*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
lwuska55592 wrote:Dziwne Szpilko, ja nie mam żadnego komentarza, konto mam już kilka lat ale przyznam się szczerze że tylko raz coś kupiłam, ale mogę zamówić u tych sprzedawców co pisałaś nie chce zamawiać (tylko sprawdzałam) ale mając 10 produktów w koszyku wybieram metodę płatności i sposób dostawy i jest ok mogę przejść normalnie do podsumowania chyba że z stamtąd Cię cofa.
-
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Zamówiłam w końcu wózek.
O ten:
Agus superja mam już w domu ten:
Nie wiem czy oglądałaś którąś Sevillę na żywo, ale wraz z nową kolorystyką jest też zmiana np. w torbie do wózka. Jej spód (u Ciebie ten średni brązowy) jest z plastiku, przez co robi się trochę taki kuferek
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:robie wszystko mozilla, wiec chyba czas zaktualizowac chrome
Szpilka jak robisz w mozilli to powinno być ok...
Jest takie ograniczenie że w koszyku może być max w jednym czasie 20 przedmiotów, ale to chyba nie o to chodzi, skoro masz już problem przy 3 -
po niedzieli bede probowac znowu jak przyjda te produkty, ktore juz zamowiłam, ale wszelkie rady skrzetnie notuje, moze jak juz bede znanym kupujacym z wieksza iloscia transakcji przestanie mnie wywalac
a dzis ani jutro juz serca do tego nie mam
-
Maud11 wrote:Szpilka jak robisz w mozilli to powinno być ok...
Jest takie ograniczenie że w koszyku może być max w jednym czasie 20 przedmiotów, ale to chyba nie o to chodzi, skoro masz już problem przy 3
-
Maud11 wrote:Agus super
ja mam już w domu ten:
Nie wiem czy oglądałaś którąś Sevillę na żywo, ale wraz z nową kolorystyką jest też zmiana np. w torbie do wózka. Jej spód (u Ciebie ten średni brązowy) jest z plastiku, przez co robi się trochę taki kuferek
Tej nowej kolorystyki Sevilli nie widziałam na żywo. Ale wiem ze ten najciemniejszy odcień szarego u Ciebie, a u mnie brązu jest z takiej plecionki, fajnie to wygląda na żywo? -
nick nieaktualnySzpilka nie wiem o co chodzi z tym allegro ale miałam podobnie jak zamawiałam od r_p77 mogłam wybrać tylko 6 różnych rzeczy(dwie z nich brałam kilka sztuk) a zamawiam bardzo często i zawsze płacę payu więc na pewno to nie od tego zależy.. robiłam zamówienie za niecałe dwie stówki. Korzystam z przeglądarki Opera.
Co do pieluch tetrowych od użytkownika GAPA_KIDS nie wiem jak u Was ale u mnie 3 z 10 po wypraniu w 40stopniach wyglądają jak ścieraWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:16
szpilka lubi tę wiadomość
-
moje tetry ze sklepu jeszcze nie prane, zreszta od czasu pojawienia sie ospy jestem bardzo szczesliwa ze jednka nic nie wyprałam tym bardziej, że młodemu jakas komode trzeba bedzie kupic na to wszystko bo prac i wrzucac znow do pudel bez sensu, no ale jak tylko mezus uwinie sie z pokojem bede dzialac, jakos w grudniu sie za to zabiore
-
nick nieaktualnyAg ja brałam te za 2,95zł właśnie sprawdziłam w archiwum, wszystkie z tej samej aukcji, te 3 wyglądają jakby się rozpadały-dokładnie te w jeże i małe misie, a sowy wyglądają rewelacyjnie nic się z nimi nie stało..
boziuu co by było jakbym je w wyższej temp wyprała?!
i to z jedenj aukcji, więc wszystkie powinny być tej samej jakości..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:35
-
Selene wrote:No właśnie, bo ja nie wiem do końca czy to jest twardnienie.. nie mam takiego uczucia jak mówiłyście, że zaczyna się u góry i schodzi na dół a np po 30 sekundach puszcza.. ja miałam wrażenie, że cały dzień mam po prostu twardy brzuch.. nie umiem policzyć że np dzieje się tak co 10 minut.. jak siedzę, to mam wrażenie że ktoś mi deskę pod biustem, między żebrami wsadził, ale jak leżę na boku to wszystko mija a mała skacze jak szalona..
Napewno to skontroluję, potrzebuję tylko jakiegoś "dowodu" że to rzeczywiście macica się stawia -
Kupiłam dwie nowe tetry, takie ok 3 zł, są gęsto tkane i dobrej jakości, mam też 6 pieluch po córce, wyprałam je i wyprasowałam i nadal sa dobrej jakości. Ale najlepsze pieluchy które mam to pieluchy muślinowe z Ikei
są mega grube, jedna biała druga w zielone wzorki, sa niesamowite, Szkoda ich używać do jakiś podrzędnych zadań, typu wycieranie buzi itp
Mam też 8 pieluch flanelowych po córce, wyprane, wyprasowane wyglądają, jak nówki -
Ja prałam te zwykłe najzwyklejsze w trybie prania ręcznego w 30 st. Jak wyschły potraktowałam żelazkiem i są normalne. Zresztą i tak nimi bardziej się będzie wymiocinki i ulane mleko wycierało, więc prawie jak ściereczki
Ciekawe co u dziewczyn, które jakiś czas temu też były zaniepokojone bólami itp. Odezwijcie się czy u was wszystko ok