*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś uroniłam łzę jak czekałam w kolejce do pobrania krwi, jak mi ta starsza kobiecina powiedziała, że mam iść pierwsza.. hormony..
Ale za to mam nadzieję, że mi się poprawi humor jak mężu wróci z pracy, bo ma zadanie kupić czekoladę!!!jak tego nie zrobi to chyba znów będę ryczeć..
Ag to Ty wrzuciłaś ten filmik z grubymi zwierzakami? Przez niego też płakałam.. ale ze śmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:19
-
Boże jeszcze tylko 24 dni i będę mogła odetchnąć. Niech już będzie ten 35-36 tydzień ...dla mnie to będzie ciąża donoszona
Te rzeczy dla noworodków są śliczne, nie wiedziałam, że będę taka rozczulona zwykłą wanienką, czy myjką czy szczotką do czyszczenia butelek heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:19
polaola, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ja tam tez mogłabym składać, rozkładać, oglądać bez końca bodziaki, pajace i w ogóle wszystko co dla małego.
jonka też bym się wkurzyła jakby ktoś został tylko moje, bo ja też jak zmywam to wszystkich brudy.Gwiazdeczka27, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a to moja "perełka", rarytas z Pewexu. Ma 23 lata i wymaga małej renowacji. Mój samochód campingowy kupiony za kasę z I komunii. Czekał na ten czas
Lalki też z epoki, to już w podeszłym wieku są
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18feed549227.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:30
Becia81, jonka91, Ag..., Ewelina88, Maud11, Malenq, lwuska55592, zielarka, A.loth, renia83, MonikaDM, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Boże jeszcze tylko 24 dni i będę mogła odetchnąć. Niech już będzie ten 35-36 tydzień ...dla mnie to będzie ciąża donoszona
Oj zleci zleci Gwiazdeczkoja jeszcze nie dawno zazdrościłam na grudniówkach 34-35 tygodni a sama już w niego wskoczyłam. Czas wręcz pędzi.
Gwiazdeczka27, Ag..., polaola lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Melula ale wypasiona zabawka, ta przyczepa ma jakieś dodatkowe bajery poza kręcącymi się kółkami?
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny