X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lwuska55592 wrote:
    Dziwne Szpilko, ja nie mam żadnego komentarza, konto mam już kilka lat ale przyznam się szczerze że tylko raz coś kupiłam, ale mogę zamówić u tych sprzedawców co pisałaś nie chce zamawiać (tylko sprawdzałam) ale mając 10 produktów w koszyku wybieram metodę płatności i sposób dostawy i jest ok mogę przejść normalnie do podsumowania chyba że z stamtąd Cię cofa.
    z podsumowania mnie cofa

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Zamówiłam w końcu wózek. :D
    O ten: :D
    29uru3t.jpg

Agus super :) ja mam już w domu ten:
    2vae14g.jpg

Nie wiem czy oglądałaś którąś Sevillę na żywo, ale wraz z nową kolorystyką jest też zmiana np. w torbie do wózka. Jej spód (u Ciebie ten średni brązowy) jest z plastiku, przez co robi się trochę taki kuferek :)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Szpilka- a sprobuj w innej przeglądarce.
    robie wszystko mozilla, wiec chyba czas zaktualizowac chrome :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    robie wszystko mozilla, wiec chyba czas zaktualizowac chrome :)

Szpilka jak robisz w mozilli to powinno być ok...

Jest takie ograniczenie że w koszyku może być max w jednym czasie 20 przedmiotów, ale to chyba nie o to chodzi, skoro masz już problem przy 3 :/

• szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po niedzieli bede probowac znowu jak przyjda te produkty, ktore juz zamowiłam, ale wszelkie rady skrzetnie notuje, moze jak juz bede znanym kupujacym z wieksza iloscia transakcji przestanie mnie wywalac
    a dzis ani jutro juz serca do tego nie mam

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Szpilka jak robisz w mozilli to powinno być ok...

Jest takie ograniczenie że w koszyku może być max w jednym czasie 20 przedmiotów, ale to chyba nie o to chodzi, skoro masz już problem przy 3 :/
    3 ida nie chce puscic 4 i to ani przez koszyk ani przez kup teraz

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Selene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:40

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Agus super :) ja mam już w domu ten:
    2vae14g.jpg

Nie wiem czy oglądałaś którąś Sevillę na żywo, ale wraz z nową kolorystyką jest też zmiana np. w torbie do wózka. Jej spód (u Ciebie ten średni brązowy) jest z plastiku, przez co robi się trochę taki kuferek :)

Tej nowej kolorystyki Sevilli nie widziałam na żywo. Ale wiem ze ten najciemniejszy odcień szarego u Ciebie, a u mnie brązu jest z takiej plecionki, fajnie to wygląda na żywo? :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyprałam sweterki Małej i schną już 3 dzień :(

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka nie wiem o co chodzi z tym allegro ale miałam podobnie jak zamawiałam od r_p77 mogłam wybrać tylko 6 różnych rzeczy(dwie z nich brałam kilka sztuk) a zamawiam bardzo często i zawsze płacę payu więc na pewno to nie od tego zależy.. robiłam zamówienie za niecałe dwie stówki. Korzystam z przeglądarki Opera.

Co do pieluch tetrowych od użytkownika GAPA_KIDS nie wiem jak u Was ale u mnie 3 z 10 po wypraniu w 40stopniach wyglądają jak ściera :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:16

szpilka lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnez i duzo wody to napewno. ALe jak masz duzo tych twardnien to moze nie wahaj sie przed IP- zeby ci sie szyjka nie skrocila przez to.

skontrolowac warto. sama bedziesz wiedziala najlepiej.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamawialam tetry grube podwojnie tkane od rp77, chba po 2,8 sztuka.
    Po praniu ok.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam 5 pieluch tetrowych takich najtańszych na allegro i 5 takich w wersji lux po wypraniu te zwykłe faktycznie wyglądają jak ściera. :/ Dlatego już teraz wiem żeby kupować tylko podwójnie tkane. Różnica między nimi kolosalna.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje tetry ze sklepu jeszcze nie prane, zreszta od czasu pojawienia sie ospy jestem bardzo szczesliwa ze jednka nic nie wyprałam tym bardziej, że młodemu jakas komode trzeba bedzie kupic na to wszystko bo prac i wrzucac znow do pudel bez sensu, no ale jak tylko mezus uwinie sie z pokojem bede dzialac, jakos w grudniu sie za to zabiore :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Selene Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag ja brałam te za 2,95zł właśnie sprawdziłam w archiwum, wszystkie z tej samej aukcji, te 3 wyglądają jakby się rozpadały-dokładnie te w jeże i małe misie, a sowy wyglądają rewelacyjnie nic się z nimi nie stało..
    boziuu co by było jakbym je w wyższej temp wyprała?!

i to z jedenj aukcji, więc wszystkie powinny być tej samej jakości..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:35

• szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    No właśnie, bo ja nie wiem do końca czy to jest twardnienie.. nie mam takiego uczucia jak mówiłyście, że zaczyna się u góry i schodzi na dół a np po 30 sekundach puszcza.. ja miałam wrażenie, że cały dzień mam po prostu twardy brzuch.. nie umiem policzyć że np dzieje się tak co 10 minut.. jak siedzę, to mam wrażenie że ktoś mi deskę pod biustem, między żebrami wsadził, ale jak leżę na boku to wszystko mija a mała skacze jak szalona..

Napewno to skontroluję, potrzebuję tylko jakiegoś "dowodu" że to rzeczywiście macica się stawia :)
    a moze to wzdecie jezeli masz to caly czas ja tak ostatnio mialam po nabiale jednolicie i jednostajnie twardy brzuch

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dwie nowe tetry, takie ok 3 zł, są gęsto tkane i dobrej jakości, mam też 6 pieluch po córce, wyprałam je i wyprasowałam i nadal sa dobrej jakości. Ale najlepsze pieluchy które mam to pieluchy muślinowe z Ikei :D są mega grube, jedna biała druga w zielone wzorki, sa niesamowite, Szkoda ich używać do jakiś podrzędnych zadań, typu wycieranie buzi itp :D

Mam też 8 pieluch flanelowych po córce, wyprane, wyprasowane wyglądają, jak nówki :D

FITop1.png
  • Selene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:41

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prałam te zwykłe najzwyklejsze w trybie prania ręcznego w 30 st. Jak wyschły potraktowałam żelazkiem i są normalne. Zresztą i tak nimi bardziej się będzie wymiocinki i ulane mleko wycierało, więc prawie jak ściereczki :P

Ciekawe co u dziewczyn, które jakiś czas temu też były zaniepokojone bólami itp. Odezwijcie się czy u was wszystko ok

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 1300 1301 1302 1303 1304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ