X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocie mamy, a jak Wasi milusińscy zachowują się wobec brzuszka? JAk jestem u rodziców to koty niepewnie badają sytuację ale mają ochotę się tulić :)
    xutflkne9mwn_t.jpg

Kawa Ty to masz przeboje z dziadkiem i jego bezzębnym psem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 11:18

Kawa, Agus89 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczorajsze Wasze zdjęcia z zapasami skłoniły mnie do refleksji.. iii przypomniało mi się że kupiłam półśpiochy z kokardkami, białą wyszywaną haftem katankę i parę innych- nowych rzeczy. I się okazało że brakuje mi jednego pudła z ubrankami! bo ich nie mam!
    ale najlepsze jest to że nie mam pojęcia gdzie te wszystkie rzeczy schowałam przed remontem. No już chyba wszystko przegrzebałam i NIE MA!-z cyklu ciążowe odmóżdżenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa odnajdziesz...napewno:)

Czekam na M i malowanie, pokoik prawie pusty, można działać:))
    taki regał jeszcze chce dokupić w ikea, bedzie na pieluchy, '
    a jak będzie starsza na bałagan zabawkowy:)

2aj48wo.jpg

Kawa, Goosiaczek2, Chanela, polaola, jonka91 lubią tę wiadomość

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę bo ostatnio wygrałam konkurs i przysłali mi butelki z LOVI wraz ze smoczkami, a jedno co musiałam zrobić to fotka z tymi własnie produktami :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59ac76d49dc3.jpg o

My dziś mamy pracowity dzień, bo w nocy naszło mnie że gdyby mała chciała wcześniej się urodzić to nie mam nic popranego i od rana ogarniam pralkę :D

Po południu na urodziny mojej mamy i tyle co nam zostało z soboty:/

Miłego dnia kochane :D

Ewelina88, Becia81, Kawa, Goosiaczek2, polaola, jonka91, MartaKD lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa zdecydowanie skutecznie schowałaś pudło, nawet przed samą sobą :D

A ja się zabrałam za szycie zasłon (tzn. skrócenie). Udało mi się obszyć jedną stronę zasłonki z pomocą męża, ale tak się zaczęła chrzanić maszyna, że po 15 minutach bezskutecznego ustawiania odpuściliśmy... :/

Kawa lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle dziękujemy za relację. To oczywiste ze nie masz teraz czasu. Kawa fajne masz skrytki w domu. Fucina piękne wnętrza.

W szpitalu spokój. Okazało sie tylko, że ten steryd który miałam dostać to nie na płucka tylko na plytki. Encortin czy jakos tak.

Pompę mi właśnie odłączyli. Jak skurcze nie wrócą jutro to liczę na wypis. W piatek mam sie teraz pojawić na kolejne kroplówki.
    Miłego dnia Babeczki

Becia81, Chanela, Kawa, szpilka, jonka91, MonikaDM, renia83, nix, rastafanka lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • polaola Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam, dzisiaj mialam badania prenatalne - ostatnie i dzidka nasza wazy juz 1590 g. super......
    :-) cieszy mnie to, dr powiedziala ze mala nie bedzie kolosem :-) obrasta w tluszczyk, noga +dwa tygodnie :-) stopa ok. 6 cm niezle juz. Wielkostopa ma sie dobrze :-) lezy glowka w dol, wszystkie parametry w normie.

Kawa, Goosiaczek2, Becia81, Ewelina88, Chanela, bluegirl89, Wiki81, Gwiazdeczka27, jonka91, zielarka, Paula44, Fucina, rastafanka, Agus89 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:31

Wiki81, Becia81, bluegirl89, Kawa lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pytanko do mam piorących :) prałyście kurteczki i kombinezony? Jestem na etapie prania: pieluch tetrowych (już się suszą), właśnie włączyłam ręczniki i prześcieradła, potem białe ubrania Małej, następnie kolorowe, pościel etc. Zostaje kwestia odzieży wierzchniej. Pomożecie?

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Hejka, pytanko do mam piorących :) prałyście kurteczki i kombinezony? Jestem na etapie prania: pieluch tetrowych (już się suszą), właśnie włączyłam ręczniki i prześcieradła, potem białe ubrania Małej, następnie kolorowe, pościel etc. Zostaje kwestia odzieży wierzchniej. Pomożecie?
    Ja prałam wszystko. Nawet czapkę zimowa i kombinezon, rożek, koce, pokrowiec z materaca.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Melula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, ja czapeczki, rękawiczki i koce piorę ręcznie, bo mam dwa kocyki, jeden beżowy a drugi intensywny kolorowy i boję się, że może zafarbować.

a i jeszcze jedno. Przy praniu białego: jak mam białe body w żółte / czerwone małe groszki to do białego czy do kolorów? Tępa głowa. Na swoje ubrania tak nie zważam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też prałam wszystko rożki, kocyki, ubranka. Białe z białymi 40st, kolorowe 40st i czerwone w 30st żeby nie puściły, a czapeczkę zimową z szalikiem rzuciłam do worka na firanki makarony i wyprałam z białymi :)
    Jak miałam jakieś kropki kolorowe czy słoniki, gwiazdeczki czy coś to też wrzuciłam z białymi, i nie puściły :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie z tymi groszkami mam problem, bo czerwone... Ja posortowałam tak: białe/jasne bawełniane i białe/jasne welurowe osobno, róż z czerwienią osobno i pozostałe kolory razem, nie łączyłam weluru z bawełną, bo raz wyprałam spodnie granatowe i ciemno-szare z weluru i te granatowe "obrosły" we włoski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:51

• zielarka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie rzeczy prałam z naszymi ubraniami, Miałam dwa puchate kocyki które sie trochę zbiły, musze je wyszczotkować by znów były puszyste.
    Wczoraj moja koleżanka z innego forum napisała do mnie, ze jesli chce może mi przysłać rzeczy po swojej córeczce :D pierwszy raz dostałam taka propozycję :D byłam bardzo zaskoczona :D

Dziś młoda jakoś mało się rusza....trochę pokopie i koniec, martwię się tym...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:17

Goosiaczek2 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też Mała dziś ma lenia. Rusza się znikomo. Nie ma co się martwić, nie musi codziennie fikać intensywnie.

Becia81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Izabelko - :) ciesze się! Będzie dobrze! Jesteś baaaardzo dzielna.

Ja po wizycie u endokrynologa.

Kurde. . . Chyba pojadę na Ukraine i zrobię studia medyczne w rok (podobno tak tam jest).Ci lekarze to patalachy! Telefonicznie mówi, że dawka tyroksyny dobra. A na wizycie "czemu pani nie podniosła, przecież to za mało itd". Nosz ku*** chyba byłam niemiła... podsumowując - rób jak czujesz. Potem się wymadrzał, bo mi się żelazo nie wchłania. Jak się nie wchłania? ! nie mam anemii! Ja pierdziele. Skasował 200 zł. Wypisał recepty i powiedział, jak zejść z dawki po porodzie. A zaświadczenia nie wypisał, bo: "ginekolog jest mistrzem ceremonii, jak mądry to wie, że przy hashimoto po porodzie jest rzut choroby, wiec jak będzie chciał pomóc to pani cesarke zrobi, a jak nie, to trudno". Gotuje się we mnie.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOsz masakra Paula co za idiota z tego lekarza. wspolczuje. a jak Twoj maz?

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka a jak u ciebie sytuacja ospowa na froncie domowym??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z dobrych wiesci mam dzis wychodne do kolezanki wieczorem, matko zapomniam juz prawie jak to jest rozmawiac z ludzmi na zywo:)

Ag... lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórzyl badania w innym laboratorium. Nadal parametry wątrobie podwyższenie. Jeden spadł trochę, ale dalej ponad normę.
    We wtorek jedziemy na usg jamy brzusznej. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Jest na diecie. Bierze esenciale forte.

Dziękuję, że pytasz :*

‹‹ 1317 1318 1319 1320 1321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ