*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę otworzyć zdjęcia:
Napiszę co tam włożyłam:
Aspirator, nakładki sylikonowe na sutki w rozm.L, nożyczki i cążki, szczotkę i grzebień, szczotki do butelek, dwie butelki małe TT, gąbkę do wanienki, - żyrafkę - termometr, patyczki do uszu
Obstawiam, że chodzi o aspirator w niebieskim pudełkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:07
Maud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:Ehh, wyniki są kiepskie. Dziecko ma ciężką małopłytkowość. Od jutra włączają immoglobulinę
Wiki, jesteście pod najlepszą opieką w kraju jeśli chodzi o te sprawy, ta Dębska ma w Wawce opinię cudotwórczyni, na pewno wszystko dobrze się skończy, oni tam wiedzą co robić!
Bardzo mocno ściskam!
renia83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, niestety nie mam kiedy was nadrobić, ale dziękuje za wszystkie miłe słowa i gratulacje. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:59
nix, Ag..., Gwiazdeczka27, lwuska55592, zielarka, jonka91, Agus89, Ewelina88, Marta159753, Kawa, Wiki81, polaola, szpilka, Tymi, Becia81, A.loth, Paula44, renia83, Cookie, Maud11, MonikaDM, rastafanka, Bounia, agnesik lubią tę wiadomość
-
Isabelle mysle o Was. Wiem, ze dasz radę. Pozdrawiam serdecznie.
Ja z lekarzem moim jeszcze nie rozmawialam. Jutro dostane pierwszą dawkę immoglobuliny i tak co tydzień w każdy piatek. Ciążę będę miała donoszona (koniec 38 tyg) 20 grudnia. Pewnie w święta będę juz po.
Aniu nawet nie mysl ze może byc cos u Ciebie zle. Od poczatku jesteś naszym duchowym wsparciem.Tymi, nix, MonikaDM lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Meldujemy się po wizycie.
Wszystko jest w porządku.
Szyjka ma cały czas 30mm. Gin stwierdził, że powinna wytrzymać do terminu porodu.
Młoda nie spieszy się do przyjścia na świat, bo jest jeszcze wysoko. Ułożona jest cały czas główką w dół.
Alicja waży 2149g.Wszystkie parametry w normie. Serce bije jak dzwon.
Podczas usg spała z otwartą buzią. Cudowny widok.
Policzki takie słodziutko pulchne.
Kolejna wizyta 11 grudnia.Ewelina88, Ag..., Wiki81, Gwiazdeczka27, jonka91, polaola, lwuska55592, Kawa, szpilka, Tymi, Becia81, nix, Paula44, Marta159753, Maud11 lubią tę wiadomość
-
potrzebuje jakiejś allegrowo kumatej styczniówki, która mi wytłumaczy dlaczego nie moge zamowić np 7 produktow od jednego sprzedawcy maksymalnie udało mi się po 3 produkty co jeszcze przy drozszych po doliczeniu przesyłki ma jakis sens, ale przy pierdołach do 10 zł przestaje miec jakikolwiek sens, bo dokłada mi to po 5-6 zl za produkt za sama przesylke do ceny, na allegro jestem od 2011 roku kupuje bardzo rzadko bo wole zakupy na zywo, no ale teraz musze jednak sie przełamać, mam jeden komentarz poki co, bo przez te 3 lata pomijajac wczorajsze i dzisiejsze zakupy kupowałam tylko u dwoch sprzedajacych, moze ktoras z Was ma pomysł o co kurka chodzi i co moge z tym zrobic
-
Szpilka dziwne to co mowisz. Mozliwe ze chodzi o przesylke za pobraniem- czasem nie chcą wysylac osobom bez komentarzy. A czemu zamawiasz za pobraniem? to zawsze najdrozsza forma platnosci.
Kumata allegrowo moze i jestem ale chyba nie az tak jak widac:)
sprobuj moze pododawac do koszyka- i wtedy zamow. chyba ze tak robisz.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Morfologia ok, toxo ujemne,ktg w normie, jedynie mam bakterie w moczu.. Synek wazy 2006 gr, lekarz mówi, ze bedzie dużym dzieckiem. Przy porodzie prawdopodobnie osiągnie 3800gr. Zapytałam czy nie można znaleźć u mnie jakiś wskazań do CC bo bardzo boje sie porodu, a jeszcze jak ma to byc duże dziecko, to boje sie także o małego, aby mu nie wyrwali barku czy cos bo sama jestem nieduża i mam wąska miednice.Gin powiedział, ze moze cos u mnie znaleźć i napisać zaświadczenie, ale nie wie jak do tego podejdą w szpitalu, gdzie chce rodzic. Ewentualnie w szpitalu gdzie pracuje u nich respektując to, ze ktoś sie boi rodzic SN i wystarczy, ze sie zgłoszę do niego 7 dni przed terminem o np 8 rano, a za dwie godziny mam CC i to za darmo... Dodam, ze jest to lekarz do którego chodzę na NFZ.
Kolejna wizyta 11.12 i wtedy jeszcze dopytam co w przypadku kiedy zacznę rodzic nagle w 38tc, a jego nie bd wtedy. Czy mam mowić w szpitalu, ze miałam mieć CC , czy dzwonić do niego i on bedzie kontaktował sie ze szpitalem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:01
lwuska55592, olka25 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Szpilko jak nazywa się sprzedawca od którego chcesz coś zamówić? Może sprzedawca, tak jak napisała Ag nie realizuje większych zamówień od "nowych użytkowników". Nie mam pojęcia. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam..
Sprawdź w opcjach dostawy ile produktów może być w paczce.. no nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:58
-
Renia ale czemu naciąganie? przeciez koszty przesylki zalezą czesto od ilosci zamowionych produktow. Mi sie wydaje ze bardziej chodzi o ochrone sprzedawcy przed przesyłka za pobraniem do " niezaufanych" kupujących.
Ja bym tez tak zrobila na miejscu sprzedająceego.
Pytaanie w ktorym miejscu pojawia się błąd- bo rodzaj przesylki wybiera sie na koncu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:59
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość