X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell super podejście lekarza :) mimo tego iż ja chcę SN to uważam że każda kobieta ma prawo wyboru i jak najbardziej myślę że naprawdę super że jednak są jeszcze lekarze którzy słuchają swoich pacjentek

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Szpilka dziwne to co mowisz. Mozliwe ze chodzi o przesylke za pobraniem- czasem nie chcą wysylac osobom bez komentarzy. A czemu zamawiasz za pobraniem? to zawsze najdrozsza forma platnosci.
    Kumata allegrowo moze i jestem ale chyba nie az tak jak widac:)
    sprobuj moze pododawac do koszyka- i wtedy zamow. chyba ze tak robisz.
    zaczelam wlasnie od kupowania przy pomocy koszyka, bo wydawalo mi sie to najwygodniejsze biorac duzo rzeczy u tego samego sprzedawcy gapa_kids i dopoki nie zeszlam do 3 produktow, bez wzgledu czy wybieralam opcje przelew czy za pobraniem mowiło mi coś zmniejszeniu ilosci produktow i cofalo mnie do koszyka, wiec pierwsze poszlo za pobraniem, ale roznica w kosztach nie byla jakas kosmiczna, dzis probowalam kupowac przy pomocy kup teraz tez od jednego sprzedawcy rp77 i po 3 produkcie znowu to samo o ilosci produktow i oczekiwaniu na zrealizowanie poprzedniej transakcji, kasa poszla przelewem przy pomocy payu

tym razem sie wycwanilam i wybieralam od najdrozszych, żeby sie kasa za przesylke najkorzystniej rozlożyla, bo jakbym wziela te gruszki czy inne cazki do paznokci po 5 zl i byl drugi raz tyle za przesylke zaplacila to by mnie szlag trafil

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rp77 ja kupowalam duzo rzeczy na raz. Moze przeglądnij ustawienia, hmm dziwne.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się melduje dziewczyny po wizycie! Jestem taka szczęśliwa, wyobraźcie sobie że się obrócił! Jest głową w dół i mam nadzieje, że tak zostanie. Ma już ponad 2 kg, jestem taka szczęśliwa! Szyjka zamknięta, ma 4 cm... Mój gin twierdzi, że urodzę w terminie... Całuski dla wszystkich!
    Isabel trzymam kciuki za Was!
    Wiki będzie dobrze!
    Bellandy1 Super, że u Ciebe też same dobre wieści! Dzidziuś faktycznie duży!

Ag..., Gwiazdeczka27, jonka91, renia83, szpilka, zielarka, lwuska55592, Agus89, Becia81, Kawa, MonikaDM, rastafanka, olka25, Bounia lubią tę wiadomość

rar0a9a.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag ja podeszłam do tematu z drugiej str że im więcej zamówisz tym mniej wychodzi za przesyłkę bo jej cena rozbija się na większa ilosc artykułów i wtedy jest to bardziej opłacalne :/ patrząc twoimi oczami to pewnie masz rację

szpilka lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano tez moze byc- pytanie co autor mial na mysli i czemu Szpilka nie moze zrobic zakupow:)

renia83 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Szpilko jak nazywa się sprzedawca od którego chcesz coś zamówić? Może sprzedawca, tak jak napisała Ag nie realizuje większych zamówień od "nowych użytkowników". Nie mam pojęcia. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam..

Sprawdź w opcjach dostawy ile produktów może być w paczce.. no nie wiem...
    no u jednego bylo napisane ze co najmniej trzeba miec 10 komentarzy wiec od razu zakladalam platnosc przelewem ilość produktow tez w ogromnych ilosciach i jedna oplata za wysylke

Renia a na stronie o mnie ani gapa kids ani rp77 (polecani sprzedawcy z allegro przez nasze dziewczyny z forum)nie maja linka do sklepu, pomyslalam ze najpierw zapytam Was, bo może ktoras wie o co chodzi a nastepnym razem bede zamiac z allegro przez fory kontaktu i chyba dzwonic na podane numery telefonu:)

ale szlag mnie trafia, bo rozumiem, że to może być jakaś fora zabezpieczenia przed oszustwem, między innymi dlatego wybrałam sprzedawców przez nasze foum polecanych, bo tez nie chcialam byc zrobiona w jajo, tylko niech to bedzie jasno napisane, że np pierwsza transakcja do jakiejs kwoty lub ilosci artykułów a nie ja sobie klikam kup teraz potwierdzam kolejne transakcje na chybił trafil i laduje z towarami za 12,99 plus przesyłka 15 i wychodze duzo drozej niz w sklepie dziwciecym na miescie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam te wszystkie pierdółki dla siebie i malucha ze sklepu AsPlaneta czy jakoś tak :) tyle mogę pomóc :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprobuj z healthworld. U niego tez zamawialam.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moj trezci dzien walki z allegro
    pierwszego sprawdzalam co z potrzebnych rzeczy jest gdzie, bo oczywiscie z mojej listy zakupow (dodajac jakies preferencje kolorystyczne np przewijaka) nie ma tak, żeby wszystko w jednym sklepie, ale ok, ppatrzylam co gdzie, jeden dzien mi zajelo trudno i tak nic nie robie:)

drugiego zamawialam w gapie pierdol na stówę plus laktator i bylam gotowa placic przelewem jakby nie poszlo za pobraniem bo przy takiej ilosci rzeczy chyba 10 zl roznicy to zadna roznica a mozna zobaczyc czy wszystko doszlo jak mialo dojsc no i skonczylo sie na laktatorze i giga podpaskach, zeby juz w domu byly bo w razie w za nic mezusiowi nie wytlumacze co on ma kupic tym bardziej ze u nas w tesco tego nie ma ani w rossmanie najblizej szpitala
    reszta dnia spedzona na sprawdzaniu ustawien i regulaminow i pcji dostawy

no a dzis rp77 cyrk podobny i juz nie wiem o co chodzi, moze przez te ciaze jestem tak odmozdzona ze czytam gdzies te informacje i nie dociera

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilko a nie lepiej kupić wszystko w aptece gemini? oczywiście nie mówię o przewijaku, ale pierdółki też taniej wyjdą. zależy co chcesz kupić

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 23:09

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne Szpilko, ja nie mam żadnego komentarza, konto mam już kilka lat ale przyznam się szczerze że tylko raz coś kupiłam, ale mogę zamówić u tych sprzedawców co pisałaś nie chce zamawiać (tylko sprawdzałam) ale mając 10 produktów w koszyku wybieram metodę płatności i sposób dostawy i jest ok mogę przejść normalnie do podsumowania chyba że z stamtąd Cię cofa.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka- a sprobuj w innej przeglądarce.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam w końcu wózek. :D
    O ten: :D
    29uru3t.jpg
    9srvop.jpg

lwuska55592, jonka91, Maud11, Becia81, Gwiazdeczka27, szpilka, Kawa, MonikaDM, Paula44, rastafanka, Wiki81, Ewelina88, OliOla, Chanela, kasiakra, olka25 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus piękny jest!

Agus89 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 23:04

• szpilka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie gemini też brałam pod uwagę, tylko wtedy pozostawało by mi sporo rzeczy takich pojedynczych i tak na allegro, gemini mnie wkuzyło niedokładnym opisem co jest w zestawie z laktatorem a na allegro każdy pisze czy butelka smoczek i cos jeszcze czy tylko butelka czy gratis kosmetyczka i takie tam, ale to pozwala spokojnie porownac ceny

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarelo widać najbardziej rozchwytywany jest :-)

Ag..., Paula44, Agus89 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Camarelo widać najbardziej rozchwytywany jest :-)

to samo w tej chwili powiedziałam:)

Paula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 1299 1300 1301 1302 1303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ