*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Szpilka dziwne to co mowisz. Mozliwe ze chodzi o przesylke za pobraniem- czasem nie chcą wysylac osobom bez komentarzy. A czemu zamawiasz za pobraniem? to zawsze najdrozsza forma platnosci.
Kumata allegrowo moze i jestem ale chyba nie az tak jak widac:)
sprobuj moze pododawac do koszyka- i wtedy zamow. chyba ze tak robisz.
tym razem sie wycwanilam i wybieralam od najdrozszych, żeby sie kasa za przesylke najkorzystniej rozlożyla, bo jakbym wziela te gruszki czy inne cazki do paznokci po 5 zl i byl drugi raz tyle za przesylke zaplacila to by mnie szlag trafil -
I ja się melduje dziewczyny po wizycie! Jestem taka szczęśliwa, wyobraźcie sobie że się obrócił! Jest głową w dół i mam nadzieje, że tak zostanie. Ma już ponad 2 kg, jestem taka szczęśliwa! Szyjka zamknięta, ma 4 cm... Mój gin twierdzi, że urodzę w terminie... Całuski dla wszystkich!
Isabel trzymam kciuki za Was!
Wiki będzie dobrze!
Bellandy1 Super, że u Ciebe też same dobre wieści! Dzidziuś faktycznie duży!Ag..., Gwiazdeczka27, jonka91, renia83, szpilka, zielarka, lwuska55592, Agus89, Becia81, Kawa, MonikaDM, rastafanka, olka25, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ag ja podeszłam do tematu z drugiej str że im więcej zamówisz tym mniej wychodzi za przesyłkę bo jej cena rozbija się na większa ilosc artykułów i wtedy jest to bardziej opłacalne
patrząc twoimi oczami to pewnie masz rację
szpilka lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Szpilko jak nazywa się sprzedawca od którego chcesz coś zamówić? Może sprzedawca, tak jak napisała Ag nie realizuje większych zamówień od "nowych użytkowników". Nie mam pojęcia. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam..
Sprawdź w opcjach dostawy ile produktów może być w paczce.. no nie wiem...
Renia a na stronie o mnie ani gapa kids ani rp77 (polecani sprzedawcy z allegro przez nasze dziewczyny z forum)nie maja linka do sklepu, pomyslalam ze najpierw zapytam Was, bo może ktoras wie o co chodzi a nastepnym razem bede zamiac z allegro przez fory kontaktu i chyba dzwonic na podane numery telefonu:)
ale szlag mnie trafia, bo rozumiem, że to może być jakaś fora zabezpieczenia przed oszustwem, między innymi dlatego wybrałam sprzedawców przez nasze foum polecanych, bo tez nie chcialam byc zrobiona w jajo, tylko niech to bedzie jasno napisane, że np pierwsza transakcja do jakiejs kwoty lub ilosci artykułów a nie ja sobie klikam kup teraz potwierdzam kolejne transakcje na chybił trafil i laduje z towarami za 12,99 plus przesyłka 15 i wychodze duzo drozej niz w sklepie dziwciecym na miescie -
to moj trezci dzien walki z allegro
pierwszego sprawdzalam co z potrzebnych rzeczy jest gdzie, bo oczywiscie z mojej listy zakupow (dodajac jakies preferencje kolorystyczne np przewijaka) nie ma tak, żeby wszystko w jednym sklepie, ale ok, ppatrzylam co gdzie, jeden dzien mi zajelo trudno i tak nic nie robie:)
drugiego zamawialam w gapie pierdol na stówę plus laktator i bylam gotowa placic przelewem jakby nie poszlo za pobraniem bo przy takiej ilosci rzeczy chyba 10 zl roznicy to zadna roznica a mozna zobaczyc czy wszystko doszlo jak mialo dojsc no i skonczylo sie na laktatorze i giga podpaskach, zeby juz w domu byly bo w razie w za nic mezusiowi nie wytlumacze co on ma kupic tym bardziej ze u nas w tesco tego nie ma ani w rossmanie najblizej szpitala
reszta dnia spedzona na sprawdzaniu ustawien i regulaminow i pcji dostawy
no a dzis rp77 cyrk podobny i juz nie wiem o co chodzi, moze przez te ciaze jestem tak odmozdzona ze czytam gdzies te informacje i nie dociera -
nick nieaktualny
-
Dziwne Szpilko, ja nie mam żadnego komentarza, konto mam już kilka lat ale przyznam się szczerze że tylko raz coś kupiłam, ale mogę zamówić u tych sprzedawców co pisałaś nie chce zamawiać (tylko sprawdzałam) ale mając 10 produktów w koszyku wybieram metodę płatności i sposób dostawy i jest ok mogę przejść normalnie do podsumowania chyba że z stamtąd Cię cofa.
-
nick nieaktualny
-
no własnie gemini też brałam pod uwagę, tylko wtedy pozostawało by mi sporo rzeczy takich pojedynczych i tak na allegro, gemini mnie wkuzyło niedokładnym opisem co jest w zestawie z laktatorem a na allegro każdy pisze czy butelka smoczek i cos jeszcze czy tylko butelka czy gratis kosmetyczka i takie tam, ale to pozwala spokojnie porownac ceny