*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamowilam w
gemini dla mnie rzeczy, majty, masci i butelke,smoczek chust. dla dzidzi
w naszymsmyku pieluchy tetrowe kolorowe, tetrowe lux sa fajne grube, otulacz bambusowy reczniczek kap. sliniak ( tu sa pieluchy kieczmarscy sa dobre duze i te lux grube) zaluje ze nie wzielam malych pieluszek bambusowych bo duzy otulacz jest miluni a przydaloby sie miec takich malych szmatek do ulewania ewentualnego i szybkiego prania ich
smyku pokrowiec na przewijak zabawke z pozyt. ubranka,w promocji, czapeczke
na allegro nowa oslonke masujaca do laktatora butelke avent, cos na ramie frotowego nanulewanie sie dziecka z ceratka, flanelemz ceratka
w skarbach domowych dodatki do pokoju, lampe
materac w tomi
nie rozbijalam sie na allegro bo tam trzeba patrzec na wymiary, czasami mozna kupic chusteczki do nosa zamiast pieluch.
-
Dziewczynki i chciałam Wam powiedzieć ze jak miałam twardnienie brzucha i byl skurcz to bolalo i zapisywało go do 80. Dzisiaj tez miałam twardnienie brzucha przy zapisie ktg ale takie napięcie jakby pupkę wypinała i zadnego skurczu na ktg nie wykazało.
szpilka, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Tej nowej kolorystyki Sevilli nie widziałam na żywo. Ale wiem ze ten najciemniejszy odcień szarego u Ciebie, a u mnie brązu jest z takiej plecionki, fajnie to wygląda na żywo?
Agus ta plecionka na pierwszy rzut oka wydaje się taka w typie sportowym.
Tu wrzucam zdjęcia, chociaż wiem że to nie na żywo i to jeszcze w sztucznym świetle, ale coś może dojrzysz.
Agus89, zielarka lubią tę wiadomość
-
Juz wiedzą co mi jest. Mam zastój w prawej nerce na 5 cm i jutro mam mieć konsultacje z urologiem. Dzisiaj mi dali dwa zastrzyki w tylek rozkurczowe i to tyle narazie. Rano badania moczu i krwi i zobaczymy co dalej. Boje się strasznie bo mówili cos o sondzie...
-
Ewelina88 wrote:ania_29 coś Ty ostatnio taka pesymistyczna? Zawsze pełna uśmiechu, energii, aż nią zarażałaś a od paru dni widać, że się martwisz.
Kupiłam sobie czekoladę. Miałam to zrobić rano, ale nadjechał autobus, więc trzeba było wsiadać. Chyba pierwsza czekolada w ciążySłodkie na poprawę humoru - no może nie najlepszy, ale przyjemny sposób
Kawa wrote:Znacie jakieś przepisy na ryż z jabłkiem zapiekany np z jajkiem?
Tylko sprawdzone!U mnie robi się ryż na mleku (na słodko), na to ściera na grubej tarce jabłko a na wierzch idzie bita śmietana (prawdziwa)
Za to w formie zapiekanki robimy makaron: ugotowane wstążki makaronu, na to troszkę masła w plasterkach, plasterki jabłka + trochę cukru i w ten sposób robi się 2-3 warstwy kończąc u góry makaronem
blador wrote:dziewczyny a czy na pue zus znajdę informację kiedy wypłacą mi kasę? aż się boję czy się czegoś nie doczepią bo za to zwolnienie powinni mi już oni płacić
Selene opisywałam jak u mnie twardnienie wygląda. Ja bym wolała się z kimś skonsultować (lekarz, położna) zamiast iść na IP. Jeśli to nie skurcze, to i tak podadzą Ci tylko magnez a ten w kroplówce boliMiałam ochotę wygryźć sobie wenflon - tak ręka naparzała...
Kawa lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Jak mozna uzyskac dostep do pue zus ??
http://www.zus.pl/files/586_14_Rejestracja_i_logowanie.pdfAnutka lubi tę wiadomość
-
Ja nie lubię zamawiać nic przez internet. Fajnie jest dotknąć, zobaczyć, ocenić, to nie to samo co patrzenie przez ,,ekran,, nie mówiąc już o tym że trzeba czekać
Może jestem staromodna i w ogóle, ale boje się że mnie ktoś oszuka, ale idąc do sklepu na 99 % nie kupię kota w worku. Podziwiam osoby które w ten sposób robią zakupy, wiem że czasami taniej wychodzi więc może kiedyś uda mi się przemóc ;p
-
Gwiazdeczka27 wrote:Bo nie ma to jak słodki głos mamy
wie co dobre
Wróciliśmy ze szkoły rodzenia,dziś było o porodzie,o wyprawce do szpitala i ćwiczenia w oddychaniu przeponą-żeby dotleniać malucha.Mała mi w czasie tych ćwiczen szalałaAg... lubi tę wiadomość
-
lwuska55592 wrote:Ja nie lubię zamawiać nic przez internet. Fajnie jest dotknąć, zobaczyć, ocenić, to nie to samo co patrzenie przez ,,ekran,, nie mówiąc już o tym że trzeba czekać
Może jestem staromodna i w ogóle, ale boje się że mnie ktoś oszuka, ale idąc do sklepu na 99 % nie kupię kota w worku. Podziwiam osoby które w ten sposób robią zakupy, wiem że czasami taniej wychodzi więc może kiedyś uda mi się przemóc ;p
czasem nie ma innej opcji niz zakupy online.
a pomijajac to ze ja nie mam innej akurat to online dla mnie jak zbawienie.
ale np lubie zamawiac ubrania ( i robilam to długo przed ciazą)- są niemierzone, nieubrudzone pudrami itp, niewymacane przez innych. oddac zawsze bez problemu mozna a na spokjnie przymierzyc w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:46
-
a to my (przepraszam za jakość fotki, ale było na szybko i po ciemku) - 3kg na plusie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9503f22c948f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:39
Agus89, Chanela, Anutka, Kawa, jonka91, MartaKD, Ewelina88, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś kupiłam przez przypadek koszulę do karmienia.
Byliśmy kupić pralkę, której i tak nie kupiliśmy
Patrzę, a tu sklep Italian Fashion i obniżki o 30%
Pamiętałam że polecałyścię tę firmę na forum
No jakbym szukała specjalnie to w życiu bym nie znalazła stacjonarnieAg..., szpilka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Iwuska i potem jak sprawdzisz podsumowanie wybierzesz sposob dostawy, napiszesz wiadomosc do sprzedajacego jest ten ostatni krok, ktory potwierdza zakup i wtedy mi wyrzuca te komentarze o zmniejszeniu ilosci produktow, ale ja jestem po prostu chyba wybitna i tyle