*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Też słyszałam i pozytywne i negatywne opinie o tej ksiązce,ogólnie nie mam zamairu trzymać się żadnego poradnika w kwesti wychowania dziecka,mam swoje twarde zasady,ale lubię coś poczytać tak sobie, dla własnej wiadomości.
Czytałam też Matki nie nosza kostiumów.Dostałam ja od rodziców, kupili ją na pielgrzymce do Czestochowy w księgarni katolickiej,bo autorka jest bardzo wierząca, ale nie odpowiada mi ten model matki, bo ona porzuciła prace i jest w domu z dziećmi.Oczywiście to bardzo ciężka praca i powinna być wręcz płatna jak inne,ale ja jednak chciałabym pracować. -
Dzień dobry.
Witam się niewyspana i zmęczona. Całą noc wierciłam się w łóżku, a przewrócenie z boku na bok trwa wieczność i strasznie boli.Na plecach też bnie mogę spać, bo wtrdy mnie boli podbrzusze. Ehh..
Ja też chcę śnieg! Zawsze jak tylko zaczyna padać to włączam świąteczne piosenki.
Zaraz jadę na małe zakupy, a potem robię blok czekoladowy dla męża.
Miłego dnia. -
Ja też chcę śnieg!! Ale u nas na południowym zachodzie zawsze jest najdłużej najcieplej, a już szczególnie we Wrocławiu...
Marzy mi się śnieżna i mroźna zima.
Martaa, dziękuję za zaproszenie. Przyjęłam i napisałam wiadomość
Wiki, trzymam kciuki za Was!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.loth wrote:Ja też chcę śnieg!! Ale u nas na południowym zachodzie zawsze jest najdłużej najcieplej, a już szczególnie we Wrocławiu...
Marzy mi się śnieżna i mroźna zima.
Martaa, dziękuję za zaproszenie. Przyjęłam i napisałam wiadomość
Wiki, trzymam kciuki za Was!
Zamienimy się....u mnie w linii prostej parę km do Białorusi..wschód jak nic, śnieżnie, mroźno ZAPRASZAM....
ps. ja od niepamiętnych czasów marzyłam aby mieszkać we Wrocławiu:)A.loth lubi tę wiadomość
-
Ja Wrocławianka, teraz 70 km dalej
ale klimat choc troszkę ostrzejszy niz we Wrocku to jednak nadal dolnosląsko łagodny
Zazdroszczę mieszkania w zimniejszych rejonach, ja raczej zimolubna jestem
Też noc miałam fatalną, wszystko mnie bolało, a śniło mi sie, że dostałam jakieś pokrzywki na całym ciele, swędzące czerwone placki -
nick nieaktualny
-
Kupilam wlasnie jeszcze 2 ksiazki na allegro- musze zdążyc je przeczytac:P
wiecie co, jak juz pisalam sniegu u mnie nie ma, aleee za oknem szaro ale tak mnie nastroiłyscie tym sniegiem ze mam wrazenie ze to juz zaraz mikołaj, święta i wogole wszystko... a to nie wrazenie ale prawda!!!
Aaa chyba zaczne panikowac, albo puszcze zaraz rmf święta:) taką mam jakąś ekscytacje w sobie dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:05
Malenq lubi tę wiadomość
-
Czesc dziwczeta,
MartaKD wrote:Zerknęłam na wózki Jedo i jednak zostane przy Camarelo,maja fajniejsza kolorystykę,no i sa tańsze jakby nie patrzeć.
Nie wiem czemu,ale zwracam dużą uwage na budkę wózka, taka stylistyczna fanaberia i mi się w Camarelo najbardziej podobają.
W poniedziałek w galerii handlowej widziałam Tautonię całą różową- dość straszne.Widze ze jest bardzo popularny, mam nadzieje ze bedziemy zadowolone z uzytkowania.
Agus, Ty chyba non stop tylko pieczesz! Ale ma dobrze z Toba Twoj chlop. Zainspirowalas mnie w weekend i zrobilam ten bialo-rozowy sernik, tylko zamiast zurawiny uzylam malin. Wyszedl super wiec dzieki za namiar na strone
Dziewczyny ogladam ten serial "Porody" na ilpi i wlasnei te SN sa tam takie fajne, w sensie ze te polozne tak zostawiaja duzo wolnosci i sa takie mile, mowia zeby swiatlo przygasic, pozwalaja wybrac sobie pozycje do porodu, potem to dziecko na 2 godziny daja. Czy to jest norma teraz w polskich szpitalach czy to jest jakis idylliczny obraz stworzony na potrzeby tego serialu. Bo to sie diametralnie rozni od historia ktore opowiadaly mi moje kolezanki z zycia ze jestem troche zagubiona.MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie tak mi się skojarzyło po twoich postach, dawno już miałam zapytać.
A dwa szpitale w okolicy to pewnie w Hajnówka i Bielsk
Ja 4 lata tam się uczyłam. Powiem szczerze że to piękne okolice i wspaniała architektura, jednak ja wolę swoje lasy i jeziora.Malenq lubi tę wiadomość