*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamowilam w
gemini dla mnie rzeczy, majty, masci i butelke,smoczek chust. dla dzidzi
w naszymsmyku pieluchy tetrowe kolorowe, tetrowe lux sa fajne grube, otulacz bambusowy reczniczek kap. sliniak ( tu sa pieluchy kieczmarscy sa dobre duze i te lux grube) zaluje ze nie wzielam malych pieluszek bambusowych bo duzy otulacz jest miluni a przydaloby sie miec takich malych szmatek do ulewania ewentualnego i szybkiego prania ich
smyku pokrowiec na przewijak zabawke z pozyt. ubranka,w promocji, czapeczke
na allegro nowa oslonke masujaca do laktatora butelke avent, cos na ramie frotowego nanulewanie sie dziecka z ceratka, flanelemz ceratka
w skarbach domowych dodatki do pokoju, lampe
materac w tomi
nie rozbijalam sie na allegro bo tam trzeba patrzec na wymiary, czasami mozna kupic chusteczki do nosa zamiast pieluch.
-
Dziewczynki i chciałam Wam powiedzieć ze jak miałam twardnienie brzucha i byl skurcz to bolalo i zapisywało go do 80. Dzisiaj tez miałam twardnienie brzucha przy zapisie ktg ale takie napięcie jakby pupkę wypinała i zadnego skurczu na ktg nie wykazało.
szpilka, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Tej nowej kolorystyki Sevilli nie widziałam na żywo. Ale wiem ze ten najciemniejszy odcień szarego u Ciebie, a u mnie brązu jest z takiej plecionki, fajnie to wygląda na żywo?

Agus ta plecionka na pierwszy rzut oka wydaje się taka w typie sportowym.
Tu wrzucam zdjęcia, chociaż wiem że to nie na żywo i to jeszcze w sztucznym świetle, ale coś może dojrzysz.

Agus89, zielarka lubią tę wiadomość
-
Juz wiedzą co mi jest. Mam zastój w prawej nerce na 5 cm i jutro mam mieć konsultacje z urologiem. Dzisiaj mi dali dwa zastrzyki w tylek rozkurczowe i to tyle narazie. Rano badania moczu i krwi i zobaczymy co dalej. Boje się strasznie bo mówili cos o sondzie...
-
Tak to odbierasz? Nie... Od wczoraj mam denny humor, ale to już tak jest jak problem wraca jak bumerang... Gdyby było inaczej, to leżałabym w łóżku jak kłoda a ja dalej robię za wiele niż powinnam. Nie potrafię inaczejEwelina88 wrote:ania_29 coś Ty ostatnio taka pesymistyczna? Zawsze pełna uśmiechu, energii, aż nią zarażałaś a od paru dni widać, że się martwisz.

Kupiłam sobie czekoladę. Miałam to zrobić rano, ale nadjechał autobus, więc trzeba było wsiadać. Chyba pierwsza czekolada w ciąży
Słodkie na poprawę humoru - no może nie najlepszy, ale przyjemny sposób 
Takiego to ja nie znamKawa wrote:Znacie jakieś przepisy na ryż z jabłkiem zapiekany np z jajkiem?
Tylko sprawdzone!
U mnie robi się ryż na mleku (na słodko), na to ściera na grubej tarce jabłko a na wierzch idzie bita śmietana (prawdziwa) 
Za to w formie zapiekanki robimy makaron: ugotowane wstążki makaronu, na to troszkę masła w plasterkach, plasterki jabłka + trochę cukru i w ten sposób robi się 2-3 warstwy kończąc u góry makaronem
I tak i nie... Samo zwolnienie powinno być w systemie natomiast informacja o przelewie niekoniecznie. Mój przelew za okres 11.11-27.11 nie wiem kiedy będzie wypłacony, za to świadczenie jest już widoczneblador wrote:dziewczyny a czy na pue zus znajdę informację kiedy wypłacą mi kasę? aż się boję czy się czegoś nie doczepią bo za to zwolnienie powinni mi już oni płacić
Selene opisywałam jak u mnie twardnienie wygląda. Ja bym wolała się z kimś skonsultować (lekarz, położna) zamiast iść na IP. Jeśli to nie skurcze, to i tak podadzą Ci tylko magnez a ten w kroplówce boli
Miałam ochotę wygryźć sobie wenflon - tak ręka naparzała...
Kawa lubi tę wiadomość
-
Miałam wcześniej założony profil zaufany (przy rejestracji działalności), więc do zusowskiej platformy wykorzystałam właśnie podpis profilem zaufanym. Jeśli się tego nie ma, ani podpisu elektronicznego, chyba trzeba się wybrać do ZUSuAnutka wrote:Jak mozna uzyskac dostep do pue zus ??

http://www.zus.pl/files/586_14_Rejestracja_i_logowanie.pdf
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ja nie lubię zamawiać nic przez internet. Fajnie jest dotknąć, zobaczyć, ocenić, to nie to samo co patrzenie przez ,,ekran,, nie mówiąc już o tym że trzeba czekać
Może jestem staromodna i w ogóle, ale boje się że mnie ktoś oszuka, ale idąc do sklepu na 99 % nie kupię kota w worku. Podziwiam osoby które w ten sposób robią zakupy, wiem że czasami taniej wychodzi więc może kiedyś uda mi się przemóc ;p
-
My od dawna puszczamy córeczce muzyke,mój mąz taką cięzsza, ja różna,no i jak zasypiam przykładam do brzuszka pozytywkę króliczka.Często mówimy do brzuszka też.Gwiazdeczka27 wrote:Bo nie ma to jak słodki głos mamy
wie co dobre 
Wróciliśmy ze szkoły rodzenia,dziś było o porodzie,o wyprawce do szpitala i ćwiczenia w oddychaniu przeponą-żeby dotleniać malucha.Mała mi w czasie tych ćwiczen szalała
Ag... lubi tę wiadomość
-
lwuska55592 wrote:Ja nie lubię zamawiać nic przez internet. Fajnie jest dotknąć, zobaczyć, ocenić, to nie to samo co patrzenie przez ,,ekran,, nie mówiąc już o tym że trzeba czekać
Może jestem staromodna i w ogóle, ale boje się że mnie ktoś oszuka, ale idąc do sklepu na 99 % nie kupię kota w worku. Podziwiam osoby które w ten sposób robią zakupy, wiem że czasami taniej wychodzi więc może kiedyś uda mi się przemóc ;p
czasem nie ma innej opcji niz zakupy online.
a pomijajac to ze ja nie mam innej akurat to online dla mnie jak zbawienie.
ale np lubie zamawiac ubrania ( i robilam to długo przed ciazą)- są niemierzone, nieubrudzone pudrami itp, niewymacane przez innych. oddac zawsze bez problemu mozna a na spokjnie przymierzyc w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:46
-
a to my (przepraszam za jakość fotki, ale było na szybko i po ciemku) - 3kg na plusie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9503f22c948f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:39
Agus89, Chanela, Anutka, Kawa, jonka91, MartaKD, Ewelina88, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś kupiłam przez przypadek koszulę do karmienia.
Byliśmy kupić pralkę, której i tak nie kupiliśmy
Patrzę, a tu sklep Italian Fashion i obniżki o 30%

Pamiętałam że polecałyścię tę firmę na forum
No jakbym szukała specjalnie to w życiu bym nie znalazła stacjonarnie
Ag..., szpilka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Iwuska i potem jak sprawdzisz podsumowanie wybierzesz sposob dostawy, napiszesz wiadomosc do sprzedajacego jest ten ostatni krok, ktory potwierdza zakup i wtedy mi wyrzuca te komentarze o zmniejszeniu ilosci produktow, ale ja jestem po prostu chyba wybitna i tyle