle pada, aż mi się żołądek ścisną, coraz bliżej do spotkania z naszymi dzieciakami :)Ta biel za oknem jakoś mnie oświeciła
Wiki81 jesteś dzielną kobietką! dasz rade, trzymam za Was kciuki. Mimo sytuacjii twoje posty są takie spokojne, nic tylko Cie podziwiaćWiki81 lubi tę wiadomość
-
Aaaa ja tez chce śnieg!!!
Selene to polecam Talko- dziecko dla odwaznych:) nie dosc ze polejesz sie ze smiechu to zobaczysz ze wszystkie książki można....odłozyc na polke.
Ja nie moge sie zabrac za 1 rok zycia dziecka- ciezko mi sie czytalo w oczekiwaniu na dziecko i podejrzewam, ze ta bedzie taka sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:11
Selene lubi tę wiadomość
-
A ja się witam w 35 tygodniu! szczęśliwe 34 za nami. Niestety noc też nie przespana... Godzinka pracy i zmykam spać.
Zostało mi też ostatnie 20 tabletek luteiny i odstawiamy... coraz bliżej do spotkania z moim MaluszkiemAg..., Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Zerknęłam na wózki Jedo i jednak zostane przy Camarelo,maja fajniejsza kolorystykę,no i sa tańsze jakby nie patrzeć.
Nie wiem czemu,ale zwracam dużą uwage na budkę wózka, taka stylistyczna fanaberia i mi się w Camarelo najbardziej podobają.
W poniedziałek w galerii handlowej widziałam Tautonię całą różową- dość straszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:22
-
Ag... wrote:Marta ja mam ostatnie opakowanie od Pauli i tez odstawiam:( boje sie tego.
Gratuluje suwaczka- ja jeszcze 2 dni:)
44 do końca, 24 do donoszonej:DAg... lubi tę wiadomość
-
Czytałam opinie o tej książce "W Paryżu dzieci nie grymaszą". Na pewno nie będę jej czytać bo przedstawia model wychowania całkowicie niezgodny z moim sposobem myślenia o dziecku.
Jako przedstawicielka kierunku Rodzicielstwa Bliskości polecam książkę Agnieszki Stein "Dziecko z bliska"