*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Passifora, dokładnie o taki efekt nam chodziło... Jeszcze dodałam śliczne misie w bieli i w beżu na parapet, teraz szukam przewijaka miękkiego. Bardzo chciałabym gładki biały duży ale trudno znaleźć... Jeszcze mąż mówi, że ma zamiar coś super dodać, ale to niespodzianka... Jak będzie wszystko gotowe to zrobi zdjęcia aparatem, bo te co ja robiłam to na szybko telefonem... Jak będę miała te zdjęcia i wszystko gotowe to wkleję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:00
Chanela, Passiflora, jonka91, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, u nas ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:01
Becia81, MartaKD, Viv78, szpilka, Ewelina88, kejti91, Wiki81, jonka91, rastafanka, Maud11, M4DZI4, Kawa, Ag..., lwuska55592, Fucina, Gwiazdeczka27, Agus89, bluegirl89, Chanela, Paula44, MonikaDM, renia83, nix lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:NO właśnie zastanawiam się nad bio-oli by kupić ale jakoś nie mam przekonania
-
nick nieaktualnyIsabelle, super babki jesteście! Ala szybko urośnie,A Twoje dolegliwości zaraz odejda, połóg nie trwa wiecznie. Rozumiem, że tęsknisz za córką, ale ona jest w dobrych rękach, dostaniesz ją, jak tylko, to będzie możliwe. trzymajcie się kochane!!!!!!!
-
MartaKD wrote:Tutaj któras pisała,że bio-oil nie poleca ze wzgledu na skład, a mi połozna poleciła i w sumie smaruję się czasami. Staram się smarować róznymi rzeczami na zmianę, raz bio-oil, raz oliwka, raz krem Babydream, raz krem Lirene.Na poczatku uzywałam Tołpy.Smaruję się raz dziennie.
-
Dzień dobry!
Isabelle teraz będzie z dnia na dzień lepiej! Super, że na miejscu miałyście tak fachową opiekę, to dużo daje! Jesteś bardzo silną kobietą! Moc buziaków dla Was Dziewczyny!
Ja dziś już mam gotowy obiad, zaraz się biorę za sprzątanie, mam nadzieję że koło południa skończę i będę się lenić przez resztę dnia
Wczoraj pierwszy raz wszczęłam kłótnię w domu ze wszystkimi domownikami.. Poszło o błahostkę, a ja ją przerodziłam w gigantyczny problem. później na szczęście sobie to wyjaśniliśmy.. ale dziś nadal jest dość napięta atmosfera.. no nic może jutro będzie lepiej.. -
Isabelle odciągając pokarm wyobrażaj sobie jak tulisz córeczkę, jak ona ssie pierś, można też wyobrażać sobie dwa wodospady płynącej wody, to bardzo pomaga podtrzymać laktację. Siła umysłu jest wielka.
Sama doświadczyłam sytuacji gdy tylko pomyślałam o córci a mleko samo zaczynało leciećTrzymam za Was kciuki, robisz co możesz najlepszego dla córci, dostaje Twoje mleko na trudnym starcie
jesteś świetną matką!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:34
Ewelina88, Fucina lubią tę wiadomość
-
OliOla może to nie jajnik tylko więzadła? Mnie często bolą i jest takie wrażenie jakby okres miał być i nospa na to nie pomaga. A apap jak brałam zawsze pomagał. Teraz na tym etapie wszelkie bóle są normalne (oczywiście nie ciągłe i nie częste).
-
nick nieaktualnyHej
U mnie perypetii ciąg dalszy!
Sytuacja z wczoraj, późnym wieczorem:
Słyszę dziadek wypuścił psa, a ten zaczął ujadać jak wściekły. Mojego kota nie było cały dzień więc pewnie przyszedł i czekał pod drzwiami aż ktoś go wpuści, a że dziadek wypuszczał psa to ten go pogonił...
Schodzę na dół i głośno mówię(bo D jest głuchy):
-pies znowu mojego kota pogonił?
-niee, nie widziałem tam kota- odparł.
-ale ja słyszałam że ujada i to na pewno na niego.
Otwieram drzwi i wołam, po czym w podskokach zjawia się moja nastroszona kotka, cała ubłocona bo uciekła w zaorane pola sąsiada by pies jej nie dorwał
Wracam z nią do góry i wiecie co?
Po godzinie, zjawia się teściowa i się pyta czemu nawrzeszczałam na dziadka bo jej się poskarżył? Ahaha a przecież mówiłam tylko głośniej by mnie usłyszał!Ewelina88, Becia81, jonka91, lwuska55592, szpilka, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Isabelle super wiadomosci- wiemy, ze nie masz czasu nas czytac:) to zrozumiale.
Daj poprostu czasem znac co u Was:) wszystkie kibicujemy malej bardzo, zebys jak najszybciej mogla malutką miec w domku.
U mnie dzien jak codzien...odkrylam ze moja deska do prasowania ma calkowicie regulowaną wysokosc i na siedząco poprasowalam chwilke ale cos mnie zaczęło kłuć i zaległam znowu.
Wczoraj glądalam śmieszną komedie " zanim odejdą wody" ( ang due date)
troche się zchillowalismy bo to głupia amerykanska komedia:D
milego dnia!!!